23/4/12

Οι δημοκρατικές Πατριωτικές δυνάμεις απέναντι στη Χούντα των Αγορών

και η Φαρισαϊκή χορογραφία με την ΧΡΥΣΟπράσινη πασοκΑΥΓΗ

Νικητής στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, αναδείχθηκε το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίνας Λεπέν , που συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό που κατέγραψε ποτέ, κοντά στο 20%. «Η μάχη της Γαλλίας μόλις άρχισε», δήλωσε η 43χρονη Λεπέν, μιλώντας ενώπιον των υποστηρικτών της. Τόνισε ακόμη πως το κύμα υποστήριξής που σημειώνεται υπέρ του κόμματός της, «ταρακουνάει το δικομματικό σύστημα» και πρόσθεσε: «Τώρα, είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση». Η Μαρίνα Λεπέν, ήταν η μόνη πολιτικός που μίλησε στον Γαλλικό λαό για την παγκόσμια (Ιουδαική) Χούντα της Goldman Sachs, που κυβερνάει και την Ευρώπη. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου που θα κάνουν ακόμα πιο σαφείς τις πολιτικές ισορροπίες και την εικόνα για την επόμενη κυβέρνηση της Γαλλίας, το Εθνικό Μέτωπο , αναμένεται να σαρώσει.
Οι οικονομικοί αναλυτές των τραπεζών, που έχουν την πραγματική εξουσία, λένε ότι όποιος από τους δύο μονομάχους στον δεύτερο γύρο κι αν κερδίσει, είτε ο Φρανσουά Ολάντ , είτε ο Σαρκοζί, θα κληθεί από τις «αγορές», να επιβάλει ακόμα σκληρότερα μέτρα λιτότητας από ότι παραδέχθηκαν και οι δύο, στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, μειώνοντας τις δημόσιες δαπάνες κι αυξάνοντας τους φόρους για να μειωθεί το έλλειμμα στον προϋπολογισμό.
Τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, άρχισαν και στη Γαλλία, όπως και στα ελληνικά χουντοκάναλα, να μιλάνε για «άνοδο της ακροδεξιάς» και για το «ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο», που στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη λαϊκή και δημοκρατική δύναμη ενάντια στην Παγκόσμια Χούντα των Τοκογλύφων. Σε αυτή την παγκόσμια σύγκρουση των λαών και της Δημοκρατίας με τη Παγκόσμια Χούντα των ιουδαίων αεριτζήδων και τοκογλύφων των «αγορών», οι Δημοκρατικοί, πρέπει να εμφανιστούν σαν ακροδεξιοί από την προπαγάνδα των Χουντικών.
Για το λόγο αυτό, επιμένω από η αρχή της προεκλογικής εκστρατείας να μιλάω για τα κόμματα της Goldman Sachs, τα κόμματα της χρεοκοπίας και της καταστροφής, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αλλά και τα μαξιλαράκια τους,(Οικολόγοι-Πράσινοι -Προδοτικοί , ΔΗΜΑΡ =ΚΙΣ-Κουβελιστάν), ΔΡΑΣΗ ,του Ιουδαίου Μάνου ,ΔΗ.ΣΥ, της (Ιουδαίας) Ντόρας, και τη Χρυσοπράσινη ΠασοκΑΥΓΗ), που είναι εξαρτήματα της Νέας Τάξης.
Η σκηνοθετημένη επίθεση της Χρυσοπράσινης ΠασοκΑΥΓΗΣ, κατά του Ευθυμίου, ανήμερα την 21η Απριλίου, υπηρετούσε και εξυπηρετούσε αυτή την πολιτική. Η ορφανή πριγκίπισσα του ΠΑΣΟΚ, η κ. Γεννηματά, είπε αμέσως ότι, «η θρασύτητα (της Χρυσοπράσινης ΠασοκΑυγής) ενισχύθηκε, από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης» .Αυτό είναι το ζουμί. Η σύνδεση των Νεοναζί, με τις «θεωρίες συνωμοσίας», για την Ιουδαϊκή Τραπεζική Χούντα, και η εμφάνιση του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος σαν ακροδεξιού. Για το λόγο αυτό οι γερμανόφιλοι Νεοναζί, έψαλαν άλλωστε τον εθνικό μας ύμνο.
Στη συνέχεια ο Παχουλός δωσίλογος συνταγματολόγος και αχυράνθρωπος της Χούντας ,μασκαρεύτηκε σε δημοκράτη και άρχισε να διαλαλεί ότι «η Βουλή δεν μπορεί να γίνει χώρος υποδοχής των οπαδών του φασισμού και του ναζισμού», και ότι «το πολιτικό πρόβλημα της χώρας τείνει τον τελευταίο καιρό να μετατραπεί σε πρόβλημα δημοκρατίας». «Έχει πολύ μεγάλη σημασία να σκεφτούμε τι είναι αυτό που υποθάλπει παρόμοια φαινόμενα, τι είναι αυτό που οδηγεί στον κίνδυνο εισόδου στη Βουλή των Ελλήνων, δυνάμεων που διακηρύσσουν απροκάλυπτα την πίστη τους στον ολοκληρωτισμό», είπε ο παχουλός, και συνέχισε. «Είναι δυστυχώς, η τυφλή οργή, η δημαγωγία, η ισοπέδωση, η απλούστευση. Ένας λόγος τυφλός, που δεν επεξεργάζεται τη δυσαρέσκεια, τη θλίψη, την απαισιοδοξία του ελληνικού λαού ώστε να τη μετατρέψει σε ένα ισχυρό πολιτικό λόγο και σ' ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Αλλά τη μετατρέπει τελικά σε παρωπίδες που κλείνουν τα μάτια και δεν επιτρέπουν σε πολλούς πολίτες, σε πολλούς Έλληνες και πολλές Ελληνίδες να αντιληφθούν τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μας».Είπε με πολλά λόγια δηλαδή ότι και η ορφανή πριγκίπισσα. Όποιος μιλάει για την παγκόσμια (Ιουδαική) Χούντα της Goldman Sachs, που κυβερνάει και την Ευρώπη, είναι δημαγωγός που ισοπεδώνει και απλουστεύει τα προβλήματα. 

