7/4/12

H Νίκη θα είναι δική μας

Συμπεράσματα από τον Βύρωνα


Χθες το απόγευμα κάναμε την πρώτη μας προεκλογική περιοδεία με τη Β4 Νομαρχιακή, Ζωγράφου- Καισαριανής -Βύρωνα και μαζί με τον Μάριο Μαραγκό, επίσης υποψήφιο βουλευτή τον γραμματέα της Νομαρχιακής Ντίνο Θεοδωρίδη, τη Χριστίνα, τον Σπύρο τον Γιώργο τον Δημήτρη και τον Στέργιο, μοιράσαμε το προεκλογικό υλικό του ΛΑΟΣ στο πανηγύρι του Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα. Συναντήσαμε μεγάλο ενθουσιασμό από τους δικούς μας, που τα έχουν καταλάβει όλα, και ζώστηκαν σταυρωτά τα φυσεκλίκια και είναι έτοιμοι και μάχιμοι.
Πρώτο συμπέρασμα, η υψηλή συσπείρωση των δικών μας.


Βρήκαμε ακόμα ,πολλούς που ψάχνονται τι θα ψηφήσουν αλλά και αρκετά θύματα της καθεστωτικής προπαγάνδας που έχουν αποφασίσει να κάνουν μούτρα στα τανκ της Μέρκελ και θα κάνουν αποχή. Καταφέραμε με διάλογο και επιχειρήματα να πείσουμε 3.Συμπέρασμα δεύτερο :Θέλει δουλειά και αγώνα η πάλη κατά της αποχής. Τα θύματα της προπαγάνδας συνολικά είναι πάνω από 1,5 εκ.


Μέσα στο πλήθος βρήκα 6 παλιούς Πασόκους, με τις γυναίκες τους που παραμένουν πιστοί στη Εθνική Ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία και συστρατεύτηκαν με τον ΛΑΟΣ. Συμπέρασμα τρίτο. Σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα, το ρεύμα συστράτευσης κάθε πατριώτη και κάθε δημοκράτη με τον ΛΑΟΣ, θα εξαπλώνεται.


Συναντήσαμε ακόμα μία κυρία που δηλώνει ακόμα ρουφιανοΠΑΣΟΚ, μία κυρία που ήταν ΝΔ και τώρα θα ψηφίσει Πάντσερ-Χρυσή Ομελέτα, και έναν οικολόγο-ηλίθιο.


Με τέτοια συσπείρωση των δικών μας και με ανοιχτό τον δρόμο προς τους αναποφάσιστους, η προοπτική της Νίκης, στο πλαίσιο της γενικής ρευστότητας είναι ρεαλιστική .


Η συνάντηση μας και ο διάλογος με τους πραγματικούς ανθρώπους και τους πραγματικούς ψηφοφόρους έδειξε ότι δεν υπάρχει πέραν των βαλτών, λίγων φίλων των αποστατών «Β», καμιά τάση διαρροής προς τη Χρυσή ομελέτα. Μέσα σε 3-4000 ανθρώπους μια κυρία βρήκαμε, που θα ψηφήσει τα τανκ του Χίτλερ για να φύγουν τα τανκ των Σόιμπελε-Μέρκελ.


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β  Αθηνών



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σπύρο, καλησπέρα.

Βλέπω ότι ξεκίνησες την "προεκλογική" σου δράση με την ζωντάνια που σέ διακρίνει.
Είσαι, όμως, σε λάθος μέρος!

Εσένα, τα φυσεκλίκια μπορεί να σού ταιριάζουν. Δεν ταιριάζουν στο κόμμα, στο οποίο προσχώρησες.

Όταν το 2010, με τον λαθρονόμο, είχες ξεκινήσει δυναμικό αγώνα και τά έλεγες "έξω απ' τα δόντια", το τωρινό σου κόμμα σέ πούλησε. Ούτε στην ειδική επιτροπή της Βουλής σέ κάλεσε, γιατί προτίμησε τον Πασόκο Κατσανέβα, ούτε συλλαλητήρια έκανε γιατί "δεν συνάδουν με τον κοινοβουλευτικό διάλογο"...
Εσύ πήρες τα φυσεκλίκια, και μαζί σου τά πήρα κι εγώ, αλλά ο καρατζαφέρης αποστάσησε, φυγομάχησε. Προτίμησε την ζεστασιά και την σιγουριά των κοινοβουλευτικών εδράνων.

Και όχι μόνο. Μάς απεκάλεσε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!

Μετά από αυτά τα γεγονότα, δεν πίστευα ότι θα πήγαινες ποτέ στο ΛΑΟΣ... Αλλά ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του. Παρεμπιπτώντος, ωραία η φωτογραφία σου με τον ρίψασπι και υβριστή σου!

Τέλος, ήθελα να αναφερθώ στην εμμονή σου στην "Χρυσή Ομελέτα". Όταν η Χρυσή Αυγή είχε στηρίξει την συγκέντρωσή σου κατά του Λαθρονόμου, χωρίς διακριτικά και χωρίς να τήν καπελώσει, ήταν καλή; Γιατί ήμουν παρών δίπλα ΣΟΥ και δίπλα ΤΟΥΣ εκείνο το βράδυ, που ο Καρατζαφέρης μάς αποκαλούσε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

ΥΓ: Επλίζω να έχεις το θάρρος αυτήν την φορά να τό δημοσιεύσεις, γιατί την άλλη τό έκοψε η λογοκρισία...

Ανώνυμος είπε...

Οι "οικολόγοι" μας είναι απαράδεκτοι στα εθνικά θέματα αλλά ως υποψήφιος ενός κόμματος δε θα έπρεπε να χαρακτηρίζεις δημόσια κάποιον μη ομοϊδεάτη σου ηλίθιο ακόμη κι αν η κουβέντα μαζί του έδειξε ότι είναι όντως ηλίθιος.Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την έκφραση "με παρωπίδες" ή δογματικό.
Κακό δείγμα αυτό...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Qwcf1puL86o

http://www.neolaialaos.gr/2012/04/08/news/50694/

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/04/blog-post_6094.html

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια Σπύρο, θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να ξυπνήσουν τα προβατάκια.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...