30/4/12

Εξω οι ΛΑΘΡΟ εδω και τώρα

Μπορεί να γίνει σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων και παραεμπόρων μέσα σε έξι μήνες; Γίνεται; ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !
Κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα μειώνεται ο τζίρος των επιχειρήσεων, αυξάνουν τα λουκέτα των επιχειρήσεων και αυξάνουν οι απολύσεις των εργαζομένων. Παράλληλα οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι και παραέμποροι πολλαπλασιάζονται χωρίς να κάνουν έρωτα μεταξύ τους!!! Κάθε χρόνο οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι και παραέμποροι στερούν πολύτιμο πελατολόγιο από τις εμπορικές επιχειρήσεις και από το Ελληνικό κράτος 4.000.000.000 δις ευρώ ΦΠΑ!!! Αποτέλεσμα αυτής της αρνητικής κατάστασης είναι, το κράτος για να αναπληρώσει τη χασούρα αυτή, να καθιερώσει τα τέλη επιτηδεύματος για τους επιχειρηματίες. Το 2011 ήταν 300 ευρώ, το 2012 είναι 500 ευρώ και του χρόνου το 2013 ίσως 1000 ευρώ!!! Οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι και παραέμποροι όπως είπαμε, κάθε χρόνο πολλαπλασιάζονται χωρίς να κάνουν έρωτα μεταξύ τους, γιατί έχουν την κάλυψη των ανήθικων και διεφθαρμένων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.. Μαζί με τα δεκανίκια τους ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, υποκρίνονται ότι είναι κατά του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου και συλλαμβάνουν ένα μικρό αριθμό από αυτούς, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού!! Και από πίσω απαγορεύουν στην Ελληνική Αστυνομία να συλλάβει τους χονδρέμπορους και λιανέμπορους, λαθρέμπορους και παραέμπορους που έχουν αποθήκες στην οδό Πειραιώς κοντά στην πλατεία Ομονοίας! Το μοναδικό κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του τη σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων και παραεμπόρων μέσα σε έξι μήνες, είναι ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ. Μια τέτοια εξέλιξη θα αυξήσει τα έσοδα του κράτους κατά 4.000.000.000 δις ευρώ και δε θα υπάρχει λόγος να διατηρηθούν τα τέλη επιτηδεύματος στους Έλληνες επιχειρηματίες.
Σας ενδιαφέρει μία τέτοια εξέλιξη;
Αν ναι, θα θέλαμε την υποστήριξή σας την Κυριακή των εκλογών.

από ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...