26/4/12

Bravoooo!! Αντωνάκη. Καλά τα διάβασες!!!!

Με το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ θέλει να αποσπάσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο Αντωνάκης Γκόλντμαν Ζαξ.
 Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε προς τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Α. Σαμαρά το ακόλουθο τηλεγράφημα με αφορμή το πρόγραμμα του κόμματος που ανακοίνωσε από το Ζάππειο:
"Συγχαρητήρια! Η απαγγελία του προγράμματός μας στο Ζάππειο είχε τον επιβαλλόμενο στόμφο. Την επόμενη φορά, προσπαθήστε -αν και ολίγον δύσκολο- από στήθους. Όπως και στις συνεντεύξεις: «Ζωντανές» και όχι μαγνητοσκοπημένες. Περισσότερα στο debate, αν το τολμήσετε.
 Γιώργος Καρατζαφέρης Πρόεδρος ΛΑΟΣ
Υ.Γ.: Γνωρίζετε φυσικά ότι ουδέποτε το αντίγραφο, είχε την αξία του πρωτοτύπου"

ΔΗΛΩΣΗ του  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  του ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΖΕΦΡΥ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ

 Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Όσο δεν ζητούν συγνώμη οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, τόσο ο λόγος τους δεν έχει ανταπόκριση στον ελληνικό λαό. Ο κ. Καραμανλής και η ΝΔ, μόλις σε πέντε χρόνια διπλασίασαν το δημόσιο χρέος. Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, κατέστρεψαν τη χώρα με τις αλόγιστες πολιτικές επιλογές τους. Η συγγνώμη όμως προϋποθέτει θάρρος. Αυτοί όμως, και οι δύο, το έβαλαν στα πόδια στα δύσκολα. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό που να μπορεί να μένει όρθιος και να λέει "ΟΧΙ", όταν το επιβάλλουν οι περιστάσεις. Οι μέρες που έρχονται είναι πολύ δύσκολες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...