22/4/12

Μπροστά στην Κάλπη

Μαζί μέχρι τη Νίκη! Πάντα!

Το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν είναι η «σταθερότητα» των κατοχικών πολιτικών δυνάμεων, των κομμάτων της Goldman Sachs, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά η ανατροπή της Ολιγαρχικής Ελίτ των δωσίλογων που μας πρόδωσαν.
Η πατρίδα χρειάζεται μία άλλη ρότα. Για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, ο ελληνικός λαός , πρέπει μέσα από την κάλπη, να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , και ΟΧΙ στην Παγκόσμια Τραπεζική Χούντα, και την Καρτελοκρατία, ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή ελίτ και στην ντόπια Ολιχαρχία. ΟΧΙ στον αφελληνισμό και τον εξισλαμισμό της Ελλάδος, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες .
Η ανασφάλεια, φόβος και τρόμος είναι η καθημερινότητα του ελληνικού λαού, που έχει ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή του και όχι από την σταθερότητα της ξένης κατοχής. Έχει ανάγκη από νόμο και τάξη στην Κοινωνία. Από ανάκαμψη και ανάπτυξη , για να φύγουμε από τη ύφεση και να σταματήσει επιτέλους το εκφυλιστικό φαινόμενο της ανεργίας. Έχουμε ανάγκη να επιβληθεί τιμωρία όλων των κλεπτών. Στην πολιτική πρέπει να επιστρέψει η Ηθική, να πάμε στην Ελλάδα των τιμίων.
Για να υπάρξει σταθερότητα της ζωής, θα πρέπει να επαναφέρουμε τις συντάξεις εκεί που ήταν, και να δώσουμε ευκαιρία στους ανέργους με τον ελληνικό New Deal με τα Δημόσια Έργα που θα γίνουν αποκλειστικά από Έλληνες, και όχι όπως έγινε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και τα άλλα Ολυμπιακά έργα, που το 85% των συνολικών μεροκάματων πήγαν σε Αλβανικά χέρια.
 Για να έχουμε σταθερότητα στη ζωή μας χρειάζεται να σταματήσει η επίσημη τοκογλυφία των τραπεζών, και να εφαρμοστούν οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για τον νόμιμο τόκο. Και πριν δοθούν τα χρήματα του ελληνικού λαού για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, πρέπει να μάθουμε τι έγιναν τα αποθεματικά τους. Για να βγούμε από το αδιέξοδο πρέπει να διαπραγματευτούμε ένα πενταετές «μορατόριουμ», στην αποπληρωμή του χρέους και εν συνεχεία εξόφληση του με 10 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο με επιτόκιο ίσο με το επιτόκιο που δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όλες τις ιδιωτικές τράπεζες τις Ευρώπης. Παράλληλα στο εσωτερικό της χώρας για το ίδιο διάστημα θα μπορεί να λειτουργήσει η Ευρωδραχμή, ώστε να αποκατασταθεί η ρευστότητα και να σταματήσουν τα λουκέτα. Μπορούμε να αποκαταστήσουμε την Εξουσία του Ελληνικού Λαού και να ανατραπεί η Ολιγαρχική Ελίτ που μας δυναστεύει. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνας.
Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη, και η μητέρα των μαχών είναι η εκλογές που έχουμε μπροστά μας. Τα πραγματικά δεδομένα των κρυφών και δημοσιευομένων δημοσκοπήσεων, δείχνουν ότι η πρώτη θέση και η δεύτερη θέση είναι ακόμα ανοιχτές. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε φάση νέας αποσυσπείρωσης , όπως και η ΝΔ μετά το σοκ «Συμπιλίδη» .Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Μαζί μέχρι τη Νίκη! Πάντα!

Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας
 υποψήφιος Βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών
(δημοσιεύτηκε στον Ελ.Κόσμο 22-04-2012)

Μπροστά στην Κάλπη

Το Πασοκ τετέλεσθαι.Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμπρός για τη Νίκη!

