5/4/14

Εντω το Αμέρικα. Ζήτω η Έλλας

Νέο οικογενειακό σκάνδαλο στην Ουάσιγκτον εξαιτίας της 'Ολγας

Πηγή http://www.kalami.net

Χαμός έγινε στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου. Η Μισέλ έγινε έξω φρενών με τον Μπαράκ και του φώναζε: «Οτι έκανες με την πρωθυπουργό της Δανίας στην κηδεία Μαντέλα , μου κάνεις και τώρα με την υπουργό της Ελλάδας και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας». (Αναμένονται ραγδαίες και σοβαρές εξελίξεις).

Πέτρα του νέου σκανδάλου, η δική μας μελαχρινή και ακατάβλητη Όλγα με το ωραίο μπούστο, που μαζί με τον ρεντ Panos ταξίδεψαν 13 ώρες για να αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα και το οικονομικό της πλεόνασμα στην καθιερωμένη ημίωρη εκδήλωση, για την 25η Μαρτίου που έγινε το απόγευμα της 4ης Απριλίου στον Λευκό Οίκο, με την παρουσία 300 προεπιλεγμένων Ομογενών, και της ημι-γκέι αρχιεπισκοπής. (Οι 300 ήταν συμβολικός αριθμός και για αυτό ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη υπουργός Γεωργίας, δεν πήγε Ουάσιγκτον).

Ο Πάνος (Παναγιωτόπουλος), πετάχτηκε στις ΗΠΑ για να εγκαινιάσει μια έκθεση στο Λος 'Αντζελες στις 8 Απριλίου αλλά όπως το συνηθίζει, κάνει αρμένικη βίζιτα στις ΗΠΑ για 10 ημέρες. Η 'Ολγα (Κεφαλογιάννη) πήγε Νέα Υόρκη για συνέδριο, και «πετάχτηκε»  στην Ουάσιγκτον για την αναμνηστική φωτογραφία.
Τα έξοδα φυσικά των υπουργών και των συνοδών τους, πληρώνουν τα γνωστά κορόϊδα στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στα καλά της Ελλάδας: Suvlaki, Σπανακόπιττα, μπακλαβά και ούζο, ενώ στο τέλος δεν είπε το πατροπαράδοτο "Χρόνια Πολλά" αλλά «Ζήτω η Έλας», και όχι «Ελλάς».
(Για να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον μπερδέψουν με τον Βελουχιώτη και τον ΕΛΑΣ). Μετά, αντάλλαξε μερικές χειραψίες, βιαστικά κι...έφυγε.
  'Όπως κάθε χρόνο, η πλειοψηφία των παραυρεθέντων ''επιφανών Ομογενών'', ήταν τα παραδοσιακά κοσμικά «ψώνια».
Η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε επάξια από τους δύο υπουργούς που τίμησαν και την Πατρίδα και την εθνική της επέτειο. Είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται με δύο υπουργούς σε τέτοια εκδήλωση, στέλνοντας έτσι , ηχηρό μήνυμα, στις ΗΠΑ και στην Ομογένεια, διότι και οι δύο υπουργοί (Ολγα και Πάνος) «πρόβαλαν» την Ελλάδα, και τουριστικά και πολιτιστικά, αλλά ταυτόχρονα και το πρωτογενές της πλεόνασμα, βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες, στον Λευκό Οίκο, και συμμετέχοντας στο γεύμα στην πρεσβεία με τον αρχιεπίσκοπο και τους λοιπούς «μαϊντανούς».
Λεφτά -έστω δανεικά- πάντα θα υπάρχουν για υπουργικές φιγούρες, και ψώνια. Την επομένη ακολούθησε το Εθνικό γκαλά της Βοστώνης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΟΓΕΣ (17/06/2012) - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ (ΖΑΠΠΕΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ)

http://www.youtube.com/watch?v=diIvf6WI7Sw


Σαν πας στην Καλαμάτα
και `ρθεις με το καλό
φέρε μου ένα μαντήλι
να δέσω στο λαιμό
αμάν, καλέ εβρωπαικό.

Ανώνυμος είπε...


Εκλογές 6 Μαιου 2012 | Δήλωση Σαμαρά_ Ν_ D_

Λάμπεις και ακτινοβολείς _
σαν το αστέρι της χρυσαυγής. _
Στην Καλαμάτα ήπια νερό _
και δε μ’ αφήνουν να σε δω. _


http://www.dailymotion.com/video/xqn16n_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2012-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC_news

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ!

ΠΕΤΥΧΑΜΕ !

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ !



Διαφήμιση ΠΑΣΟΚ - Εκλογές 2012

http://www.youtube.com/watch?v=z84Fte7vW2E

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ |

(χαππυ εντισιον)


http://www.youtube.com/watch?v=b1PuVrSCa94

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ !


Ηταν το κρυφο σχολειο εθνοτικο-φασιστικο παιδομαζωμα;

Ειναι το φασιστικο-εθνικο παιδομαζωμα διχως την χειραγωγηση του κρατους κρυφο σχολειο;

Hταν το κομμουνιστικο παιδομαζωμα κρυφο σχολειο η φασιστικο;

Ηταν οι γενιτσαροι του παιδομαζωματος κομμουνιστες- καπιταλιστες και εργολαβοι της Πυλης;

Hταν το κρυφο σχολειο διχως την χειραγωγηση του οθωμανικου κρατους παιδομαζωμα;


Ειναι τα δυτικα φανερα εκπαιδευτικα συστηματα συγχρονο καπιταλιστικο παιδομαζωμα στον αντεθνισμο και τον αντιφυλετισμο,στο πατριδα του χρηματεμπορα ολη η γη;

Ηταν οι γενιτσαροι ισλαμιστες η ευρωπαιστες η και τα δυο;

Ειναι οι ευρωπαιστες γενιτσαροι και τα κρατικα σχολεια κρυφα τους ;

Το κλουβί με τις ΛΟΑΤΚΙ «δεξιές» κρατάει χρόνια

    Στις 18 Απριλίου 1936, έ ληξε το δράμα των Φυλακών Συγγρού, όπου   ο ισοβίτης   Παναγιώτης Μαρίνο   κρατούσε «Όμηρο» τον ομοφυλόφιλο βου...