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ

ΥΓ.Θυμάστε χθες τον Αλευρά πως φώναζε ότι οι (φιλάνθρωποι) τραπεζίτες δεν είναι τοκογλύφοι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν η Χρυσή Αυγή μίλαγε για τους Ιουδαίους τοκογλύφους που κυβερνούν την Ευρώπη, εσύ ήσουν πρωτοπαλλίκαρο του Εβραίου Αντρέα. Στήριζες το μοναδικό άτομο, για το οποίο ενδιαφέρθηκε η πρεσβεία των ΗΠΑ το πρωί της 21ης Απριλίου 1967.

Τώρα που κανείς δεν δίνει βήμα στην Χρυσή Αυγή, δίνουν σε εσένα και στο φαρισαϊκό ΛΑΟΣ της συγκυβέρνησης και του Μνημονίου.

Βγαίνεις και διαμαρτύρεσαι και εσύ και ο πρόεδρος σου ότι δίνουν μεγάλα ποσοστά στην Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις. Ακόμη, όμως, και σε δημοσκοπήσεις ανεξάρτητων ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο, η Χρυσή Αυγή εμφανίζει υψηλά ποσοστά. Βέβαια, κανείς δεν καλεί έναν Χρυσαυγίτη σε μία εκπομπή σαν αυτή που ήσουν εχθές.
Την ίδια ώρα, τα στελέχη του ΛΑΟΣ δεν έχουν αφήσει κανάλι για κανάλι που να μην έχουν προσκληθεί.

Όταν οι αναρχοαριστεροί κάνουν επιθέσεις σε πολιτικούς, δεν κουνιέται φύλλο. Τώρα, με το επεισόδιο κατά του πρώην συντρόφου σου, Ευθυμίου, όλα, μα όλα, τα κόμματα ούρλιαζαν για τους κακούς φασίστες. Μήπως, παρ'εμπιπτώντος, έχετε στο κόμμα σας κάποιους πρώην Χρυσαυγίτες, που έκαναν "χιτλερικούς" χαιρετισμούς; Αυτοί είναι καλοί τώρα; Τούς περάσατε από εντατικά μαθήματα δημοκρατικού καθωσπρεπισμού...

Αλλά βλέπεις, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που πονάει το διεφθαρμένο καθεστώς. Αυτά που λες ότι δεν θέλουν το ΛΑΟΣ, γιατί τούς χαλάει τα σχέδια δεν τά πιστεύεις ούτε ο ίδιος. Θα τούς χαλάσει τα σχέδια ποιος; Αυτός που έφερε το ιουδαϊκό ΔΝΤ ή αυτός που ήθελε τον ιουδαιοπροσκυνημένο Παπαδήμο;

Περαστικά σου.

