9/4/12

Για μια Ελεύθερη Ελλάδα, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ –ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

1.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΧΡΕΟΣ. Την επομένη των εκλογών φεύγουν από την Ελλάδα οι ΤΟΜΣΕΝ του ΘΑΝΑΤΟΥ, και τελειώνει η εξάρτηση από την Goldman Sachs , που τώρα  ελέγχει τις κυβερνήσεις  των χωρών της ευρωζώνης, και την  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.  Επιβάλλεται  πενταετές  μορατόριουμ στην αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους και στη συνέχεια κεφαλαιοποίηση των ομολόγων, και αποπληρωμή με 10 δισεκατομμυρία ευρώ το χρόνο, μέχρις τελικής εξοφλήσεως με επιτόκιο 1%, με όσο δηλαδή δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τις ιδιωτικές τράπεζες. Παράλληλα με το ευρώ –που θα παραμείνει το νόμισμα της χώρας- θα εκδοθεί και η Ευρωδραχμή σε μία σταθερή ισοτιμία, που θα ισχύει  μόνο στο εσωτερικό της χώρας για την αποκατάσταση της ρευστότητας και την χρηματοδότηση της ανάπτυξης. Τα χρήματα που εκλάπησαν από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, θα επιστραφούν μέχρι το τελευταίο Ευρώ. Αρχίζει η εκμετάλλευση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ στο Β.ΑΙΓΑΙΟ,και των κοιτασμάτων ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ σε ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.        

2.ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ . Οι πόρτες ανοίγουν τη Δευτέρα των εκλογών και ΑΡΧΊΖΕΙ  Η ΕΞΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με κάθε τρόπο. Δεν θα γίνει ποτέ Τζαμί στον Βοτανικό. Η Τουρκία δεν θα μπει ποτέ στην Ευρώπη και οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΛΕυΘΕΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

3. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ,όπως και κάθε άλλος ένοχος, για την απάτη με την Γκόλντμαν Ζάξ, θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες, και θα αναζητηθούν τα χρήματα του ελληνικού λαού που εκλάπησαν. Το ίδιο και οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΣΙΑ που οργάνωσαν με την Γκόλντμαν Ζάξ, τον Σόρος και άλλους τοκογλύφους την ελληνική χρεοκοπία.  

4. Εάν εκλεγώ θα αγωνιστώ ώστε όλες οι θρησκευτικές ομάδες θα φορολογούνται το ίδιο, και να λήξει το αφορολόγητο του Νομικού προσώπου. Θα επιμείνω να  ιδρυθεί μόνον ένα Κέντρο Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός, που θα απαλλαγεί από το βάρος της περ΄ιθαλψης των ΛΑΘΡΟ.Θα διακοπούν αμέσως οι συντάξεις των «μαϊμού αντιστασιακών», και με τα χρήματα αυτά θα αποκατασταθούν τα επιδόματα των μητέρων και των πολυτέκνων οικογενειών.  Το πανεπιστήμιο θα υποχρεωθεί να εφαρμόσει τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και  ο παράνομος και έκπτωτος  Λιάκος θα πάρει πόδι, ενώ θα υποβάλλω μήνυση κατά  του Προβόπουλου για τα εγκλήματα του κατά του ελληνικού λαού.


Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο, υπαρχει καιρος. Δες αν θες το παρακατω αρθρο και παρακαλω ξανασκεψου το θεμα των ανεξαρτητων ελληνων. Ευχαριστω

9/4/12
Καρατζαφέρης: "Εγώ έφερα Παπαδήμο - Θα κυβερνήσουμε"!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=38732&Itemid=131

Ανώνυμος είπε...

Δευ Απρ 09, 10:34:00 πμ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ
DEFENCENET ΓΡΑΦΕΙ OΛA ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ-Ή ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ, ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ DEFENCENET ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟ BLOG:
"ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"
ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ.