26/4/12

ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ

ΒΡΕ, ΟΥΣΤ ΑΠ' ΕΔΩ ΡΕ
 του Κώστα Μπετινάκη
http://www.styx.gr/

Πέρασαν εικοσιδύο ημέρες πριν ανοίξω τον υπολογιστή λόγω μιας προσωπικής περιπέτειας της υγείας μου. Κι όλο αυτό το διάστημα απέφευγα να βλέπω τηλεόραση, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, επίτηδες. Άλλωστε αυτό που περίμενα συνέβη: Όλα όσα έλεγαν πριν, επαναλαβάνουν και πάλι.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Όσοι κατέστρεψαν αυτό τον τόπο, καταδυναστεύοντας το εργατικό δυναμικό, πτωχοποιώντας μισθωτούς και συνταξιούχους μη κατορθώνοντας –παρά τις μύριες υποσχέσεις τους να προσφέρουν ΔΙΚΑΙΟ φορολογικό σύστημα, εξακολουθούν με τον παπαγάλο τους τον Προβόπουλο –ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ; - να εκβιάζουν τον κόσμο για έξοδο από το ευρώ κλπ. Μόνο μια αξιοπρεπής ψήφος – αντίσταση που θα σημάνει «ουστ στα κόμματα του μνημονίου» και στους βαρόνους που τα στηρίζουν με λύσσα, θα δώσει διέξοδο στις πελατειακές σχέσεις τόσων χρόνων. Ανάσα και προοπτική σ΄έναν λαό που δεν του αξίζει παρόμοια συμπεριφορά. Θα θελα να μπορούσα να καταλάβω τις μύχιες σκέψεις όλων εκείνων των συνανθρώπων μας, που δεν έχουν σπάσει ακόμα τα χαζοκούτια. Μια ατέρμονη μονωδία, «των κινδύνων» που θα αντιμετωπίσουμε στην περίπτωση που δεν υποταχθεί η ψήφος μας στη κατεύθυνση που επιδιώκει το σύστημα. Αλήθεια, είναι μονόδρομος; Πρέπει να επανεκλεγούν οι Βαγγέλας κι Αντωνάκης, που υπέγραψαν την υποταγή; Ο Λοβέρδος, που κατέστρεψε το σύστημα υγείας, ο Κουτρρουμάνης που διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις ; Με τι προοπτική; Για να εμφανίζεται από το πουθενά ο Κωστάκης ο φυγάς και να μην λέει κάτι για την ταμπακέρα. Τι συνεισφορά είχε κι εκείνος, όσο κι η υπουργάρα του ο Αλογοσκούφης στη διάλυση της οικονομίας. Δεν τους αξίζει ούτε φούμο. Περιφρόνηση μόνο για να καταποντιστούν. Να σβήσουν πια από τον χάρτη τα δύο κόμματα που περιφρόνησαν αυτό που λέγεται λαϊκή εντολή. Αυτός ο τόπος χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ προσανατολισμού. Και του αξίζει !!!

ΥΓ. Σιδερένιος Κωστα!!! (ΧΑΤΖΑΡΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...