26/4/12

Bravoooo!! Αντωνάκη. Καλά τα διάβασες!!!!

Με το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ θέλει να αποσπάσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζαξ.
 Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε προς τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Α. Σαμαρά το ακόλουθο τηλεγράφημα με αφορμή το πρόγραμμα του κόμματος που ανακοίνωσε από το Ζάππειο:
"Συγχαρητήρια! Η απαγγελία του προγράμματός μας στο Ζάππειο είχε τον επιβαλλόμενο στόμφο. Την επόμενη φορά, προσπαθήστε -αν και ολίγον δύσκολο- από στήθους. Όπως και στις συνεντεύξεις: «Ζωντανές» και όχι μαγνητοσκοπημένες. Περισσότερα στο debate, αν το τολμήσετε.
 Γιώργος Καρατζαφέρης Πρόεδρος ΛΑΟΣ
Υ.Γ.: Γνωρίζετε φυσικά ότι ουδέποτε το αντίγραφο, είχε την αξία του πρωτοτύπου"

ΔΗΛΩΣΗ του  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  του ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΥ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ

 Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Όσο δεν ζητούν συγνώμη οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, τόσο ο λόγος τους δεν έχει ανταπόκριση στον ελληνικό λαό. Ο κ. Καραμανλής και η ΝΔ, μόλις σε πέντε χρόνια διπλασίασαν το δημόσιο χρέος. Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, κατέστρεψαν τη χώρα με τις αλόγιστες πολιτικές επιλογές τους. Η συγγνώμη όμως προϋποθέτει θάρρος. Αυτοί όμως, και οι δύο, το έβαλαν στα πόδια στα δύσκολα. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό που να μπορεί να μένει όρθιος και να λέει "ΟΧΙ", όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις. Οι μέρες που έρχονται είναι πολύ δύσκολες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...