28/9/13

Η Χούντα της Τρόικας και το εργασιακό Νταχάου

Ενώ τα βοθροκανάλα και οι ρουφιάνοι τους παίζουν από το πρωί Χρυση-αυγή ο υπουργός Εργασίας κατέληξε σε απόλυτη συμφωνία με την τρόικα.
Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, θα επιτραπούν οι ομαδικές απολύσεις, πέραν της συμφωνίας για απολύσεις χωρίς όριο σε επιχειρήσεις που έχουν περισσότερους από 150 εργαζόμενους και βρίσκονται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης.
Ο «δημοκρατικός» Βρούτσης είπε ότι θα γίνουμε Ευρώπη. «Το θεσμικό πλαίσιο της αγοράς εργασίας «θα συγκλίνει με αυτό των περισσότερο προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών».
Η τρόικα δέχθηκε ότι οι προϋπολογισμοί των Ταμείων έχουν εκτελεστεί με βάση τα συμφωνηθέντα, αλλά παραμένει η κάλυψη της «μαύρης τρύπας» των ασφαλιστικών ταμείων που θα πλησιάσει τα 2,4 δισ.
Στο ασφαλιστικό έχει συμφωνηθεί η άμεση μείωση των συντάξεων κύριας ασφάλισης κατά 10% , και κατά 30% στις επικουρικές .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει που δεν θα εχει να φαει ο Ελληνας, τρωει Χρυσαυγιαδα......

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...