Ο Παχουλούτσικος Ευάγγελος , κατάφερε να «γεμίσει» με καθιστούς τον.... Μίλωνα. Μεγαλεία! Οι απέξω, που γιούχαραν, ήσαν πιο πολλοί από τους «εντός και επί τα αυτά», της «πράσινης κοινοπραξίας». Ωστόσο, οι πράσινο-δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, έλεγαν ότι οι απέξω.... δεν χώρεσαν μέσα. Καλά, αν τους άφηναν τα ΜΑΤ, να μπουν και να φωνάζουν «απόψε πεθαίνει ο πασοκοΦΑΣΙΣΜΟΣ», θα γέλαγε μεν ο κάθε πικραμένος, αλλά θα «έκλεγε» όλη η Νέα Σμύρνη…. από τα δακρυγόνα. Το Πασοκ τετέλεσθαι. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Η συσπείρωση των δύστυχων ψηφοφόρων του 2009, βρίσκεται στο 27 %, και πέφτει. Θα είναι "θαύμα"  αν ο Παχουλούτσικος Ευάγγελος,  πιάσει τις 800.000 ψήφους.
Ο μέγας πανικός των ανθρώπων της «Αθέατης πλευράς της Εξουσίας», είναι τι θα απογίνουν οι 2.200.000, πράσινοι ψηφοφόροι του 2009.Τους στέλνουν, στην αποχή, στο άκυρο-λευκό , στο Κουβελιστάν , στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στην «Χρυσή Ομελέτα», (σύμφωνα με την MRB το 3,6% των πράσινων ψηφοφόρων του 2009, δηλαδή ,110.000 άνθρωποι, θα ψηφίσουν Χίτλερ αλλά γκρέκα), αλλά παρόλα αυτά, 600.000 τους βγαίνουν αναποφάσιστοι.
Για το λόγο αυτό, η πράσινη κρατική τηλεόραση, το ΕΘΝΟΣ, και τα ΝΕΑ, με «έρευνες της κοινής γνώμης», διέταξαν το πόπολο να ψηφήσει ΠΑΣΟΚ.(17,1% βρήκε η ΕΤ,17,8% βρήκε το ΕΘΝΟΣ, και 19,1% τα καταπράσινα ΝΕΑ).
Στη ΝΔ, μετά το σοκ «Συμπιλίδη», τη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ότι «η επιβράβευση της ηθικής της αποστασίας δεν μπορεί να είναι η ασφαλής ατραπός για να βγούμε από την κρίση,» και τις αποχωρήσεις υποψηφίων, ξέρουν ότι αν περάσουν τις 1.250.000 ψήφους θα είναι και αυτό  θαύμα. (Τα ΝΕΑ τους δίνουν 25% επειδή έτσι θέλει ο άνωθεν χορηγός). Συμπερασματικά, τα κόμματα της Goldman Sachs, τα κόμματα της χρεοκοπίας και της καταστροφής, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, θα μοιραστούν 2-2,1 εκ ψήφους. Αν μετάσχουν στις εκλογές κοντά στα 7 εκ , τότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί θα είναι στο 32-33% .Απομένουν 4-5 εκ. Έλληνες, από τη βούληση και τη θέληση των οποίων θα προκύψει η νέα πλειοψηφία.
 Για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, ο ελληνικός λαός , πρέπει να δώσει ενωτική ψήφο Νίκης και προοπτικής . Να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης . Ψήφος Νίκης και Προοπτικής είναι η ψήφος στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Καλώ κάθε Πατριώτη , κάθε Δημοκράτη, κάθε Τίμιο Έλληνα να έρθει μαζί μας. Το 13%, των αναποφάσιτων, μπορεί να βγάλει πρώτο κόμμα και τον ΛΑΟΣ .Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμπρός για τη Νίκη.

Σπύρος Χατζάρας
Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών.
(Δημοσιεύτηκε στην Α1 21-04-2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...