8/4/17

O Βολιβιάνος ξεφτίλισε την «Παγκόσμια Ηθική συνείδηση»


Ο εκπρόσωπος της Βολιβίας κατάφερε ένα επικό χτύπημα στις Αμερικανιές της εκπρόσωπου των Αμερικανικών Αξιών που σηκώθηκε όρθια και έδειχνε στις κάμερες δυο ρετουσαρισμένες φωτογραφίες από το ατελιέ Cia.

O πρέσβης του Ινδιάνου , (Έβο Μοράλες), Sacha Sergio Llorenti Soliz, έγραψε ιστορία και επέδειξε «φωτογραφία ντοκουμέντο» με τον εκπρόσωπο των Αμερικανικών Αξιών Κόλιν Πάουελ.

Ο Γιορέντι υπενθύμισε στο Συμβούλιο του ότι την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2003, ο Κόλιν Πάουελ, εμφανίστηκε στον ίδιο χώρο , «για να παρουσιάσει σε εμάς, όπως είπε, πειστικές απόδειξεις ότι υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ». Ο Γιορέντι επέδειξε τότες το «ντοκουμέντο» τη φωτογραφία του Πάουελ, που έδειχνε ένα φιαλίδιο με άνθρακα.
«Πιστεύω ότι πρέπει να θυμόμαστε αυτές τις εικόνες και ότι μας είχατε πει ότι υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ, και αυτό ήταν το κίνητρο σας για την εισβολή» , και τόνισε στην αμερικάνα. «Μετά από την εισβολή, υπήρξαν 1 εκ. νεκροί, και ξεκίνησαν μια σειρά από φρικαλεότητες σε όλη την περιοχή. Σας θυμίζω οτι οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμα κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου», είπε ο Βολιβιάνος που επέκρινε την αμερικάνα ότι παριστάνει τον «εισαγγελέα», τη «δικαστή» και την «ένορκο» για τη Συρία.
-Στο Τζάκσονβιλ στη Φλώριντα οι τέως οπαδοί του Τραμπ, βγήκαν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για τον βομβαρδισμό της Συρίας οι Πολίτες αλλά το Κράτος Δικαίου του συνέλαβε. Ο Σερίφης του Τζάκσονβιλ ανακοίνωσε ότι ο κύριος οργανωτής της διαμαρτυρίας ήταν ο David Schneider, 27 ετών που κατηγορήθηκε για υποκίνηση ταραχών και ότι ηλικίες των άλλων 6 συλληφθέντων ήταν από 26 μέχρι 74.

YΓ. Χειρότερος από την αμερικάνα ήταν η "πούστρα της βασίλισσας" και η χοντρή πορτογαλέζα που είπε ότι «όλα τα μέλη έχουν κοινό καθήκον να τηρούν τα διεθνή πρότυπα ανθρωπίνων αξιών της ανθρωπότητας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βιλιβιάνος ποιός είναι πάλι; Ξάδελφος του Αλτσχάιμερ;