30/4/12

Γ. Καρατζαφέρης : «Μέτωπο του Νότου για να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Στο Αγρίνιο και την Πάτρα περιόδευσε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Το απόγευμα έδωσε συνέντευξη τύπου στην Πάτρα, στην οποία κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να προσέλθουν στην τηλεοπτική αντιπαράθεση και επιτέθηκε εναντίον του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι φοβάται να προσέλθει στην τηλεμαχία. «Διερωτώμαι, πως, αν κάποιος φοβάται να αντιμετωπίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κ. Μέρκελ και την κ. Λαγκάρντ;» είπε ο κ. Καρατζαφέρης. Επανέλαβε, δε, την πρότασή του για τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ των επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας. «Εφόσον ο κ. Σαμαράς φοβάται να έρθει σε αναμέτρηση με τους πολιτικούς αρχηγούς, να γίνει ένα ντιμπέιτ με τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας, επειδή ο λαός πρέπει να ενημερωθεί για κάποια πράγματα καίρια» είπε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Επίσης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου περί της εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο σε τρία χρόνια, και κάλεσε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο να πάρουν θέση, και να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας εάν ισχύουν ή όχι τα όσα υπόσχεται ο κ. Βενιζέλος. «Ακούω τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι σε 3 χρόνια θα βγούμε από το Μνημόνιο.
Περιμένω δήλωση από τον κ. Παπαδήμο και τον κ. Προβόπουλο ότι σε 3 χρόνια πράγματι θα βγούμε από Μνημόνιο. Διαφορετικά, εάν σιωπήσουν, είναι συνένοχοι» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που επανέλαβε την πρότασή του για σύμπτυξη μεσογειακού μετώπου του ευρωπαϊκού νότου έναντι του βορρά.
«Η πρότασή μας είναι η σύμπραξη όλων των κρατών του ευρωπαϊκού νότου σε ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στα κράτη του βορρά. Πρέπει να ενωθούμε για να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με μικρομεριδιούχους της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...