29/9/13

Δώσε θάρρος στο καθίκι και θα σου ανέβη στο σβέρκο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ 
ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Το απόγευμα της Κυριακής μέλη της Β8 Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ κατά τη διάρκεια διανομής εντύπου ενημερωτικού υλικού στην Πλατεία του Περιστερίου, δέχθηκαν επίθεση από φερέλπιδες νεούς «αριστεριστές », με ξύλα, γκλόπς και καδρόνια.
Από την επίθεση τραυματίσθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Β. Στίγκας ενώ οι «αριστεριστές» κατέστρεψαν ολοσχερώς, υλικό και εξοπλισμό. Στο σημείο επενέβη πλήρωμα της ομάδας «ΔΙΑΣ» το οποίο συνέλαβε και προσήγαγε στο Α.Τ Περιστερίου, έναν από τους δράστες.

ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΡΈΛΠΙΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ. 
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.

ΥΓ. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα σε λίγο θα καεί και το δικό σου

5 σχόλια:

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ είπε...

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00078 ] [ 2013.09.28 02:00 ]

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ «ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ» ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΑΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΚΡΥΦΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗ» ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

(Ολόκληρο στο κάτωθι Link)

http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2013/09/28/02-00/pa-sy-a_anakoinwths_2013-09-28_02-00.htm#plohgos_03

Ανώνυμος είπε...

EM ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΚΤΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ. ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΧΑΤΖΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθει το ΛΑΟΣ να μαζεψει ψηφαλακια αποτη ΧΑ και εφγαλε στο δρομο με κανενα χαρτζηλικι "διαφωτιστες" (που να τη βρει τη νεολαια), οπως οι Γιαχωβαδες! Κουνια που τον κουναγε. Η παρουσια του στα βωθροκαναλα (ΣΤΑΡ) που παρουσιαζεται σαν η αξιοπιστη δεξια δυναμη ηταν εμετικη. Ασε εκεινο το ενκδιηγητο "σατανιστε" της ΧΑ!! Προσπαθει να φοβισει τη γιαγια που ψηφισε ΧΑ!!! Ειναι για γελια ο ανθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι σαφές ότι η επίθεση κατά της ΧΑ, δεν στρέφεται κατά του συγκεκριμένου κόμματος ad hoc, αλλά εναντίον του εθνικιστικού κινήματος γενικότερα, ακόμα και στις παρυφές του ακόμα και στα μορμολύκειά του. Γι αυτό ΄παραβάστηκε με την απόφαση ένα χωροφύλακα το συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι των εφέδρων λοκατζήδων, γι αυτό χτύπησαν ανενόχλητοι τον εθνικιστή α λα καρτ Καμμένο, γι αυτό και τις απομιμήσεις εθνικοφρόνων του ΛΑΟΣ.
Ειδικά για το τελευταίο να πούμε -όπως παρατήρησε κι ο φίλος παραπάνω- ότι η προσπάθεια του Καρατζαφέρη (προ ΧΑ Καρατζαφύρερ)να εξομοιώσει τους οπαδούς του δωδεκαθέου με τους σατανιστές, συντασσόμενος με τα παπαγαλάκια του συστήματος ήταν αξιοθρήνητη. Κρίμα γιατί εκτός από κωλοτούμπας, αποδεικνύεται και πολιτικά αφελής, πιστεύοντας ότι θα διαρπάξει τα ιμάτια της ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΣΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ Ο ΚΟΚΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΟΚΟΠΟΥΛΟ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ» ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο,ΤΙ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΨΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΑΜ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΟΝΔΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...