21/4/12

Η ΣΩΣΤΉ ΑΠΌΦΑΣΗ

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Έχω βαρεθεί τους πολύξερους, τους χοντροκέφαλους, τους ανόητους, τους παραπλανημένους αλλά και τους «βαλτούς» της Χρυσοπράσινης ΠασοκΑυγής, και άλλων «πατριωτών» (αλά Goldman Sachs), ,που μου στέλνουν σχόλια (μαϊμού), σε μια προσπάθεια να με εμφανίσουν ανακόλουθο. Διάλεξα έναν, (μετριοπαθή), που έχει εκτίμηση στον -προ ΛΑΟΣ- Σπύρο Χατζάρα, για να απαντήσω σε όλους.

Έβαλα το γράμμα του Γιαννάκενα ,για το Πατριωτικό Κίνημα, γιατί συμφωνώ 100%. Παρά το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρός του, έχουν κατά καιρούς κάνει  ορισμένες λάθος πολιτικές επιλογές, το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ είναι, ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ  του συστήματος, εκφράζοντας τον ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ και τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ στην παρακμή, και ανέδειξε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.Για το λόγο αυτό προσπαθούν να καταστρέψουν το μόνο πατριωτικό ανάχωμα που έχουμε. Τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Ετσι, απεφάσισα να πάω κόντρα στα σχέδια των Ιουδαίων και της αμερικανικής πολιτικής, και να συστρατευθώ με τον ΛΑΟΣ και τον Γιωργο Καρατζαφέρη και τους άλλους πατριώτες συναγωνιστές, στο Πατριωτικό Μέτωπο, στο πλαίσιο της Εθνικής Παλλαϊκής Ενότητας , κατά της Παγκόσμιας (Ι…) Χούντας και των ντόπιων αχυρανθρώπων της.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.!!!!
 Δυστυχώς, οι ηλίθιοι, οι ρουφιάνοι και οι πράκτορες κάνουν ότι μπορούν για την πολυδιάσπαση του Πατριωτικού χώρου, και αντί να πάρουμε εύκολα την εξουσία, μέσα από την κάλπη, εμφανίζονται να προηγούνται τα (Ιουδ..) κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει προοπτική στην σκλαβωμένη Ελλάδα.
Οι «Δελαπατρίδηδες» και οι ακτιβιστές, που με αντέγραφαν, και που με καλούσαν να πάω στα «μέτωπα τους» τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στις εκλογές, ενώ οι «αριστεροί πατριώτες» έκαναν «μέτωπο» του 0+0%, με τους Χριστιανούς, οι Θεοδωρακικοί πήγανε στον καναπέ, και οι απόστρατοί κατέβηκαν μόνοι τους για την πλάκα τους.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. !!!
Λαός πολύδιασπασμένος θα σφαγεί.
Για αυτό καλώ όλους τους πατριώτες να έρθουν μαζί μας. Να κλείσουν τα αφτιά ,στην (Ιουδ.) προπαγάνδα της Αμερικανικής Πρεσβείας.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα που μπορεί να δώσει προοπτική στην σκλαβωμένη Ελλάδα. Ψήφος Νίκης και Προοπτικής είναι η ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Καλώ κάθε Πατριώτη , κάθε Δημοκράτη, κάθε Τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας. Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμπρός! Μέχρι τη Νίκη!!
Για πάντα!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ.  ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, Σπύρο.
Δεν περίμενα ότι θα μού έκανες την τιμή να αναφερθείς προσωπικά σε εμένα και μάλιστα με τόσο κολακευτικά λόγια. Πραγματικά, σέ ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν είμαι ένας "μετριοπαθής χοντροκέφαλος", "μετριοπαθής πολύξερος", "μετριοπαθής ανόητος" ή "μετριοπαθής παραπλανημένος".
Ξέρω, όμως, αυτό που σίγουρα είμαι. Υποστήριξα το ΛΑΟΣ, τα τελευταία χρόνια μέχρι και το 2009. Τό ψήφισα. Τό έβαλα στην Βουλή. Όχι, για να βλέπω τον Καρατζαφέρη από τηλεοράσεως στο κανάλι της Βουλής, αλλά για να υπάρχουν κάποιες πατριωτικές φωνές εκεί μέσα. Τον Καρατζαφέρη δεν τόν ήθελα. Ήξερα από τότε ότι ήταν καιροσκόπος. Ψήφισα, για να μπούν στο Κοινοβούλιο ορισμένα άτομα, που είχαν δώσει αγώνες πατριωτικούς και εθνικιστικούς, όταν ο Καρατζαφέρης υπηρετούσε τον Μητσοτάκη. Αυτά τα άτομα τά ψήφισα. Τά στήριξα με όσες δυνάμεις είχα και με προσωπικό κόστος. Τά "υπέδειξα" σε δικούς μου ανθρώπους, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους. Πίστευα ότι μέσα από αυτές τις θέσεις, θα μπορούσε να ακουστεί ένας Πατριωτικός Λόγος, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή εμποδιζόταν συστηματικά από τα ΜΜΕ. Μέσα από εκεί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία Πατριωτική Αλλαγή, για μία Εθνικιστική Αλλαγή.

