28/4/12

Στις 6 Μαΐου πεθαίνει η πράσινη ληστοσυμμορία του ΚλεπτοΠΑΣΟΚ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΨΗΦΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΑΟΣ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ



http://deltio11.blogspot.com/

Όπως το προέβλεπα από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, οι δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν χθες, ήταν πολύ άσχημες για το ΠΑΣΟΚ , που βρίσκεται στο 13% πανελλαδικά, (με τα έγκυρα γύρω στα 6 εκ.) , και με τάσεις μεγαλύτερης αποσυσπείρωσης. Η κατάρρευση, του ΣημιτοΚλεπτοΠΑΣΟΚ θα εκδηλωθεί μετά την αποτυχία της προεκλογικής συγκέντρωσης της Πέμπτης. Δεν τους σώζει τίποτα. Θα πάρουν κάτω από 850.000 ψήφους. Μπορεί και 700.000. Η ΝΔ, του Αντωνάκη Γκόλντμαν Ζάξ, είναι στο 20-22%, με ταβάνι τις 1.450.000 ψήφους. Ένας στους τρείς, περίπου 2.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα. Αν η συμμετοχή είναι ψηλή και τα άκυρα –λευκά χαμηλά, τα κόμματα των δωσιλόγων, και της ξένης κατοχής, με 2.200.000 ψήφους μπορεί να πέσουν στο 32-33% και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να χάσει τη δεύτερη θέση σχετικά εύκολα. Με αυτά τα αποτελέσματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.θα έχουν μαζί 145 βουλευτές μάξιμουμ. Τα κόμματα της αριστεράς , ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ ΑΕ/ (ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)/ΔΗΜΑΡ -ΚΙΣ-Κουβελιστάν, θα μοιραστούν τον μυθικό για αυτά αριθμό των 1,5 εκ. ψήφων, ενώ λιγότερο από 1 εκ, περίπου, θα μοιραστούν στα μαξιλαράκια της Γκόλντμαν Ζάξ (ΟΧΙ/Οικολόγοι-ΖΗΜΕΝΣ-Πράσινοι -Προδοτικοί φιλοσκοπιανοί )/ΔΡΑΣΗ ,(του Φαρισαίου Μάνου) /ΔΗ.ΣΥ. της (Φαρισαίας) Ντόρας, και τη Χρυσοπράσινη ΠασοκΑΥΓΗ, και στα υπόλοιπα από τα υπόλοιπα 28 ,εκτός Βουλής κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ-2, των Κατσέλη-Καστανίδη, το «παλεύει» για το 3%, και κάπου 2000000 ψήφοι, θα μοιραστούν ανάμεσα στον ΛΑΟΣ και στους «Καμένους/φαγε». Επομένως, τίποτα δεν έχει χαθεί. Όλα είναι, δημοσκοπικά, ανοιχτά. Ακόμα και η πρώτη θέση. Η βουβή πλειοψηφία, που θα εκδηλώσει την οργή της την προσεχή Κυριακή είναι τεράστια, και εκεί παίζονται όλα. Ο κόσμος θα στραφεί στη σύμπραξη Καμμένου-ΣΥΡΙΖΑ, ή στον δημοκρατικό και πατριωτικό ΛΑ.Ο.Σ; Για αυτό: Ούτε μια ψήφος Καμμένη. Με εφ όπλου ψήφο να τα αλλάξουμε όλα. Και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Και τα μαξιλαράκια τους Το εκλογικό Σώμα, δηλαδή οι Έλληνες πολίτες, πρέπει να δώσουν τη λύση , τη νύχτα της 6ης Μαΐου. Πρέπει να αποκαταστήσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Αγώνας μέχρι τη Νίκη. Για μια Ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Λαός Ενωμένος –Ποτέ Νικημένος.
ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ


Το θλιβερό σαράβαλο του ΠΑΣΟΚΣημίτη
υπάρχει ακόμα. Απόσυρση τώρα και για πάντα !.... [Το στηρίζουν οι συντεχνίες του Δημόσιου τομέα.]

Έσκασε μύτη ο "Αρχιερέας" μέσα στις εκλογές....κι' ο Βενιζέλος "αφελώς", νομίζει ότι "κρατάει" το "τιμόνι" του ΠΑΣΟΚ !Ευάγγελε, είσαι ο τελευταίος τροχός στην "πράσινη σακαράκα". Άλλες σκοτεινές δυνάμεις -όπως πάντα- κρύβονται στα "σκουριασμένα γρανάζια" και "συνθλίβουν" τους πολίτες, "ροκανίζοντας" ότι ακόμα απέμεινε στην έρμη την Χώρα μας. Την πάτησες φίλε, εκμεταλλεύτηκαν την "βαβούρα" σου για πολιτική ανέλιξη, σε χρησιμοποίησαν κανονικά -αν είχες "αγαθές" προθέσεις- και τώρα σε πάνε στα αζήτητα.... στον "παλιατζή" της ιστορίας. Έτσι μαζί με σένα, μας παίρνει ο διάολος -και μας "σηκώνει"- κι' εμάς το λαό.
ΓΙΩΡΓΟΣ. Δ
ΥΓ.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/695538/Article.aspx 
Η Ελλάδα πράγματι πυροδότησε την κρίση στην ευρωζώνη, δεν ήταν όμως η αιτία της, υποστηρίζουν σε άρθρο τους στην Guardian ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο οικονομολόγος και καθηγητής στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Στουρνάρας. Όπως τονίζουν, η αιτία της κρίσης βρίσκεται στο γεγονός ότι η ευρωζώνη είναι μια πλήρης νομισματική ένωση, αλλά μια ατελής οικονομική και δημοσιονομική ένωση κρατών-μελών με διαφορετικές δομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: