7/4/17

Ο Τραμπ αποφάσισε παγκόσμιο Πόλεμο

-Η Ρωσία στον απόηχο του βομβαρδισμού από τις της αεροπορικής Βάσης της Συρίας στη Χόμς, ανέστειλε το μνημόνιο για την πρόληψη ατυχημάτων και για την ασφάλεια των πτήσεων κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στη Συρία, που είχε υπογραφεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
-Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών « προέτρεψε το Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ να συγκαλέσει μια έκτακτη συνεδρίαση για να συζητηθεί η τρέχουσα κατάσταση» .
- Ο πρόεδρος Πούτιν χαρακτήρισε τον αμερικανικό βομβαρδισμό ως «επίθεση εναντίον μιας κυρίαρχης χώρας που παραβιάζει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου», και τόνισε ότι η επίθεση των ΗΠΑ ενάντια στη Συρία αποτελεί προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή από τα πολυάριθμα θύματα μεταξύ των αμάχων κατά τη διάρκεια των αμερικανικών επιχειρήσεων στο Ιράκ.

-O Ρώσος υπουργός εξωτερικών από την Τασκένδη τόνισε ότι η αμερικανική πυραυλική επίθεση εναντίον της αεροπορικής βάσης της Συρίας είναι μια πράξη επιθετικότητας με τραβηγμένο από τα μαλλιά πρόσχημα που θυμίζει έντονα την κατάσταση το 2003, όταν οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με μερικούς από τους συμμάχους τους, εισέβαλαν στο Ιράκ χωρίς τη συναίνεση του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ και κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου».
- Ο εκπρόσωπος του προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι η πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας εξασθενίζει και σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ και το βασικό στόχο της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας.
Ο Πεσκόφ τόνισε ότι ο στρατός της Συρίας δεν έχει αποθέματα χημικών όπλων, και «το γεγονός ότι είχαν καταστραφεί όλα τα αποθέματα χημικών όπλων έχει επιβεβαιωθεί από τον οργανισμό για την απαγόρευση των χημικών όπλων (OPCW), και τη εξειδικευμένη Επιτροπή του ΟΗΕ».
Ο Πεσκόφ τόνισε ότι το «πρόσχημα» για την επίθεση ήταν «χαλκευμένο».

-Η αμερικανική κυβέρνηση προσχώρησε πλήρως στα παραμύθια που στήνει η CIA. 
Ο Ρεξ, (Τίλερσον) υιοθέτησε τις πλαστές ψευδο-αναφορές της Cia και δήλωσε ότι «η Ρωσία απέτυχε να εφαρμόσει τη συμφωνία του 2013 για την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας», και τόνισε ότι , «είτε Ρωσία υπήρξε συνένοχη είτε η Ρωσία είναι ανίκανη να φέρει εις πέρας αυτό που ανέλαβε».
-Επίσης η Βολιβία που είναι μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για αυτό το εξάμηνο, ζήτησε να συγκληθεί κατεπειγόντως έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για να συζητηθεί ο βομβαρδισμός της Συρίας, από τις ΗΠΑ.
-Το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας , (SANA), μετέδωσε ανακοίνωση των συριακών Ενόπλων Δυνάμεων που ανέφεραν ότι από τον αμερικανικό βομβαρδισμό στην αεροπορική βάση στην επαρχία Χομς έχουν επιβεβαιωθεί   10 νεκροί.

- Το στρατιωτικό αεροδρόμιο «Ας Σάιρατ» κοντά στη Χομς, έχει παντελώς καταστραφεί καθώς και όλα τα αεροσκάφη που στάθμευαν στο αεροδρόμιο, είπε στο ρωσικό πρακτορείο Σπούτνικ « εργαζόμενος του αεροδρομίου».
Η Συριακή τηλεόραση αναφέρει ότι το αεροδρόμιο συνεχίζει να φλέγεται .
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έριξαν 59 βλήματα Tomahawk στο στρατιωτικό αεροδρόμιο ως απάντηση στην υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων στην Ιτλίμπ.
( H οποία έγινε από τη Cia).

-Το Γενικό Επιτελείο της Συρίας ανακοίνωσε ότι σε πλήρη συντονισμό με την αμερικανική επίθεση , στις 23.00 , το Ισλαμικό Κράτος εξαπέλυσε επίθεση για την αποκοπή των Εθνικών Οδών Χομς- Σαιράτ και Χομς-Παλμύρας.

6 σχόλια:

Αμφιάραος είπε...

Καλημέρα. Kρίμα ρε Σπύρο, δεν τον είχα για τόσο βλάκα με την πρώτη ευκαιρία ν' ακούσει τους εβραίους. Πραγματικά απογοητεύτηκα. Τώρα ο Βλαδίμηρος οφείλει να βομβαρδίσει το Ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτη την ψυχολογικη κατασταση βρισκεσαι τωρα σπυρο, πιστεψες σαν αφελης πρωταρης τον Τραμπ και τωρα το παραμυθι που ειχες χτισει στο μυαλο σου για'αυτον καταρρεει και αδυνατεις να το πιστεψεις, και αντιδρας.


Η «Γνωστική ασυμφωνία/Cognitive dissonance» είναι ένας επιστημονικός όρος της ψυχολογίας, που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το ψυχολογικό φαινόμενο της δυσφορίας/ψυχολογικό στρες και αρνητικών συναισθημάτων (όπως ντροπή, έκπληξη, θυμός, ενοχή) που βιώνει ένας άνθρωπος, όταν τα γνωστικά στοιχεία (υπάρχουσες αξίες, πεποιθήσεις, στάση ζωής, σκέψεις, ιδέες κτλ) που γνωρίζει ως τώρα ανατρέπονται/συγκρούονται με καινούργια γνωστικά στοιχεία (νέες πληροφορίες).


http://www.protothema.gr/zoi/group-therapy/arthro/574253/gnostiki-asumfonia-ta-psemata-pou-leme-ston-eauto-mas/

Ανώνυμος είπε...

Donald Trump is now Hillary Clinton with a better wig.
What a sad, orange coward

Ανώνυμος είπε...

εγώ απλά ήλπιζα στον Τράμπ, δεν πίστευα ποτέ όμως ότι θα μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ που να μην είναι των Ρότσιλντ, στήθηκε ωραίο παιχνίδι πόλωσης και εξελέγη ο δικός τους ο Παπανδρέου το 1981.

ο τρίτος παγκόσμιος είναι στις προφητείες ξεκάθαρος. τέλος πάντων αν όχι παγκόσμιος κάποια μεγάλης κλίμακας σύρραξη στην περιοχής της Μεσοποταμίας και ευρύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Να βομβαρδίσει ο Πούτιν το Ισραήλ; Πας καλά; Κάθε μέρα σχεδόν μιλάει στο τηλέφωνο με τον Μπίμπι...

http://en.kremlin.ru/events/president/news/54239

Ανώνυμος είπε...

Ή ΘΑ ΕΣΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΑ Ή ΘΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΤΛ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΙΑΝΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

ΠΑΟΚ - ΣΕΠΟΛΙΑ