7/4/14

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κλαίνε οι Εβραίοι για την άνοδο του Jobbik

Με καταμετρημένο το 85 % των ψήφων, η συμμαχία της "Συμμαχίας Πολιτών -Fidesz" με τους χριστιανοδημοκράτες λαμβάνει το 44.77% των ψήφων και 133 από τις 199 έδρες του Κοινοβουλίου.
( Η συμμαχία Fidesz-KDNP το 2010 είχε αποσπάσει το 52%).

Η «Αριστερή Συμμαχία» (Βaloldal) ακολουθεί με 25.52 % και τρίτο εναι το Jobbik με 20.88 %, (το οποίο στις προηγούμενες εκλογές είχε 16,65%), ενώ οι Οικολόγοι (LMP) με 5,15 % θα περιμένουν να ξημερώσει για να είναι βέβαιοι ότι θα μπουν τελικά στη Βουλή.

Επειδή τα πέντε κόμματα που συνθέτουν την «Αριστερή Συμμαχία» θα σχηματίσουν ξεχωριστές κοινοβουλευτικές Ομάδες το Jobbik θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο, δηλαδή θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη Βουδαπέστη πρώτη δύναμη παραμένουν οι «αριστεροί», (και οι Εβραίοι), ενώ το Jobbik συγκέντρωσε μόνο 12%.
Το καλύτερο αποτέλεσμα του Jobbik ήταν στην περιφέρεια Heves όπου ήρθε πρώτο και ξεπέρασε το 30%, ενώ σε 19 περιφέρειες ήταν δεύτερο κόμμα.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου (European Jewish Congress)Δρ Μωυσής Κάντορ (Moshe Kantor), σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ουγγαρία και την άνοδο κατά περίπου 5% του Jobbik λ και είπε:
«Τα εκλογικά κέρδη ενός ξεδιάντροπα νεοναζιστικού πολιτικού κόμματος , θα πρέπει να γίνουν το ξυπνητήρι για να αφυπνιστεί ολόκληρη η Ευρώπη*». (ΚΛΑΨ-ΣΝΙΦ!)

* Ολόκληρη η ιουδαϊκή Ευρώπη δηλαδή.

6 σχόλια:

O mi-clapsiaris είπε...

Clapste Charalambe!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο
Οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια
Ο Μαιoς θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια

Στη κυβερνηση ξεκινάμε με όνειρα χίλια
Τα γκρεμίζει η ευρωπη, η φτώχεια κι η ζήλια


Πικραμένοι κι οι δυο κλαίμε τη συμφορά μας
Τη χαμένη ψηφο στη καλπη, την πρώτη χαρά μας

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια
Ο Μαιoς θα στα κάνει συντρίμμια, κομμάτια


Στη κυβερνηση ξεκινάμε με όνειρα χίλια
Τα γκρεμίζει η ευρωπη, τα επιτοκια κι η ζήλια


http://www.youtube.com/watch?v=TQ_ZqeMQ8Mg

Ανώνυμος είπε...

Αλλοτινές μου εποχές
αλλοτινοί μου χρόνοι
Kαθεστωτικές μου συντροφιές
καθεστωτικοί μου πόνοι


http://www.thermopilai.org/content/o-pretenteris-epathe-amnisia-xehase-oti-paroysiase-vivlio-toy-mpaltakoy-poy-tora-ton-vrizei

http://www.youtube.com/watch?v=bk6DjUOGzP4

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα,

Η μεγάλη Στοά τής Ελλάδος στην ιστοσελίδα της στις συχνές ερωτήσεις, λέει ξεκάθαρα ότι οι τέκτονες δεν παίρνουν μέρος στην πολιτική και δεν επηρεάζουν κανέναν...

εσύ γιατί μας λές ότι φταίνε οι μασώνοι;

είσαι και εσύ αντικομμουνιστής σαν τον Μπαλτάκο;

Unknown είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ!

Σκληρή επίθεση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής -Το μήνυμα που στέλνει για τη ΧΑ

Εντονότατη ήταν η αντίδραση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee) για όσα αναφέρει ο τέως γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος στο βίντεο της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη. Η Επιτροπή εξαπολύει σκληρή επίθεση σε βάρος του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού για τα λόγια συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή, βγάζοντας ταυτόχρονα από το κάδρο των ευθυνών τον ίδιο τον κ. Σαμαρά.

«Αυτό που έκανε ο κ. Μπαλτάκος αποτελεί προσβολή προς τον πρωθυπουργό Σαμαρά και για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AJC, Ντέιβιντ Χάρις. Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Mega στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο κ. Χάρις παρατήρησε ακόμη πως «αν και η συνάντηση του [κ. Μπαλτάκου] με [στέλεχος] της Χρυσής Αυγής προκαλεί από μόνη της, η έκφραση συμπαράστασης του για το κόμμα –στην πραγματικότητα για την εγκληματική αυτή οργάνωση, όπως την χαρακτήρισε η κυβέρνηση-, είναι απίστευτη».

Στην ανακοίνωση της AJC προς τα μέλη της σημειώνεται επίσης ότι «στο βίντεο, ο Μπαλτάκος λέει στον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ότι ο πρωθυπουργός κίνησε τη διαδικασία έρευνας εναντίον της για να έχει πολιτικό κέρδος. Στην απ' ότι φαίνεται φιλική συνομιλία, ο Μπαλτάκος αναφέρεται στην υπόσχεση του κ. Σαμαρά να "ξεριζώσει" τη ΧΑ όταν μίλησε στα μέλη της AJC στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο».

«Καταδικάζουμε αυτό το βίντεο», τονίζει ο κ. Χάρις και αναφέρεται στο γεγονός ότι «σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη την επομένη της παραίτησής του, ο Μπαλτάκος δήλωσε ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα βίντεο και ότι μπορεί να έχει πει περισσότερα πράγματα».

Ο κ. Χάρις βγάζει από το κάδρο της κριτικής τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι «το περιστατικό αυτό [με τον κ. Μπαλτάκο] πρέπει να προκάλεσε πραγματικό σοκ για τον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος έχει δείξει ισχυρή ηθική και πολιτική ηγεσία στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής».

«Την ίδια στιγμή», σπεύδει να σημειώσει ο κ. Χάρις, «είμαστε ενθαρρυμένοι με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, το δικαστικό και νομοθετικό σώμα θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τη ΧΑ, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία της οποίας απειλούν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα».

Ανώνυμος είπε...

"Η μεγάλη Στοά τής Ελλάδος στην ιστοσελίδα της στις συχνές ερωτήσεις, λέει ξεκάθαρα ότι οι τέκτονες δεν παίρνουν μέρος στην πολιτική και δεν επηρεάζουν κανέναν..."

-Τί περίμενες να πουν;
-Ξύπνα!
-Μην είσαι τόσο..."ευκολόπιστος"...

"είσαι και εσύ αντικομμουνιστής σαν τον Μπαλτάκο;"

Εσύ, μήπως είσαι κομμουνιστής;

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...