6/9/13

Κυκλοφόρησε ο Ελεύθερος Κόσμος

Στο νέο τεύχος του "Ελεύθερου Κόσμου" μπορείτε να διαβάσετε για τις νέες παραχωρήσεις που κάνει ο Μπουτάρης στην Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης. Τους δίνει ένα φιλέτο 14 στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης.
Διαβάστε ακόμα για τις εξελίξεις στην Συρία και την Μ. Ανατολή, την αμερικανική επέμβαση που στην ουσία στρέφεται κατά της Ευρώπης. Μία ανάλυση για το γιατί οι ΗΠΑ δεν θα επέμβουν με χερσαίες δυνάμεις.
Ο Σπ. Χατζάρας αντλεί μαθήματα ιστορίας από την σφαγή του Μελιγαλά και αποκαλύπτει τον ρόλο των Άγγλων πρακτόρων σε αυτή.
Διαβάστε ακόμη για τους ισλαμικούς πυρήνες
που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα και τους κινδύνους που εγκυμονούν για την χώρα μας. Μετά από έναν χρόνο ο "ΕΚ" δικαιώνεται για το σκάνδαλο του κουρέματος εκατομμυρίων ευρώ από τους φόρους εταιρείας υμετέρων στην Ξάνθη, από τους Σαχινίδη-Ζαννιά.
Μαζί με τον "ΕΚ" στην Αθήνα κυκλοφορεί το βιβλίο του Δημήτρη Ιωάννου για την ιστορία των Ταγμάτων Ασφαλείας, την δράση τους και τους λόγους δημιουργίας αυτών. Στην Περιφέρεια, ο "ΕΚ" κυκλοφορεί με το βιβλίο του Δημήτρη Μανακανάτα "Κύπρος 74: Οι πτυχές της προδοσίας, με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών της εποχής που καταδεικνύουν τον ηρωϊσμό των Ελλήνων μαχητών αλλά και τις προδοτικές ενέργειες υψηλόβαθμων της εποχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έφτασε και ο πρώτος γάμος με κατσίκα

http://www.stoxos.gr/2013/09/74.html