22/4/12

Nαι συμφωνώ με τον Αντωνάκη

Να τα αλλάξουμε όλα!

Και τον Αντωνάκη και τον Παχουλούτσικο και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τη συμφωνία τους με τους τοκογλύφους.Και την Ολιγαρχική ψωροΕλίτ,και τα Καρτέλ,και τους μπατιρο-εργολάβους.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Τζάμπα υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα το «Ζάππειο 3».Περιμένουμε με ενδιαφέρον το Ζάππειο 4 γιατί το σημερινό Ζάππειο 3 δεν ήταν παρά η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Σαμαρά να εξηγήσει τις ανακολουθίες, τις ασυνέπειες και τις αντιφάσεις του σε σχέση με το Ζάππειο 1 και το Ζάππειο 2», σχολίασαν οι λαθρο-εταίροι του Αντωνάκη από το ΠΑΣΟΚ.
ΥΓ2.  Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ομιλία Σαμαρά στο Ζάππειο και ειδικότερα τις αναφορές του Προέδρου της ΝΔ στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

Αν υπήρχε copyright σε ομιλίες συνιστά ποινικό αδίκημα η συγκεκριμένη ομιλία.
Όσα ακούσαμε αποτελούν συρραφή όσων λέω τόσα χρόνια εντός και εκτός βουλής. Έχουν κάνει, για να το πω απλά, σκονάκι μόνο που δεν θα περάσουν τις εξετάσεις του Ελληνικού λαού. Οι Έλληνες θα τους αφήσουν στην ίδια τάξη και στα προφορικά και στα γραπτά γιατί οι πράξεις τους μιλάνε τόσα χρόνια.

Γιατί δεν έκαναν τίποτα για να μην ξεπουληθεί η ΔΕΗ τόσα χρόνια; Τώρα θυμήθηκαν πως είναι επιχείρηση στρατηγικής σημασίας; Όταν έλεγα πως δεν πουλάς επιχειρήσεις στρατηγικού ενδιαφέροντος ή κερδοφόρες όπως η ΔΕΗ, η ΔΕΠΑ, η ΕΥΑΘ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΣΦΑ αλλά και ο ΟΠΑΠ τι έκαναν; Ειρωνεύονταν. Τώρα κατάλαβαν πως δεν γίνεται να εχείς ανάπτυξη χωρίς να έχεις στα χέρια σου την ενέργεια; Τώρα έμαθαν για τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα; Για όνομα του Θεού. Γελούσαν όταν τα έλεγα στην Βουλή. 

Επειδή όμως είναι και άλλα, που δεν πρόλαβαν να τα αντιγράψουν, όπως η πρόταση μου για το ομόλογο πετρελαίου εγώ θα τους στείλω τις ομιλίες που έκανα στην Βουλή ώστε όταν αντιγράφουν να αντιγράφουν σωστά και να μην ξεχνούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για τους αγρότες, τους ψαράδες, την τουριστική ανάπτυξη και τις 300.000 θέσεις εργασίας που θα έρθουν από τους υδρογονάνθρακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: