29/4/12

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

Για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες

Η ανασφάλεια, ο φόβος και ο τρόμος, είναι η καθημερινότητα του ελληνικού λαού, που έχει ανάγκη από σταθερότητα στη ζωή του και όχι από την κυβερνητική σταθερότητα της ξένης κατοχής. Έχει ανάγκη από νόμο και τάξη στην Κοινωνία. Και από σταθερή δουλειά. Από ανάκαμψη και ανάπτυξη , για να φύγουμε από τη ύφεση και να σταματήσει επιτέλους το εκφυλιστικό φαινόμενο της ανεργίας. Στην πολιτική πρέπει να επιστρέψει η Ηθική, να πάμε δηλαδή στην Ελλάδα των τιμίων και των πατριωτών από την Ελλάδα των προδοτών και των Κλεπτών και να επιβληθεί τιμωρία όλων όσων παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία στους τοκογλύφους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η Goldman Sachs βάζει τους ανθρώπους της στην κορυφή των χωρών της ευρωζώνης, και δικός της άνθρωπός βρίσκεται στην κεφαλή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η Goldman Sachs έχει πάρει την εξουσία στην Ελλάδα, και την Ιταλία, και όλη την Ευρώπη.
Το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, δεν είναι η «σταθερότητα» των κατοχικών πολιτικών δυνάμεων, των κομμάτων της Goldman Sachs, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά η ανατροπή της Ολιγαρχικής Ελίτ και των δωσίλογων που μας πρόδωσαν. Η πατρίδα χρειάζεται μία άλλη ρότα.
Για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, ο ελληνικός λαός , πρέπει μέσα από την κάλπη, να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , και ΟΧΙ στην Παγκόσμια Τραπεζική Χούντα. και την Καρτελοκρατία, ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή ελίτ και στην ντόπια Ολιχαρχία. ΟΧΙ στον αφελληνισμό και τον εξισλαμισμό της Ελλάδος, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες . Εμείς η γενιά που πιστέψαμε στο όραμα μιας Ελλάδας που ανήκει στους Έλληνες , η γενιά του πολυτεχνείου, δίνουμε τη μάχη για την πατρίδα, σαν Έλληνες,μαζί στα χαρακώματα, με τους παλιούς αντιπάλους μας.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος.Και τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση.

Σπύρος Αλ. Χατζάρας
Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στη Β ΑΘΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...