22/4/12

Γ. Καρατζαφέρης: Δύο κόμματα στη συσκευασία του ενός ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε από την Αλεξανδρούπολη την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν, όχι με γνώμονα «το δικαιολογημένο θυμό τους», αλλά με «ψυχραιμία και λογική». Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία είναι δύο κόμματα «στη συσκευασία του ενός», διότι έχουν υπογράψει το μνημόνιο και δεν μπορούν να κινηθούν έξω από αυτό. Επισήμανε ακόμη για μία ακόμη φορά ότι στην Ελλάδα αποφασίζουν η κ. Μέρκελ «και η παρέα της» και κάποιοι άλλοι υλοποιούν, σημειώνοντας πως «δεν είμαστε πλέον οικοδεσπότες στο σπίτι μας». Αναφερόμενος στη συμμετοχή στη συγκυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε:
«Μπήκα μέσα με τέσσερις προϋποθέσεις τις οποίες είπα, και εκτός δημόσια, μπροστά στις κάμερες: πρώτον, όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων, όχι απώλεια εθνικής κυριαρχίας, όχι ξεπούλημα του εθνικού πλούτου και τέλος, πάταξη της λαθρομετανάστευσης». «Τα αποδέχθηκαν. Ύστερα όμως από 2-3 εβδομάδες αντελήφθην ότι "ξεστράτευε" το πράγμα και πήγαινε προς εντελώς λάθος προσέγγιση. Έστειλα λοιπόν τέσσερις επιστολές, και δύο memo και τη δήλωση αποχώρησης».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη λαθρομετανάστευση σημειώνοντας ότι, υπάρχουν αυξητικές και ανησυχητικές τάσεις, καθώς 1.400 περίπου λαθρομετανάστες, καθημερινά περνάνε τα σύνορά μας από τον Έβρο και τα νησιά και συνολικά περίπου μισό εκατομμύριο το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: