5/4/12

ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΠΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ

ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ...
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΡΙΦΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...
Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ...
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι απ' τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατικό Συναγερμό, που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...
Όταν έχεις απέναντί σου ενα κόμμα, που η μοναδική σταθερή αξία του, είναι η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός του λόγος, και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτό το κόμμα προκειμένου να ηγηθεί στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ

ΣΑΜΑΡΑΣ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..."
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΩΝΗ...Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!! ..."ΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

«Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν την προσαρμογή τους, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά ποια χώρα μπορεί να χάσει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο; Και ποια δημοκρατία μπορεί να αντέξει τόσο ισχυρό σοκ με τόσο φτωχά αποτελέσματα; «, διερωτάται ο πρόεδρος της ΝΔ, με άρθρο του στην Wall Street Journal...
Ο κύριος Σαμαράς δηλώνει πάντως αισιόδοξος, λέγοντας πως είναι απολύτως βέβαιος, ότι η Ελλάδα δεν είναι «χαμένη υπόθεση», ότι η Ελλάδα δεν είναι «παθητικό» του ευρωπαϊκού «ισολογισμού», ότι είναι πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και πως μπορεί να επιτύχει μιαν εντυπωσιακή επάνοδο στην Ανάπτυξη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν υπαρχει κομμα Μπεσας και Λεβεντιας τοτε εσυ δεν θα μπορουσες ποτε να ανηκεις σε αυτο. Παρατηρω οτι απο τοτε που ανακοινωσες "υποψηφιοτητα" για τις εκλογες που δεν θα γινουν ΠΟΤΕ δεν μπορεις να μαζεψεις ουτε ενα σχολιο στο μπλογκ, ποσο μαλλον να μαζεψεις εστω και μια ψηφο.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Αντωνάκη αλχημιστή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@Πεμ Απρ 05, 10:20:00 μμ
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛEΣ ΨΗΦΟΥΣ.