5/4/12

Ο δοτός κοροϊδεύει και χλευάζει το ηρωικό μας νεκρό

Μαχητής της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας  ο Δημήτρης Χριστούλας.

«Είναι τραγικό ένας συνάνθρωπός μας να δίνει τέλος στη ζωή του. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία μας πρέπει όλοι - πολιτεία και πολίτες - να στηρίξουμε τους ανθρώπους δίπλα μας που βρίσκονται σε απόγνωση», δήλωσε ο δοτός Λουκάς Παπαδήμος.
Παράλληλα το δεξί χέρι του Τούρκογλου, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, που δεν κατάλαβε τίποτα λόγω  καταφανούς ηλιθιότητας,ζήτησε από τον νεκρό Δημήτρη Χριστούλα,απάντηση για την αύξηση της   φαρμακαυτικής δαπάνης των Ταμείων από τα 4 δισ.  στα 9 δισ. ευρώ μέσα σε λίγα χρόνια.  
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του τραγικού εθνομάρτυρα Δημήτρη Χριστούλα
έχει ως εξής:«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι΄ αυτήν.

Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)» .

Τα τάγματα Εφόδου της Τραπεζικής Χούντας εμφανίστηκαν και  χθες για να ακυρώσουν τη  συγκέντρωση χιλιάδων απλών άνθρωπων, που ήθελαν να τιμήσουν την μνήμη του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα.Οι χιλιάδες υποχρεώθηκαν νααπομακρυνθούν από τη δράση των Ρουφιάνων  που έκλεισαν την Λ. Αμαλίας  κινήθηκαν προς το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη και άρχισαν να πετούν πέτρες και νεράτζια προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που παρατηρούσαν την κατάσταση διακριτικά.
 Ακολούθησαν οι ρήψεις βομβών μολότοφ με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να απαντήσουν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Οι «συνεργάτες» της καταστροφής της Αθήνας επιχείρησαν να επιτεθούν στο  ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το οποίο δεν είχε μέχρι εκείνη την ώρα κατεβασμένα τα ρολά.
Άντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...