28/4/12

ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΖΑΞ

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΔ επιμείνει ότι μας έσωσε… από τη δραχμή και θέλει να φάμε την μπλόφα της Μέρκελ και της Γκόλντμαν Ζαξ, επειδή την έφαγε ο Αντωνάκης ο κατρούλης, και να τους αφήσουμε να μας κυβερνήσουν ξανά, για να ξαναθωρακίσουν την οικονομία και να μειώσουν το χρέος όπως έλεγαν το 2008. Είμαστε πια, στον 6ο χρόνο της βαθιάς οικονομικής ύφεσης και αμέσως μετά τις εκλογές, θα έχουμε τα πρόσθετα μέτρα του 2014-2015, που είναι αδύνατον να τα αντέξει η ελληνική οικονομία και κοινωνία. Το «κούρεμα» του δημοσίου χρέους με το PSI ήταν οφθαλμαπάτη. Αντικατοπτρισμός. Το Δημόσιο χρέος ήταν 368 δις ευρώ και τώρα είναι 352 δισεκατομμύρια και δεν είναι βιώσιμο. Χρέος 171 δις ευρώ, δεν «κουρεύτηκε», ενώ προστέθηκαν159 δις, από τα οποία 50 δις θα τα δανειστούμε για να τα δώσουμε στις Τράπεζες. Για να κερδίσουμε 16 δίς, οι ζημιές των τραπεζών μεταβιβάζονται στον ελληνικό λαό, μέσω του προϋπολογισμού, ενώ και τα ασφαλιστικά ταμεία που δεν θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις θα μεταβιβάσουν και τις δικές τους ζημιές στον προϋπολογισμό, η χώρα υποθηκεύτηκε στους δανειστές με το Μνημόνιο της 12ης Φεβρουαρίου 2012, και τα κόμματα της Γκόλντμαν Ζάξ , η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκαν την εκποίηση της Χώρας, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Απεδέχθησαν τη μείωση μισθών και συντάξεων, τη διάλυση του συστήματος Υγείας , το κλείσιμο όλων των κρατικών ερευνητικών κέντρων, το κλείσιμο του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας , και απεδέχθησαν την ίδρυση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Α.Ε.) από το οποίο θα πληρώνεται το δάνειο κατά προτεραιότητα, έναντι όλων των υπολοίπων υποχρεώσεων του κράτους, την απαγόρευση συμψηφισμού τυχόν απαιτήσεων της Ελλάδας από τους δανειστές, την απαγόρευση δανεισμού από τρίτες χώρες, και απεδέχθησαν οι «διαφορές» να λύνονται με βάση το Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο προστατεύει πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών. Η πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , μας οδηγεί σε ακόμα βαθύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση. Με το Μνημόνιο, δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε. Δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής , αν δεν βγει από την κάλπη μια νεα αρχιτεκτονική των πολιτικών δυνάμεων, που θα διαπραγματευτεί μια νεα συμφωνία. Για αυτό πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Και τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Και τα μαξιλαράκια τους. (Οικολόγοι-Πράσινοι ,Προδοτικοί φιλοσκοπιανοί /ΔΗΜΑΡ (ΚΙΣ-Κουβελιστάν)/ΔΡΑΣΗ ,του Ιουδαίου Μάνου /ΔΗ.ΣΥ. της (Ιουδαίας) Ντόρας, και τη Χρυσοπράσινη ΠασοκΑΥΓΗ, που είναι εξαρτήματα της Νέας Τάξης.
Το εκλογικό Σώμα, οι πολίτες, πρέπει να δώσουν τη λύση , τη νύχτα της 6ης Μαΐου. Πρέπει να αποκαταστήσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Και πρέπει να καταδικάσουν την πολιτική του διαίρει και βασίλευε.
Λαός Ενωμένος –Ποτέ Νικημένος.

ΣΠΥΡΟΣ ΑΛ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ
(δημοσιεύτηκε στον ΕΛ. ΚΟΣΜΟ 28-04-2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σιχτίρ Καγιόληδες

  Για να πειστούν, τα παπαγαλάκια της Στοάς ο Καποδίστριας θα έπρεπε να γράψει στον Τσάρο  " έχουν δίκιο οι Άγγλοι Μεγαλειότατε . Σας ε...