19/4/12

Η ανάλυση των τελευταίων δημοσκοπήσεων

Η πρώτη θέση είναι ακόμα ανοιχτή

Τα πραγματικά δεδομένα των κρυφών και δημοσιευομένων  δημοσκοπήσεων,  δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε φάση νέας αποσυσπείρωσης . Η συσπείρωση των δύστυχων ψηφοφόρων του 2009, βρίσκεται στο 27 %, και πέφτει, και με αυτά τα δεδομένα, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει να πιάσει τις 800.000 ψήφους. Από τους πράσινους ψηφοφόρους  του 2009, το 8 % φεύγει προς το Κουβελιστάν , (που από το 18% έχει πέσει στο 56-6,5%), και το 7 % προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 14%,(400.00 ψήφοι), πάει στο άκυρο-λευκό-αποχή , και το 20%, (600.000 ψήφοι) , είναι αναποφάσιστο .
Το 24 % ,  700.000 μοιράζεται στον ΛΑΟΣ, τους Καμμένους , και την ΚΚΕ ΑΕ.

Η ΝΔ μετά το σοκ «Συμπιλίδη» βρίσκεται γύρω στους 1.250.000 ψήφους και είναι πρώτο κόμμα. Αν μετάσχουν στις εκλογές κοντά στα 7 εκ , τότε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μαζί θα είναι στο 30-32% .

Το υπόλοιπο 68% θα μοιραστεί στα κόμματα που δεν θα μπουν στη Βουλή , (περίπου 12%), στα 3 κόμματα της αριστεράς που θα μοιραστούν το 25% περίπου, και το 30%  
θα μοιραστεί  ανάμεσα στον ΛΑΟΣ που βρίσκεται στο 6%, και τους «Καμμένους», που συνεχίζουν ανοδικά και δείχνουν να "αφαιρούν" και άλλη δύναμη από τη ΝΔ, (παίζοντας από 9-11%), ανάλογα με το που θα πάνε οι Αναποφάσιστοι.
Το 13% μπορεί να βγάλει πρώτο κόμμα και τον ΛΑΟΣ αλλά και τους «Καμμένους». Όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σπύρος Χατζάρας
Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στη Β Αθηνών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια

Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