Και άμα είσαι τόσο καλός δημοκράτης, ανέβασε το.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΗΔΕΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ BLOGS Ή ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ Ή ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ.
ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ Ή ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΙΛΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;;;;ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ
Quisling KAI ΓΙΕΣΜΕΝ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΟΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ MEΡΙΚΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΨΟΝΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ;;;ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΗ ΒΕΒΑΙΑ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ;;;
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΥΣ-ΟΠΩΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ-ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν είμαι χρυσαυγίτης συμφωνώ 100% με τον ανώνυμο και έτσι δε χρειάζεται να πω πολλά. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι στη χθεσινή εμφάνιση ήσουνα καλός και κέρδισες πίσω ένα μικρό μέρος από την εκτίμηση αυτών που κάποτε σε πιστέψαμε.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ' όλα, δεν είμαι νεοναζί. Ούτε ανήκω στην Χρυσή Αυγή. Αλλά θα τήν ψηφίσω. Και μάντεψε ανήκα στο ΛΑΟΣ...

Επί της ουσίας.
Επειδή σού αρέσει να αναπαράγεις την φρασεολογία του Βενιζέλου, του Σαμαρά, της Αριστεράς και του Καρατζαφέρη περί νεοναζί, γιατί δεν μού σχολιάζεις τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο ή τον Κωνσταντίνο Πλεύρη;
Ο μεν Ζαφειρόπουλος, νυν υποψήφιος του ΛΑΟΣ, ήταν μέλος στην Χρυσή Αυγή για χρόνια.
Ο δε Κωνσταντίνος Πλεύρης, υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ το 2004, αυτοπροσδιορίζεται ως Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής! Άνοιξε και το βιβλίο του "Εβραίοι, όλη η Αλήθεια", για να χαρείς ακόμη περισσότερο.

Όσο για το ποιον υπολογίζει το κατεστημένο, εγχώριο και διεθνές, είναι προφανές.
Φοβούνται τον Καρατζαφέρη;;;
Αν δεν θυμάσαι ο Καρατζαφέρης ψήφισε να έρθει το ΔΝΤ (Μνημόνιο 1, άρθρο 1), συμμετείχε στην συγκυβέρνηση των προδοτών υπό τις ευλογίες της τρόικα και επέμεινε όσο κανείς για τον άνθρωπο του Σημίτη και της αρεσκείας της Λαγκάρντ, τον Παπαδήμο.

Αυτόν φοβούνται;;; Ποιος είναι ο yes man;;; Ποιος είναι ο quisling;;;

Όσο για τα τάγματα εφόδου, πήγαινε να μιλήσεις με τον Ζαφειρόπουλο.
Για τις δημοτικές ρώτα τον Άρειο Πάγο, γιατί έκοψε τον Χατζάρα και όχι τον Μιχαλολιάκο.

Και τέλος, για τον "απρόβλεπτο Χατζάρα", είναι πράγματι απρόβλεπτος. Λίγους μόνο μήνες πριν έλεγε τον Καρατζαφέρη από τηλεοράσεως "προδότη", "κωλοτούμπα", "θρασύ" και άλλα παρόμοια χαριτωμένα. Και τώρα μάς λέει ότι είναι η μόνη ελπίδα.

Η Χρυσή Αυγή, με όλα της τα στραβά, ήταν και παραμένει σταθερή σε αυτά που λέει. Και το ποιος φοβάται ποιον φάνηκε τις τελευταίες μέρες. Μετά το επεισόδιο με τον Ευθυμίου, όλοι -από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ μέχρι ΚΚΕ, Μπακογιάννη και Τσίπρα- οδύρονταν για την άνοδο του φασισμού. Ενώ, σήμερα το βράδυ, τους προπηλακισμούς της Διαμαντοπούλου, του Βορίδη και άλλων τούς πέρασαν στα ψηλά...

Τώρα, πήγαινε να ψηφίσεις ΛΑΟΣ με τις ευχές μου. Άντε και με μια καλή συγκυβέρνηση... (επειδή σάς φοβούνται οι τοκογλύφοι!)

Υγ: Για το παρελθόν του Χατζάρα στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, δίπλα στον Αντρέα, γιατί δεν είπες τίποτα; Συμφωνείς μαζί του; Αλλά ξέχασα είναι "απρόβλεπτος"...

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμη. "Υπερ-δεξιός" είναι όρος άνευ περιεχομένου. Ο διαχωρισμός "δεξιών-αριστερών" υπάρχει, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες, για να αποβλακώνει και να μαντρώνει τον κόσμο σε κομματίδια στερώντας τού την σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1974 ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ-ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ-ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ".ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.
-ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
-Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ.
-ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ.
-ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ WAFFEN SS.
-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.Ο ΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ:
-KYΡΙΟΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΣΗΜΑΙΑ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΥ ΜΑΣ.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...