28/4/12

Η μεταπολίτευση πέθανε. Ζήτω ο ΛΑ.Ο.Σ και η Ελληνική Δημοκρατία

Οι τοκογλύφοι, η Μέρκελ, και οι Αμερικανοί ελπίζουν και προσεύχονται, «οι υπάλληλοι τους» , από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να μοιραστούν στις 6 Μαίου,το 40% των εγκύρων. Αυτό είναι το Ταβάνι. Ανάλογα με τη συμμετοχή, τα λευκά και άκυρα, μπορεί όμως να πέσουν στο 35%.(23%-12%), με περιθώριο λάθους 2,5%.Δηλαδή μπορεί ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζάξ να πέσει στο 20-21%, και να έχει μαζί με το «μπόνους» 110 βουλευτές, ενώ ο Βαγγελάκης Γκόλντμαν Ζάξ, μπορεί να πέσει κάτω από 10%, και να έχει 27-28 Βουλευτές. Αυτός είναι ο δημοσκοπικός «πάτος» ,του βαρελιού. Τα μικρά κόμματα, που δεν θα μπουν στη Βουλή, παίζουν τον ρόλο που τους ανατέθηκε και θα «απορροφήσουν» το 12-14% των ψήφων. Τα τρία αριστερά σχήματα θα μοιραστούν το 25%, ή κάτι πιό κάτω, και ο ΛΑΟΣ με τους «Καμμένους», θα μοιραστούν το 20-35%.
Η απόκλιση είναι τεράστια και εκεί παίζονται όλα.
Ο κόσμος θα στραφεί στη σύμπραξη Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ, ή στον δημοκρατικό και πατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ;
Για αυτό: Ούτε μια ψήφος Καμμένη. Αγώνας μέχρι τη Νίκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς περιμένεις να μπεις στην Βολή ρε κωλοτούμπα Χατζάρα;

Πήγες με το πιο ύπουλο αμφισβητούμενο κόμμα μια έτσι μια γιουβέτσι που μέχρι χθες ήτο τής πρεσβείας και τώρα θες και να σε ψηφίσουν...καλά αφού ψηφίζουν τα ζα ακόμα PASOK και Samara θα ψηφίσουν και εσένα, δηλαδή PASOK αφού αμέσως μετά θα μπείτε συγκυβέρνησι, ο μεγαλύτερος πράκτορας τής ιστορίας είσαι.

Φαγώθηκες με την Χρυσή Αυγή πιο πολύ απ'ό,τι ο Τσίπρας και φυσικάς αντμείφθεις πλουσιοπάροχα αφού σε προβάλουν τα χουντοκάναλα που πριν σε φιμώνανε.

Ο ρόλος σου φαινότανε από πριν από το πόσο κατέκρινες την εθνική κυβέρνησι Παπαδοπούλου τής 7ετίας και αναπαρήγαγες τα κομμουνιστικά ψέμματα με τους βασανισμούς αγωνιστών.

Μεγάλε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!!!!!!

Καλή επιτυχία...!!!!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...