6/4/14

Lifestyle ...

Στουρνάρας: Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε

«Έπειτα από επίπονες διαπραγματεύσεις επτά μηνών με την τρόικα, ένα μεγάλο στοίχημα για τη χώρα, τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και εμένα προσωπικά, κερδήθηκε» αναφέρει σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο καθηγητής της υπανάπτυξης Γ.Στουρνάρας.

Αντίθετα, «έχασε το στοίχημα» μια 40χρονη μάνα με δύο παιδιά στη Μυτιλήνη που έπασχε από υπέρταση αλλά για μεγάλο διάστημα δεν έπαιρνε τα απαραίτητα φάρμακα για την αντιμετώπιση της αρρώστιας της επειδή δούλευε περιστασιακά, το βιβλιάριο υγείας της είχε λήξει προ πολλού και η ίδια αδυνατούσε να πληρώσει τα λίγα ευρώ που απαιτούνταν για τα φάρμακά της.
 H φτώχεια νίκησε τη 40χρονη μηερα, που «έσβησε» την περασμένη Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Η 40χρονη εισήχθη με εγκεφαλικό , την Πέμπτη 27 Μαρτίου, μετά από κλήση της μικρής κόρης της στο ΕΚΑΒ. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία τις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά τη μάχη με τη ζωή. Ο γιατρός που ανέλαβε την περίπτωσή της 40χρονης μητέρας, διαβεβαίωσε ότι αν έπαιρνε τα φάρμακά της, δε θα έχανε τη μάχη με τη ζωή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΑ ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΝΟΥΔΟΥ;;; ΕΔΩ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 6000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...