8/4/12

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις της Χούντας της Goldman Sachs κλιμακώνονται

Επικοινωνιακά και δημοσκοπικά κόλπα της Ολιγαρχίας για να αποφύγει την ανατροπή

Ο ορυμαγδός των «δημοσκοπήσεων» περνάει στα πρόβατα που βόσκουν στα κομματικά μαντριά το απλό μήνυμα: Πρώτο κόμμα η ΝΔ και δεύτερο το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι όλο το κόλπο, και με αυτό το αποτέλεσμα θα αμνηστευθούν όλοι οι προδότες και όλοι οι κλέφτες και θα επικυρωθεί η ξένη κατοχή. Τα ποσοστά των εταίρων στην κυβέρνηση των δοσίλογων δεν έχουν καμία σημασία. Με την Αποχή και τα Άκυρα –Λευκά, τα πλαστά ποσοστά των δύο κομμάτων θα ανέβουν ούτως ή άλλως.


Το ζητούμενο των εκλογών δεν είναι ο μετεκλογικός συνασπισμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Κουβέλη αλλά η ανατροπή του μνημονίου και η τιμωρία των κλεπτών και των προδοτών.Με απλά λόγια το διακύβευμα των προσεχών εκλογών είναι ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ;
Τα επικοινωνιακά κόλπα, της Χούντας της Goldman Sachs, περιλαμβάνουν τις κραυγές για ακυβερνησία, και για Χάος, ενώ για να βοηθήσουν στην αποχή ,λένε στους αφελείς ότι «τα δύο κόμματα θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 50% των ψηφοφόρων για να νομιμοποιήσουν μέτρα», το οποίο δεν το γράφει κανένα μνημόνιο και κανένας νόμος. Και 50% των εγγεγραμμένων, των ψηφισάντων ή των εγκύρων;


Ο Μπενιζέλος του ΠΑΣΟΚ για να τρομάξει τους τέως ψηφοφόρους του μιλάει για κίνδυνο η χώρα να οδηγηθεί σε ακυβερνησία αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και τονίζει ότι το κυρίαρχο δίλημμα των εκλογών είναι αν θα μείνουμε στην Ευρώπη.
Ο Αντωνάκης ο δοσίλογος από το Αιγάλεω ανακοίνωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαΐου και το σύνθημα του θα ειναι «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει ( να μέινει υπόδουλη), και έβαλε στόχο να… διώξει το ΠΑΣΟΚ. Διώξαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, ειπε, δηλαδή αυτός , η Μέρκελ, και ο Σαρκοζί,και είπε ότι
τη συγκυβέρνηση που ο ίδιος στήριξε και υπηρετεί τη θέλουν τα συμφέροντα και οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και την προτιμούν όσοι εντός και εκτός χώρας θέλουν την αυριανή κυβέρνηση αδύναμη και ελεγχόμενη».
Το κυρίαρχο δίλημμα των εκλογών ωστόσο είναι αν θα φύγουν τα τανκ της Μέρκελ και αν θα πάνε στου Γούδη, οι όλοι προδότες.
Τα θύματα των Σαμαρά-Βενιζέλου-τοκογλύφων πολλαπλασιάζονται. Συνταξιούχος δάσκαλος 78 ετών αυτοκτόνησε για πολιτικούς λόγους στην Καβάλα, τονίζοντας ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ότι αυτοκτονεί το κάνει γιατί δεν αντέχει τον εξευτελισμό από την κρίση. Τέλος έδωσε στη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου, και ένας 75χρονος συνταξιούχος κάτοικος Βόλου, στο λόφο της Γορίτσας, που έδεσε ένα σχοινί σε κλαδί πεύκου και κρεμάστηκε.
Τα δημοσκοπικά κόλπα δίνουν και παίρνουν.
Σε δημοσκόπηση της ALCO για το "Πρώτο Θέμα" ,στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΝΔ 24%, ΠΑΣΟΚ 16%, ΚΚΕ 8,6%, ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, ΔΗΜΑΡ 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,5%, Χρυσή Αυγή 3,5%, ΛΑΟΣ 3,3%, Οικολόγοι-Πράσινοι 3%, ΔΗΣΥ 2,5%, Κοινωνική Συμφωνία 1,6%, 'Αρμα Πολιτών 1%.


Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, στη δημοσκόπηση Crisis Monitor, με πανελλαδικό δείγμα 1.201 ατόμων που διενεργεί ανά δεκαπενθήμερο η εταιρεία Metron Analysis, που δημοσιεύει το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής», η ΝΔ συγκεντρώνει 20,8%, το ΠΑΣΟΚ 15% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ 11,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,6%, ΚΚΕ 10,5%, ΔΗΜΑΡ 9%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Οικολόγοι- Πράσινοι 4,6%, ΛΑΟΣ 3%, ΔΗΣΥ 2,1% και ΔΡΑΣΗ 2%. Για να βρουν όμως τις 1201 απαντήσεις έκαναν 3000 τηλεφωνήματα και οι 1800 τους το έκλεισαν. Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, μέσω της δημιουργίας εντυπώσεων, είναι φανερή.

Σπύρος Χατζάρας
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: