5/4/17

Η «συνείδηση του κόσμου» !

Ο Βλαδίμηρος τους το είπε απέξω-απέξω, ότι «έχουν χτυπήσει μπιέλα». «Εμείς δεν κάνουμε βλακείες. Αυτή είναι η διαφορά μας», είπε.
Και πριν προλάβει ο αλέκτωρ , η Νίκη Χάλει, η πρέσβειρα στον ΟΗΕ το έριξε το σύνθημα. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες λειτουργούν ως η ηθική συνείδηση του κόσμου», ότι «η Ουάσιγκτον πρόκειται να αποποιηθεί αυτό το ρόλο», και ότι η ίδια θα κάνει ότι μπορεί «για να κάνει τον ΟΗΕ, αποτελεσματικό εργαλείο, για την προώθηση των αμερικανικών αξιών».
Ρίχνοντας μια ματιά στα αποτελέσματα της Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, μόνο την τελευταία δεκαετία, από τη Λιβύη, στο Ιράκ, τη Συρία, την Ουκρανία, βλέπουμε χιλιάδες ανθρώπους να παίρνουν ένα μάθημα των αμερικανικών αξιών από την παγκόσμια ηθική Συνείδηση.
Και τέλος πάντων «Ο ΟΗΕ δεν ιδρύθηκε ως μέσο προώθησης της Αμερικής ή των αμερικανικών αξιών αλλά ως ένας μηχανισμός για να αποτρέψει η ανθρωπότητα νέους παγκόσμιους πολέμους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραμπ εδήλωσε ότι άλλαξε στάση απέναντι στον Άσσαντ μετά την περίεργη επίθεση με χημικά σε παιδάκια (!) on camera.Και γαμώ τις επιχειρήσεις.Προ ολίγου έγινε αυτό στην συνέντευξη τύπου με το σιωνιστή Βασιλέα (πλεονασμός) της Ιορδανίας Αμπντάλλα(χ).Για όσους χαζούς πιστεύουν ότι ζούμε σε εθνικά κράτη τα οποία δεν κυβερνούν οι μυστικές υπηρεσίες.Πάει και ο Τράμπας...Αιωνία του η μνήμη.Στα χνάρια Μπους,Ομπάμια και άλλων ηθοποιών.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε κι ο Νετανιάχου να διαμαρτυρηθεί για τα παιδάκια! Κλαιω! Οι φονιάδες των παιδιών της Παλαιστίνης! Πιο στημένο πεθαινεις.