25/4/12

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΛΛΑΓΕΣ


Σήμερα  στις 21.00 στο δελτίο ειδήσεων  του ΒLUE SKY, αύριο Πέμπτη στις 10.45  στη ΝΕΤ, στις 13.00 θα είμαι στο ΑΧISRADIO.GR. στις 20.00 στον Παλαίχθωνα και την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 10.00 στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, σε τηλεμονομαχία με τον  κ. Ανδρεουλακο της ΝΔ, στις επτά το βράδυ, έχουμε την προεκλογική συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ,(ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 20), στην οποία θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ , ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΑΣ, και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Το Σάββατο μετά  στις 11.30, θα υπογράψω βιβλία στο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας, και την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 19.00 το απόγευμα ,στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, θα συντονίσω την συζήτηση ,στην παρουσίαση του βιβλίου, «Ο Εθνικός Διχασμός- Η άλλη διάσταση» του καθηγητής ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.
 
Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΑΓΩΝΑΣ . ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ, ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 4 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΣ:
-ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ(ENANTION KYΡΙΩΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.ΑΕ)
-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ(ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ-ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ).
-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ(ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ-ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ)
-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ(ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ-ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ).
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΠΥΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΑ? (ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ??? )

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...