Η θέση του βουλευτή, με όσα προνόμια προσφέρει, θα μπορούσε να λειτουργήσει καταλυτικά για πράγματα που μέχρι πρότινος φάνταζαν αδύνατα. Και όμως.
Όταν ήρθαν τα πραγματικά κρίσιμα ζητήματα, τα ζωτικής σημασίας ζητήματα για τον Ελληνισμό, αυτά τα άτομα, αντί να ζωστούν τ' άρματα και να πούν το μεγάλο "ΟΧΙ", ψεπουλήθηκαν και είπαν το κατάπτυστο "Ναι"!
Όταν η κυβέρνηση του σκηνίτη Τζέφρυ, με τον Σαραγκούση, και τον Α-λεβι-ζάτο, έριχναν εμπρηστικές βόμβες στις ρίζες του Ελληνισμού, με τον περίφημο Λαθρονόμο, αυτά τα άτομα κρύφτηκαν. Στά έχω ξαναγράψει. Όταν εσύ ζώστηκες τα φυσεκλίκια, και μαζί σου κι εγώ, και καλούσες τον κόσμο να έρθει να αποτρέψει το Έγκλημα, αυτά τα άτομα, με πρώτον και καλλίτερο τον Καρατζαφέρη, χώθηκαν κάτω από τα έδρανα της Βουλής. Όχι μόνο αρνήθηκαν να διεξαγάγουν συλλαλητήρια, όπως είχαν υποσχεθεί. Όχι μόνον αρνήθηκαν να στηρίξουν την προσπάθειά σου, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, όπως επίσης είχαν υποσχεθεί. Αλλά μπροστά στον τεράστιο όγκο του Πάγκαλου, μάς χαρακτήρισαν "Πράκτορες". "...πριν αλέκτορα φωνήσαι δις, απαρνήση μέ τρις."
Τό θυμάσαι! Και όπως είχες πεί κάποτε τό φέρεις βαρέως. Ή μάλλον τό έφερες βαρέως;...

Όταν λίγους μήνες μετά ο εγγονός του Εβραίου Μινέικο άνοιγε τις πύλες στους "ραββίνους του χρήματος" από το Καστελλόριζο, αυτοί οι άνθρωποι, τους οποίους είχα στηρίξει και εκλέξει, ως εθνικιστές, αντί να πάρουν -έστω τότε- τ' άρματα και να πέσουν υπέρ "Πίστεως και Πατρίδος", ΠΡΟΔΩΣΑΝ! Αυτοί οι άνθρωποι θεώρησαν ότι το να παραδώσουν αμαχητί την εθνική μας ανεξαρτησία στους "ραββίνους", θα μάς έσωζε από την πείνα και την φτώχια. Ήταν τότε, που εσύ πάλι -κι εγώ από κοντά σου- είχαμε συγκεντρωθεί στην πλατεία Μοναστηρακίου και ανεβήκαμε όλη την Ερμού, για να φτάσουμε μπροστά στην Βουλή φωνάζοντας να φύγει η Τρόικα.

Ανώνυμος είπε...

Aυτοί οι άνθρωποι, οι υποτιθέμενοι εθνικιστές και ο "ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ" τους, όχι μόνον δέχτηκαν, αλλά επέμειναν με λύσσα να γίνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος. Ο σύμβουλος του Σημίτη ("του τεραστίου εθνικού κεφαλαίου"), τα χρόνια της εισόδου μας στην ΟΝΕ, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, το μέλος της Τριμερούς Επιτροπής! Και πάλι εσύ αντιδρούσες και έλεγες τα πράγματα, όπως ακριβώς ήταν! Περιέγραφες και κατήγγελες την ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Και πάλι αυτά τα άτομα, που είχα πιστέψει, στηρίξει και εκλέξει, ξεπούλησαν τα πάντα για μία καρέκλα, για να γίνουν υπουργοί στην "Κατοχική Κυβέρνηση Τσολάκογλου".

Και σέ ρωτώ, Σπύρο! Γιατί να εμπιστευτώ αυτά τα άτομα;;;
Γιατί να τούς στηρίξω και πάλι; Για να μέ προδώσουν ακόμη μία φορά; Για να ξαναδώ τον "ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ" να συγκυβερνά με τον Τούρκογλου και τον Μπεν Σαμαρά, υπό την σκέπη κάποιας μετεμψύχωσης του Παπαδήμου;


Δεν είναι στόχος μου να "σέ εμφανίσω ανακόλουθο". Η αλήθεια είναι ότι αυτά που έλεγες τότε και τά πίστευες (και τά είχες πληρώσει με πολλούς τρόπους, ακόμη και με σύλληψη), τά λές και τά πιστεύεις και σήμερα. Αυτό, όμως, που άλλαξε είναι η στάση σου απέναντι στο ΛΑΟΣ. Από τον Μάρτιο του 2010, με την "Προδοσία" του Καρατζαφέρη, του Γεωργιάδη και του Πλεύρη (όπως εσύ είχες πει στην εκπομπή σου, στο Blue-Sky) για τον Λαθρονόμο, κατέκρινες την προδοτική στάση τους για όσα ανέφερα παραπάνω.
Τώρα, όμως, έδωσες τα χέρια με τον Καρατζαφέρη. Ξέχασες τα γεγονότα έξω από την Βουλή, τους "Πράκτορες" του και ότι τό φέρεις βαρέως. Ξέχασες την λέξη "Προδοσία" και τήν αντικατέστησες από τις "ορισμένες λάθος πολιτικές επιλογές".
Ελπίζω να έχεις καταλάβει για ποιον λόγο εκτιμώ τον προ ΛΑΟΣ Σπύρο Χατζάρα.

ΥΓ1: Δές το παρακάτω βίντεο και σκέψου αν έχουν αλλάξει τα όσα έλεγες και λές για τον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H3QGTpa092Q

ΥΓ2: Επειδή ξέρω τις αντιρρήσεις σου για το blog που ανέβασε το βίντεο, να σέ προλάβω λέγοντας ότι τίς συμμερίζομαι απόλυτα. Ξέρω και ποιοι είναι και τί κάνουν. Δές την ουσία. Άκουσε τα λόγια σου τότε και σύγκρινέ τα με όσα λές και γράφεις σήμερα.

Με εκτίμηση τον -προ ΛΑΟΣ- Σπύρο Χατζάρα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...