4/4/12

"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου.Φεύγω, για να μην ψάχνω φαγητό στα σκουπίδια" έγραψε ο 77χρονος που αυτοκτόνησε...

ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ… ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ALEXIS .ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ
Γ.Καρατζαφέρης «η σφαίρα του όπλου του γέροντα χτύπησε τη συνείδησή του πολιτικού συστήματος»

Ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός Δ.Χ. θυσίασε σήμερα τη ζωή του για να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα σε όλους τους Ελληνες και για να πάρει μαζί του στον τάφο τους δοσίλογους και τους κλέφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Το πολιτικό μήνυμα της αυτοκτονίας του ηρωικού θύματος των τοκογλύφων ήταν γραμμένο στο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε πάνω του, «η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου», έγραφε.
Το τραγικό και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 9 σήμερα το πρωί, στην "καρδιά" της Αθήνας, στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος κι ενώ στο σημείο βρισκόταν πολύς κόσμος.Ο αυτόχειρας κατέβηκε τα σκαλάκια που οδηγούν στην πλατεία και κατευθύνθηκε στο σημείο που βρίσκεται πριν την έξοδο του μετρό και τράβηξε την σκανδάλη. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Ο 77χρονος ήταν μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου έως το 1994, οπότε και πούλησε το φαρμακείο του. Ήταν παντρεμένος, πατέρας μίας κόρης και κατοικούσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η σύζυγός του ήταν επίσης συνταξιούχος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αυτόχειρας έπασχε από σοβαρή ασθένεια.
Στην Τυνησία αυτοπυρπολήθηκε  ένας νεαρός και ξεσηκώθηκε  ολόκληρη η χώρα και γκρέμισε το καθεστώς  της σοσιαλιστικής διεθνούς. Εδώ στην Ελλάδα της «ισχυρής δημοκρατίας», των δοσίλογων κλεπτών και του δοτού πρωθυπουργού  αυτοκτονούν εκατοντάδες συμπατριώτες μας, δεν κουνιέται φύλλο.
Φραπεδάκι και  πίτσα ολέ! 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης από του Βήματος της Βουλής, αναφερόμενος στην τραγική αυτοκτονία στην Πλατεία Συντάγματος, δήλωσε:

«Η σφαίρα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος πρέπει να χτύπησε κατευθείαν τη συνείδηση του πολιτικού κόσμου και πρέπει όλοι να αισθανθούμε πίσω από τη σκανδάλη. Ένας αυτόχειρας δεν είναι απλά ένας νεκρός.
Τι είδε αυτός ο άνθρωπος από τον πολιτικό κόσμο; Είδε από όλους αυτούς που έκλεβαν τα λεφτά του τόσα χρόνια, ότι κανένας δεν πήγε φυλακή. Είδε ότι δεν μπόρεσαν να τον διευκολύνουν με τα δάνειά του. Είδε ότι του έκοψαν τη σύνταξη, παρά το γεγονός ότι είχαν πει ότι δεν θα συμβεί αυτό. Και το είχα πει: Όταν ο κόσμος αρχίζει να αυτοκτονεί στο Σύνταγμα, τότε θα έχουμε φτάσει στο τελευταίο σημείο διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...