8/4/12

Η Ιουδαϊκή Ολιγαρχία της Goldman Sachs κυβερνάει την Ευρώπη

Η υποψήφια για τη γαλλική προεδρία Mαrine Le Pen σε ομιλία της στη Λυόν είπε ότι «η Goldman Sachs ελέγχει ολόκληρα έθνη, αλλά και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και ανατρέπει κυβερνήσεις παντού» . Η Goldman Sachs , όπως εξήγησε , «τοποθετεί τους ανθρώπους της στην κορυφή των χωρών της ευρωζώνης, καθώς και άνθρωπό της στην κεφαλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας». «Στην Ελλάδα, την Ιταλία, την ΕΚΤ, οι ολιγάρχες έχουν πάρει την εξουσία», τόνισε.
Η κ. Λεπέν, που μίλησε στη Λυόν για τη λαθρομετανάστευση, την ανεργία και τη δικτατορία των χρηματαγορών, χαρακτήρισε το ευρώ «καταστρεπτικό» για τη Γαλλία, και προτείνε να θαφτεί, χαρακτηρίζοντάς το, μια «καταστρεπτική ιδεολογία» που αποσκοπεί να οδηγήσει σε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη.
Τα γαλλικά ΜΜΕ και οι γάλλοι Ολιγάρχες εμφανίζουν την κ. Λεπέν ιδιαίτερα πεσμένη στις τελευταίες δημοσκοπήσεις , μάλιστα, πίσω από τον ιουδαίο Νικολά Σαρκοζί, τον Εβραιοοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ και τον υποψήφιο της ριζοσπαστικής αριστεράς Ζαν-Λικ Μελανσόν.

Η μεγάλη απάτη Σημίτη- Goldman Sachs σε βάρος του ελληνικού λαού

Οι απλοί έλληνες που χάνουν τις δουλειές του, που βλέπουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, οι φτωχοί, οι πεινασμένοι και άστεγοι, πρέπει να ξέρουν ότι είναι θύματα μιας μεγάλης και καλομελετημένης απάτης, με πρωταγωνιστές το ΠΑΣΟΚ και τη Goldman Sachs , που υποστηρίχθηκε όμως και από τη ΝΔ που πλήρωσε με τα λεφτά μας τη ζημιά. Μας λένε ότι η ελληνική οικονομία κατέρρευσε επειδή οι Έλληνες, « κάθονται, πίνουν ούζο, είναι τεμπέληδες, δεν δουλεύουν, συνταξιοδοτούνται σε μικρή ηλικία, χρησιμοποιώντας δανεικά χρήματα».Όλα αυτά μαζί όμως στοίχισαν λιγότερο από τις υπηρεσίες της Goldman Sachs και την απάτη του πράσινου χρηματιστήριου όπου το 1999, εκλάπησαν ατιμωρητί, από τους εκσυχρονιστάς, περί τα 100 δις ευρω, (35 τρις δραχμές) από τις αποταμιεύσεις 1,5 εκατομμύριου ελλήνων.


Το ακριβες ύψος της ζημιάς δεν είναι γνωστό καθώς όλα τα στόματα παραμένουν κλειστά.
Οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν από την Αμερική, από τους Τάιμς της Νέας Υόρκης, που αποκάλυψαν τη «βρώμικη συναλλαγή» της Goldman Sachs και του ελληνικού κράτους και σε βάρος της ΕΕ. Μάλιστα , η Fed, η αμερικάνικη κεντρική εκδοτική τράπεζα άρχισε μια έρευνα. Τότε όλοι μιλούσαν για την προμήθεια των 300 εκ δολαρίων που χρέωσε η Goldman. Η έρευνα της Fed για τον Χριστοδούλου ήρθε στο φως από τη γαλλική Monde που αναφέρθηκε στα δίκτυα πολιτικής επιρροής της Goldman Sachs στην Ευρώπη . Ο Χριστοδούλου ανήκε σύμφωνα με την Monde σε ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο μεσαζόντων της Goldman Sachs. επικεφαλής του οποίου ειναι ο Peter Sutherland, της Μπίλντερμπεργκ και τέως πρόεδρος της ΒP, και επίτροπος της ΕΕ.




Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από ανταγωνιστές της Goldman Sachs, που θύμωσαν επειδή το ΠΑΣΟΚ το 2009 τοποθέτησε στον ΟΔΔΗΧ τον Πέτρο Χριστοδούλου, τον άνθρωπο που διαχειρίστηκε από ελληνικής πλευράς την υπόθεση απόκρυψης του ελληνικού χρέους σαν υπεύθυνος αγορών, τότε, της Εθνικής Τράπεζας , ο οποίος μέχρι το 1998 ήταν στέλεχος της Goldman Sachs.
Ένα μικρό μέρος του κόλπου ήταν η αγορά από την Goldman Sachs το 2002, ελληνικών ομολόγων αξίας 2,3 δις ευρώ του ελληνικού δημόσιου χρέους, για να αποκρύψουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού, που τα μετέτρεψε σε γιεν και δολάρια, και στη συνέχεια το πούλησε πίσω στην Ελλάδα αντί 5 δισ. ευρώ . Σε αυτό το swap του ελληνικού δημοσίου με την Goldman Sachs, που έμεινα ακούρευτο και εξαιρέθηκε από τη διαδικασία του PSI αναφέρθηκε ο Σαχινίδης, απαντώντας στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, λέγοντας ότι το swap, «αποτελεί διμερή σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Titlos PLC/ Εθνικής Τράπεζας και διέπεται από συμφωνία ISDA (παραγώγων)», και ότι «η στατιστική/λογιστική καταγραφή του κατά τη Eurostat ως χρέος δεν αναιρεί την νομική μορφή της σύμβασης».
Ποτέ όμως δεν μάθαμε τι απέγινε με τα ομόλογα σε δραχμές που εξέδωσε ο Παπαντωνίου που θα ήταν μετατρέψιμα σε ευρώ, και τα οποία πωλήθηκαν σε μια ψεύτικη (baloney) συναλλαγματική ισοτιμία. Από αυτή τη συναλλαγή η Goldman και οι πελάτες της είχαν μια τεράστια απώλεια αλλά η συμφωνία ήταν στημένη, και υπήρχε μυστική συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση ότι η Goldman θα αποπληρωνόταν για την «απώλεια» με δάνειο. Αυτά τα δήθεν δάνεια για την αποπληρωμή της Goldman Sachs καλύφθηκαν με την έκδοση των ομολόγων, ISIN GR0133004177, με ημερομηνία λήξης 20/03/2026, και τοκομερίδιο 5,30% ύψους 7.000 εκατ. Ευρώ , ISIN GR0133003161, με ημερομηνία λήξης 20/03/2024 ,τοκομερίδιο 4,70%, ύψους 10.400 εκ ευρώ, ISIN GR0138002689, με ημερομηνία λήξης, την 20/09/2040, και τοκομερίδιο 4,60%, ύψους 7.920 εκ. ευρώ, το ISIN GR0138001673, με ημερομηνία λήξης , την 20/0920/37, και τοκομερίδιο 4,50%, ύψους 9.000 εκ. ευρώ, το ISIN GR0133002155. με ημερομηνία λήξης, την 22/10/2022, και τοκομερίδιο,5,90%, ύψους 8.930 ευρώ. Συνολικά δόθηκαν παράνομα και χωρίς λόγο με βάση μια μυστική συμφωνία 43,250 δις ευρώ.Για το λόγο αυτό εκτινάχτηκε το δημόσιο χρέος κατά 100 δις ευρώ κατά την διακυβέρνηση Καραμανλή. Συνολικά για τα απεχθές χρέος από την απάτη Σημίτη -Goldman Sachs, για να «κρύψουν» το χρέος, όλοι εμείς επιβαρυνθήκαμε τουλάχιστον με 59.585.000.000 ευρώ. Στο κούρεμα περιελήφθησαν τα ομόλογα ISIN GR0133003161, με ημερομηνία λήξης το 2024 και ISIN GR0133002155, με ημερομηνία λήξης, το 2022, αξίας 19,330 δις ευρώ. Τα 24 δις ευρώ από τα δικά τους λεφτά που λήγουν μετά το 2025, έμειναν «ακούρευτα».
Η ΄Realnews με τίτλο «Ο εισαγγελέας χτυπά την πόρτα του Σημίτη» αναφέρθη στο φάκελο που έστειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον Άρειο Πάγο, στο πλαίσιο της δικαστικής συνδρομής που ζήτησε η αυστριακή δικαιοσύνη που ερευνά τις καταγγελίες για αξιόποινες πράξεις του Σημίτη και υπουργών του της κυβέρνησης 2000-2001για την απάτη σε βάρος της ΕΕ.
Να λοιπόν γιατί ο πανικός όταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιωργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στο κούρεμα της κοινωνικής αποταμίευσης του ελληνικού λαού από τα Ασφαλιστικά Ταμεία αλλά και τα Πανεπιστήμια την ώρα που τα ομόλογα της Goldman Sachs δεν κουρεύονται!
Και ενώ στη βουλή έλεγαν ότι τα ομόλογα δεν ήταν ομόλογα αλλά «swaps», μετα ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι κουρεύτηκαν όλα. Διότι δεν αντέχουν να πουν την αλήθεια .Γιατί θα πρέπει να μιλήσουν και για τις συμφωνίες του Αβάπτιστου με την Goldman Sachs το 2009-2010.Και θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί δέμευσαν τις κοινωνικές αποταμιεύσεις το 1997, και δεδν επέτρεψαν την επένδυση τους σε ομόλα του γερμανικού δημοσίου;


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β περιφέρεια Αθηνών
31/3/12

ΥΓ.Φωνάζει από το ΠΑΡΟΝ ο φίλτατος συνάδελφος κ.Μάκης Κουρής ότι αποκάλυψε τις σχέσεις και συναλλαγές του Αβάπτιστου Παπανδρέου με την Goldman Sachs, μόνο που το θέμα αυτό το άνοιξε απ.ο το 2009 το Δελτίο των 11.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φώναζες για την Goldman Sachs από το 2009. Ο καρατζαφέρης το 2009, επί πρωθυπουργίας "Κωστάκη" και όχι αβάπτιστου, ήθελε Παπαδήμο και ξερό ψωμί.

Εσύ μίλαγες τότε για τον βρώμικο ρόλο του Ααρών Αβρούρι -με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σημίτης-, ενώ ο καρατζαφέρης τόν χαρακτήριζε πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο.

Εσύ τώρα μιλάς για τον Τούρκογλου, με το καλλιτεχνικό Μπεν-ιζέλ, ενώ ο καρατζαφέρης πιστεύει ότι ανοίγει μία νέα σελίδα για το ΠασΤΟΚ.

Η μέρα με την νύχτα...

ΥΓ: Πρόσεχε μην σέ καταγγείλει η αντιρατσιστική επιτροπή του προέδρου σου...

Με εκτίμηση στον -προ ΛΑΟΣ- Σπύρο Χατζάρα.