7/2/10

Συντεταγμένοι κάτω από την Γαλανόλευκη και την Δημοκρατία

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Αυτή η συγκέντρωση δεν είχε επεισόδια.Έφτανε μόνο η ΦΩΝΗ

Ακούστηκε μακριά, πιο μακριά απ ότι φαντάζεστε.Ήδη ταξιδεύει έξω από τα σύνορά μας.Θα φτάσει μέχρι την καρδιά του Θηρίου
Και θα την ξεριζώσει

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Διαδηλώσατε με υπερηφάνεια, όχι για τα οικονομικά σας.
Αλλά για την Ελλάδα και την Ελευθερία

Ενωμένοι, παραμερίζοντας τα πολιτικά πιστεύω σας
Συντεταγμένοι κάτω από την Γαλανόλευκη και την Δημοκρατία
δημιουργήσατε ένα Ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο
και δώσατε ζωή και υπόσχεση στο Γέρο του Μοριά, πως δεν χαράμισε την ζωή του.
Πως δεν υπάρχουν μόνο αχάριστοι

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Εσείς που δεν φοβηθήκατε, που δεν γυρίσατε αλλού το βλέμμα
σε σας ανήκει το Μεγαλείο της φράσης :
« Ήμουν Εκεί» !
Ενωμένοι, δεν χάνουμε Ποτέ
Ενωμένοι, γινόμαστε Παράδειγμα
Ενωμένοι, γινόμαστε Ιστορία
phos3@asda.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=oMHyjRjyzRQ&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

«Οι Έλληνες υποδουλώθηκαν»
7/2/2010
Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=10082867
Γροθιά στο στομάχι ήταν ο χαιρέκακος, μοχθηρός τίτλος κύριου άρθρου των «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς» του Λονδίνου την Πέμπτη: «Οι Έλληνες υποδουλώθηκαν»! Η βρετανική εφημερίδα χαρακτήριζε «σκλαβιά» για τη χώρα μας το πρόγραμμα σταθερότητας που υποχρεώθηκε να υποβάλει η κυβέρνηση Παπανδρέου. Ανάλογο πνεύμα ταπείνωσης της χώρας μας διαπερνούσε και τον τίτλο του κεντρικού πρωτοσέλιδου θέματος της γερμανικής «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε» την ίδια μέρα: «Οι Βρυξέλλες διατάζουν (!) την Αθήνα να ακολουθήσει σκληρή κατεύθυνση λιτότητας».
Πλήρως απαξιωτικό και προχθεσινό της μεγάλο δημοσίευμα: «Ο αποχαιρετισμός της Ελλάδας στο τεμπελχανιό»! «Τεμπελχανιό» λοιπόν η χώρα μας κατά τους Γερμανούς. «Δούλοι» πλέον οι Έλληνες κατά τους Άγγλους. «Ζητιάνους» είχαν προλάβει να μας χαρακτηρίσουν από την προηγούμενη εβδομάδα οι Αμερικανοί: «Οι Έλληνες επαιτούν την υποστήριξη των αγορών», ήταν ο κεντρικός πρωτοσέλιδος τίτλος της αμερικανικής «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ» την περασμένη Παρασκευή.

Αυτά είναι τα αισθήματα των υποτιθέμενων εταίρων και συμμάχων της κυβέρνησης απέναντι στη χώρα μας και τον λαό μας.

Ο πρωθυπουργός […] Εκών - άκων προχώρησε σε μια στρατηγική επιλογή, η οποία αναμφίβολα θα σφραγίσει την πρωθυπουργία του σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης. Δεν γνωρίζουμε αν θα κατορθώσει να περάσει την πολιτική του. Γνωρίζουμε, όμως, ότι έπνιξε εν τη γενέσει τους όλες τις ελπίδες για «καλύτερες μέρες» που είχαν οδηγήσει στη θριαμβευτική εκλογή του πριν από 4 μόλις μήνες.

Καμιά συμπαράσταση στο εξωτερικό δεν του εξασφάλισε αυτή η πολιτική επιλογή, η οποία αποδυναμώνει την υποστήριξή του στο εσωτερικό. Οι συντηρητικοί κύκλοι που του επέβαλαν αυτή τη γραμμή συνεχίζουν να του κουνούν απειλητικά το δάκτυλο και είναι αυτοί που τροφοδοτούν διαρκώς με δημοσιεύματα και δηλώσεις την εικόνα διεθνούς διασυρμού της χώρας. Οι πολιτικοί σύμμαχοι του Γ. Παπανδρέου βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του πολιτικού ευρωπαϊκού φάσματος - αυτή που εγκατέλειψε ο πρωθυπουργός με τις επιλογές του. «η Ελλάδα χρειάζεται αλληλεγγύη και όχι τον οικονομικό κορσέ των Βρυξελλών», δήλωσε π.χ. ο εκπρόσωπος του γερμανικού κόμματος «Αριστερά» Αλεξάντερ Ούλριχ.

Πλήρως αντίθετος δηλώνει όμως με τους στόχους του προγράμματος σταθερότητας: «Η μείωση του κρατικού ελλείμματος κατά 75% (σ.σ. εννοεί δηλαδή από 12,7% να πάει στο 3%) εντός τριών ετών αποτελεί ανέφικτο στόχο και είναι οικονομικά παράλογος και κοινωνικά καταστρεπτικός. Οι νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις στα ασφαλιστικά συστήματα θα πνίξουν την εσωτερική αγορά και θα εξωθήσουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού στη φτώχεια», υπογράμμισε. «Η στρατηγική των συντηρητικών κυβερνήσεων θα επιδεινώσει την κρίση και θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας και των ελλειμμάτων», τόνισε και ο Πολ Νίρουπ Ράσμουσεν, υποστηρικτής της κυβέρνησης και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Αλλη πολιτική υποστηρίζει και ο Ράσμουσεν. Σοσιαλδημοκράτης και μάλιστα κάθε άλλο παρά της αριστερής πτέρυγας είναι, αρνείται όμως να υποταχθεί στον δήθεν «μονόδρομο» της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που υπαγορεύει και επιβάλλει η ΕΕ. «Η παρούσα κρίση καθιστά επιτακτική την ανάγκη να επιφέρουμε ριζοσπαστική αλλαγή διαρκείας στις οικονομίες και στις κοινωνίες μας», διακήρυξε σε δήλωση υποστήριξης που έκανε προς την Ελλάδα.

[…] Ο πρωθυπουργός υπέκυψε στις απαιτήσεις των πολιτικών εχθρών της σοσιαλδημοκρατίας, απογοητεύοντας τους φίλους του. Γνωρίζει φυσικά ότι πάντα η πολιτική έχει χρώμα. Και το χρώμα του προγράμματος σταθερότητας είναι νεοφιλελεύθερο.

Το πρόβλημα είναι ότι οι νεοφιλελεύθερες επιλογές διχάζουν, δεν ενώνουν. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν τη βάση συστράτευσης των εργαζομένων και των μικρομεσαίων με την κυβερνητική πολιτική, όπως ζητάει ο πρωθυπουργός. Κανείς δεν μπορεί να δεχθεί να αναγορευθούν σε προνομιούχους οι μισθωτοί των 2-2 1/2 χιλιάδων και να δουλεύουμε όλοι ως τα 67 για να υπάρχουν ανά πάσα στιγμή 28 δις.για τις τράπεζες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ-ΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΗΜΙΤΡΕΛΕ ΚΑΙΣΑΡΑ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...