7/4/12

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών


Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας δημοσιογράφος-συγγραφέας
 Πολιτικό Γραφείο Μαυροκορδάτου 6 .Τηλ.3800797


Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή τον Οκτώβριο του 1955, και έμαθε γράμματα στα δημόσια σχολεία της πόλης του.  Πήρε μέρος στις καταλήψεις της Νομικής και του Πολυτεχνείου. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΒΣΠ και θέατρο στη σχολή του  Εθνικού Θέατρου . Το 1974 ήρθε πρώτος στο διαγωνισμό του ΕΙΡΤ  για παρουσιαστές- δημοσιογράφους αλλά  δεν προσελήφθη για πολιτικούς λόγους. Στην επαγγελματική δημοσιογραφία  μπήκε το 1976 από την «Ελευθεροτυπία» ως καλλιτεχνικός συντάκτης. Έχει εργαστεί στον «Ριζοσπάστη», τη «Νέα Εφημερίδα», την «Αυριανή», στις «24 Ώρες», στην «Γνώμη», στην «ΝΙΚΗ», στον «Αναγνώστη», Το 1978, εξέδωσε το μηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό την «Καλλιτεχνική Επιθεώρηση», και αργότερα το πρώτο  ελληνικό περιοδικό της  9ης Τέχνης «Tarkidi».   Το 1981, προσελήφθη στην ΕΡΤ , όπου  έκανε Ρεπορτάζ υπουργείου Εθνικής Αμύνης στην αρχή και ακολούθως πολιτικό διπλωματικό ρεπορτάζ. Το 1989  απεκάλυψε τη σχέση Τράπεζας Κρήτης-BCCI-CIA ,δημιούργησε το «Κανάλι 29» και μαζί με άλλους πήρε  την πρωτοβουλία έκδοσης της εφημερίδας «Νίκη». Το 1994 τοποθετήθηκε προϊστάμενος στο γραφείο τύπου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο  Βελιγράδι και το 1999 μετατέθηκε στη Μόσχα όπου εργάστηκε ως το 2004. Στη Ρωσία ,εξέδωσε την πρώτη «ελληνική εφημερίδα», στα ρωσικά ,που έβγαινε κάθε μήνα. Το 2007 ξεκίνησε το «Δελτίο των 11», στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, που διακόπηκε  τον Σεπτέμβριο του 2011.Το 2009 ίδρυσε την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, αρχίζοντας τον αγώνα για την ανατροπή της πράσινης παρέας του Αβάπτιστου και το 2010 ηγήθηκε της προσπάθειας να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο της «Ελεύθερης Αθήνας» στο οποίο τελικά απαγορεύθηκε να μετάσχει στις εκλογές. Το 2010 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο, με τον τίτλο «Οι  ΑΘΕΑΤΟΙ» και τον επόμενο χρόνο το δίτομο «21ο  έτος των Φιλικών». 




ΥΓ.Οι φίλοι που το επιθυμούν μπορούν να εκτυπώσουν και να αναπαράγουν φωτοτυπικά το βιογραφικό και το υλικό από το μπλόγκ.
(Η δήλωση για τη συμμετοχή στις εκλογές).
“Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και κλείνει τον κύκλο της με τη νέα εσχάτη προδοσία .Τη συνθηκολόγηση  με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και το ΔΝΤ. Οι υπάλληλοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντας των Τραπεζιτών, τα κόμματα  της
Όμως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη.
 Η αποφασιστική μάχη θα δοθεί στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας.
Όλα μπορεί να αλλάξουν, και λαός και η πατρίδα να σωθούν, αν ψηφίσουμε ΟΧΙ στην ξένη κατοχή, όχι στην Κλεπτοκρατία, όχι στη Φαυλοκρατία, όχι στη Κομματοκρατία,και ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, ΝΑΙ  στην κοινωνική απελευθέρωση και τη Κοινωνική Δικαιοσύνη.  
Στα χαρακώματα την ώρα της μάχης υπάρχει θέση για όλους. Τώρα επιβάλλεται, η πανστρατιά των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων. Είναι η ώρα  της συστράτευσης . με τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ο Λαός θα ακυρώσει τα σενάρια του σκηνοθέτη της οδού Β.Σοφίας και θα επιβάλει με την ψήφο του  Εθνική  πατριωτική Ενότητα, για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.
Καλώ κάθε πατριώτη , κάθε δημοκράτη, κάθε τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας.
Ψήφος Νίκης και προοπτικής είναι η Ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Η νίκη θα είναι δική μας.

Σπύρος Χατζάρας
 
Η σωστή απόφαση για μια Ελεύθερη Ελλάδα


Η καταστροφή της ελληνικής  οικονομίας  και κοινωνίας δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ούτε ήταν αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης. Ήταν το πιλοτικό πρόγραμμα  για να επιρριφθεί το κόστος της καταστροφής του 2008, στους ευρωπαϊκούς λαούς, που ζούσε σε συνθήκες ευημερίας, ενώ στην Αμερική του Μπαρούχ Ομπάμα η πείνα ήδη θέριζε. Η διαφθορά στην Ελλάδα δεν ήταν το πρόβλημα, αφού ήταν μέρος του συστήματος κατοχής και διακυβέρνησης  της χώρας μας.
Η εφαρμογή αυτών των σχεδίων διευκολύνθηκε από τη συμμορία, Goldman Sachs,Σορος, Παπανδρέου, Προβόπουλου, κλπ .
Έτσι το πρόβλημα μας δεν είναι η ανάπτυξη, αλλά η Εθνική Ανεξαρτησία και η Λαϊκή Κυριαρχία.Καλύτερες μέρες θα υπάρξουν μόνο εάν , ο ελληνικός λαός στις επικείμενες εκλογές,  πει το μεγάλο ΝΑΙ  στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, τα κόμματα και τους πολιτικούς της χρεοκοπίας και της καταστροφής .Τους μαύρους συνέταιρους, της Παγκόσμιας Τραπεζικής Χούντας. Μόνο εάν ψηφίσουμε ΟΧΙ στην Ξένη Κατοχή, όχι στην Κλεπτοκρατία, τη Φαυλοκρατία, και τη Κομματοκρατία, θα υπάρξει για κάθε ελληνίδα και κάθε Έλληνα, ένα καλύτερο Αύριο Υπάρχει Ελπίδα. Μπορούμε με την ψήφο μας να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας, του Εθνους, και το δικό μας.
Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους,  κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνας. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη, και η μητέρα των μαχών είναι η εκλογές που έχουμε μπροστά μας. 
Στα χαρακώματα υπάρχει θέση για όλους. Επιβάλλεται, έστω την υστάτη ώρα, η πανστρατιά των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων.Η Εθνική  πατριωτική Ενότητα, για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες,  και στο τέλος, η νίκη θα είναι δική μας.
Μέσα από την εκλογική διαδικασία πρέπει να βγεί  ένα λαϊκό  αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας, ενάντια στη Χούντα των Τράπεζων και την παγκόσμια Διακυβέρνηση, ενάντια στα ΚΑΡΤΈΛ, για να υπάρξει Δημοκρατικός Έλεγχος στη ΕΚΤ και εθνικός έλεγχος στις Κεντρικές Τράπεζες. Από τις σκηνοθετημένες αντιδράσεις, των αόρατων φίλων μου, στην απόφαση μου να πάρω μέρος στις εκλογές με τον ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ διαπιστώνω, ότι ήταν απόλυτα σωστή.Μέχρι και τον ρουφιάνο που έφυγε από την ΚΚΕ ΑΕ εμφάνισαν ως πατριώτη στην απόγνωσή του οι φίλοι μου της Πρεσβείας και του «Νομικού προσώπου».
Λοιπόν, άμα τα καταφέρω και μπω ανάμεσα τους, όλες οι θρησκευτικές ομάδες θα φορολογούνται το ίδιο. Τέρμα το αφορολόγητο.Ο πρώτος που θα πάει φυλακή θα είναι ο Προβόπουλος για τα εγκλήματα τους κατά του ελληνικού λαού. Και θα ιδρυθεί μόνον ένα Κέντρο Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑ
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών

3 σχόλια:

Αποστολης είπε...

καλημερα Σπυρο.....
καλα και ωραια τα λες, αλλα οπως επισης λες, δυστυχως πασχουμε απο λαο...... εχει πολυ λιπος ακομα ο Ελληνας για να καψει μεχρι να ξελαμπικαρει και να αρχισει να σκεφτεται !!!!!
Θελει πολυ δουλεια........
Αλλα πρεπει και αξιζει να προσπαθησουμε......
Μια ιδεα διαβαζοντας αυτα που εγραψες ειναι να φτιαξεις μια σελιδα με τα συνθηματα - προτασεις που θελεις και με τη φωτογραφια σου για να μπορει ο καθε φιλος να την εκτυπωνει και να αρχιζει να την μοιραζει πορτα-πορτα, αυτοκινητο-αυτοκινητο......δεν μας ειναι και τιποτα να χαλασουμε ενα μελανοδοχειο εκτυπωτη 10 Ευρω....η να βγαλουμε καμμια 50αρια φωτοτυπιες ο καθενας και να τις μοιρασουμε........
καλη συνεχεια και καλο καυραγιο και δυναμη.....

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Χατζαρα,
ποτε θα εμφανιζεστε στο τηλεαστυ και ποτε στο ραδιοαστυ;

Ταξιάρχης είπε...

Κύριε Χατζάρα
Ποιά είναι η θέση σας για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου στους 60+ σχετικά με τα πρόστιμα;
Ευχ./

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...