11/11/16

Ρε Ουστ καθάρματα (2)

Οι ρουφιάνοι, τα «πρακτορεία¨μας ενημερώνουν τώρα ότι «οι εξτρεμιστές ισλαμιστές» υποδέχτηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης με χαρά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.
«Πρέπει να χαίρεστε, εκείνος (ο Τραμπ) θα δείξει το άσχημο πρόσωπο της Αμερικής»,σύμφωνα με έναν χρήστη. «Η νίκη του Τραμπ είναι κάτι καλό για το μουσουλμανικό έθνος», έγραψε με ενθουσιασμό ένας άλλος, προτού εξηγήσει: «Είμαι αισιόδοξος (…) η χυδαιότητα του Τραμπ θα φέρει σε δύσκολη θέση τους Άραβες τυράννους και θα ενισχύσει το στρατόπεδο του τζιχάντ».

Αυτά αποτελούν ενημέρωση από τους «ειδικούς» των «πρακτορείων» που παρακολουθούν τους αραβικούς στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να μας «ενημερώσουν».
Εμείς δεν ξέρουμε εάν αυτά τα έγραψαν επαγγελματίες ή όχι. Ανώνυμοι και αφανείς είναι οι Τζιχαντιστές του διαδικτύου, που είχαν πρόβλημα με την μετριοπάθεια του ομπαμα και της Χίτλερι που τους έσπρωξαν με την Αραβική Άνοιξη, τη Λιβύη, το Ιράκ και τη Συρία.
Το μήνυμα των μυστικών υπηρεσιών προς τους ηλιθίους τηλεθεατές, δια των πρακτόρων της ενημέρωσης είναι ότι οι δημιουργοί και χρηματοδότες του Ισλαμικού Κράτους ήσαν στην πραγματικότητα «εχθροί» τους ενώ η πολιτική Τραμπ που θέλει να κόψει τους δεσμούς με το Ισλαμικό (παρα)Κράτος θα τους ευνοήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: