9/4/12

Όλα για μια Ελεύθερη Ελλάδα

για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες


Το διακύβευμα των προσεχών εκλογών με απλά λόγια είναι: ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .Το ζητούμενο δεν είναι ο μετεκλογικός συνασπισμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , αλλά η ανατροπή του μνημονίου και η τιμωρία των κλεπτών και των προδοτών. Αγωνίζομαι για την Εθνική Ανεξαρτησία, για τη Λαϊκή Κυριαρχία, και την Κοινωνική Απελευθέρωση. Για να επανέλθει η Εξουσία στον Ελληνικό Λαό και να ανατραπεί η Ολιγαρχική Ελίτ που τον δυναστεύει. Θέλω μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα. Αγωνίζομαι κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντας των Τραπεζιτών και υποστηρίζω το εθνικό κράτος


Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία στη Κύπρου και κλείνει τον κύκλο της με τη νέα εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα Τραπεζιτών- ΔΝΤ, και την ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ


Η ανασφάλεια, φόβος και τρόμος είναι η καθημερινότητα του ελληνικού λαού.
Το αύριο φαντάζει πολύ χειρότερο από το χθες, για τα 2/3 των Ελλήνων.
Τα πολιτικά και εργασιακά δικαιώματα στραγγαλίζονται, τα εισοδήματα των εργαζομένων εξανεμίζονται, συντάξεις θα δίνονται μετά θάνατον, τα μαγαζιά κλείνουν, και η ανεργία εκτοξεύεται στα ύψη. Σήμερα ,όλοι οι Έλληνες παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτες. Δεν μας χωρίζει το παρελθόν. Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα. Ο αγώνας μας είναι ενάντια στην Χούντα των Τραπεζιτών και στο Φασιστικό Τέρας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, που χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας. Ταυτόχρονα, παλεύουμε για την Δημοκρατία, την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη,ενάντια στην Ολιγαρχική και νέο-οθωμανική ντόπια κλεπτοκρατική ψωρο-Ελίτ. Η εξάρτηση, είναι το κυρίαρχο πρόβλημα μας. Και η Εθνική Ανεξαρτησία, με την ανάδειξη μιας νέας Εθνικής Ελίτ , μεγάλης ευθύνης και ικανοτήτων, η λύση.
Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα οριστικά. Αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνας. Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη, και η μητέρα των μαχών είναι η εκλογές που έχουμε μπροστά μας.
Τα κόμματα της Goldman Sachs, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, δεν μας έσωσαν . Μας πρόδωσαν. Για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, ο ελληνικός λαός , πρέπει να δώσει ενωτική ψήφο Νίκης και προοπτικής . Να πει το μεγάλο ΝΑΙ στην αποκατάσταση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης , στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, τα κόμματα και τους πολιτικούς της χρεοκοπίας και της καταστροφής .Τους μαύρους συνέταιρους, της Παγκόσμιας Τραπεζικής Χούντας. Όχι στη Χούντα των Τραπεζιτών και την Καρτελοκρατία,ΟΧΙ ευρωπαϊκή ελίτ και στην ντόπια Ολιχαρχία.
ΟΧΙ στον αφελληνισμό και τον εξισλαμισμό της Ελλάδος,ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες.Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!


Σπυρίδων Αλεξάνδρου Χατζάρας
υποψήφιος Βουλευ με τον ΛΑΟΣ στη  Β Αθηνων  
Πολιτικό Γραφείο Μαυροκορδάτου 6 .Τηλ.3800797


Δεν υπάρχουν σχόλια: