21/4/12

Λαοί vs agores

Η γραμμή του παγκόσμιου μετώπου, της αντιπαράθεσης, βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στους λαούς και στη Παγκόσμια Χούντα των αεριτζήδων και τοκογλύφων. Τις Αγορές. Και στο δικό μας, επιμέρους μέτωπο, η αντίθεση είναι ανάμεσα στον ελληνικό λαό και στη Παγκόσμια Χούντα των αεριτζήδων και τοκογλύφων, και των ντόπιων υποστηρικτών τους.Για το λόγο αυτό επιμένω από η αρχή της προεκλογικής εκστρατείας να μιλάω για τα κόμματα της Goldman Sachs, τα κόμματα της χρεοκοπίας και της καταστροφής, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, και τονίζω ότι ο ελληνικός λαός , πρέπει μέσα από την κάλπη, να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , και να ψηφήσει ΟΧΙ στην Παγκόσμια Τραπεζική Χούντα και την Καρτελοκρατία, ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή ελίτ και στην ντόπια Ολιχαρχία, ΟΧΙ στον αφελληνισμό και τον εξισλαμισμό της Ελλάδος, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες. Το πατριωτικό Μέτωπο, που εκφράζει την Εθνική Ενότητα του λαού, απέναντι στις αγορές, τους αεριτζήδες και τους τοκογλύφους, είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Ψήφος Νίκης και Προοπτικής είναι η ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Καλώ κάθε Πατριώτη , κάθε Δημοκράτη, κάθε Τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας. Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμπρός μέχρι τη Νίκη. Λαός Ενωμένος ποτέ νικημένος.

 Σπύρος Χατζάρας
Υποψήφιος στη Β Αθηνών με τον ΛΑΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://enosy.blogspot.com/2012/04/blog-post_21.html
Ο Συριζα κατεβαζει εναν περιεργο υποψηφιο

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, Σπύρο.
Αυτά εσύ τά ανέφερες από χρόνια. Ήδη το 2010, θυμάμαι την συγκέντρωση που είχες κάνει με την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, για το Μνημόνιο 1. Και φυσικά, όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησες ποτέ να μιλάς και να καταφέρεσαι με δριμύτητα εναντίον των προδοτικών κομμάτων που έφεραν το ΔΝΤ και τους άλλους στην Πατρίδα μας. Όπως, επίσης, δεν σταμάτησες ποτέ να μιλάς για τον βρώμικο ρόλο του Παπαδήμου, ακόμη και του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Παπούλια.
Για όλους αυτούς τους λόγους σέ στήριζα και προσπαθούσα να διαδώσω την "φωνή" σου και σε άλλα άτομα.

Όμως, σε όλη αυτήν την διαδρομή σου, το τωρινό σου κόμμα, το ΛΑΟΣ, όχι μόνο δεν συμπορεύθηκε, αλλά ακολούθησε την εντελώς αντίθετη ρότα.
Ψήφισε το Μνημόνιο (άρθρο 1, όπου ορίζεται η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και η παρέμβασή του στα δημοσιονομικά θέματα της χώρας μας) συνθλίβοντας κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Έκανε τον τραπεζίτη Παπαδήμο πρωθυπουργό. Συγκυβέρνησε για κάποιους μήνες, με τους λωποδύτες των κομμάτων της διαφθοράς.

Ακόμη και τώρα, που έχει αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση, που δεν υπερψήφισε (αλλά και δεν καταψήφισε) το δεύτερο μνημόνιο, είναι έτοιμο να συμμετάσχει εκ νέου σε μία συγκυβέρνηση (Καρατζαφέρης, 12/04/2012)

Υπ' αυτές τις συνθήκες, το ΛΑΟΣ δεν είναι κόμμα που μπορεί να δώσει "προοπτική" στην σκλαβωμένη Ελλάδα.

Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος. Δεν σέ τοποθετώ στην ίδια μοίρα, με όλους αυτούς τους συνυποψηφίους σου στο ΛΑΟΣ που έφεραν τους "ραββίνους του χρήματος" στην Πατρίδα μας. Εσύ ακόμη και τώρα συνεχίζεις να τά λές και να τά γράφεις όπως έπραττες και πριν την προσχώρησή σου στο ΛΑΟΣ.
Το ερώτημά μου είναι γιατί σε αυτό το κόμμα; Βεβαίως, επειδή σέ παρακολουθώ καιρό, νομίζω ότι έχω καταλάβει το σκεπτικό σου, αλλά πιστεύω ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή.

Με εκτίμηση στον -προ ΛΑΟΣ- Σπύρο Χατζάρα.