24/4/12

Στήριξη του θανόντος Καραμανλή στον «θνήσκοντα» Σαμαρά

Ο κ. Κώστας Γολντμαν Ζαξ είπε ότι του είπαν να μας πει για τον Αντωνάκη Γολντμαν Ζαξ

«Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά.Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την παρέμβαση του κ. Καραμανλή:
«Δεν ξέρω πόσο χρήσιμη είναι η σύσταση του κ. Καραμανλή. Την τελευταία φορά με τις συστάσεις του, έφερε πρωθυπουργό στη χώρα τον κ. Παπανδρέου με τα καταστροφικά αποτελέσματα. Εκτός και αν ο κ. Καραμανλής εννοεί να μην ψηφιστεί ο κ. Σαμαράς, για να έρθει ο ίδιος. Ίσως είναι και αυτή μία πρόταση για το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Εμάς όμως, ποσώς μας ενδιαφέρει τι λέει, τι σκέπτεται, ή τι ενεργεί ο κ. Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής, ή οι δικοί του βουλευτές, που διαρκώς αυξάνουν στο εσωτερικό της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

17 Ιανουαρίου 1821. Ο Θεόδωρος Βλαδιμηρέσκου σύμφωνα με το σχέδιο Καποδίστρια μπήκε στο Βουκουρέστι και δημοσίευσε τις «απαιτήσεις του λαού»

Οι απαιτήσεις του Ρουμανικού λαού ήταν ένα συνταγματικό έγγραφο 30 σημείων που συνέταξε ο Βλαδιμηρέσκου στα οποία τονιζόταν ότι ο στόχος της...