4/4/14

Απορία ψάλτου βηξ.

Εδώ von Mouroutis: Επικοινωνιακός Χαμός στο ίσιωμα

Ο μανιάτης που γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομουνιστής, ήταν ο θεσμικός σύνδεσμος της κυβέρνησης με το «κλιμάκιο» της φίλης και συμμάχου, δηλαδή με τους συναδέλφους του Γκάς Αβράκωτου και του Πήτερ Κορομηλάς.
Ήταν δηλαδή κάτι σαν τον «Ταξίαρχο» , και όπως εκείνος πρόδωσε τον φίλο του το 1973, ούτω πως, και ο «Τάκης», την «έκανε» στον φον Αντωνάκη ενεργώντας για λογαριασμό των αμερικάνων, που έκαναν τις υποκλοπές των συνομιλιών του φον Αντωνάκη με τον «παναθηναικάκια» και τις πλάσαραν στην Χρυσή Αυγή.
Χαμός σας λέω! Διότι η (κεντροαριστερή) Ουάσιγκτον, που σπρώχνει τον αριστερό Αlexis Texas, δεν γουστάρει που έρχεται πριν το Πάσχα η (δεξιά) Δωροθέα για να βοηθήσει προεκλογικά τον ακροδεξιό» φον Αντωνάκη.
  Χαμός στο ίσιωμα (δις)
Το καλύτερο παιδί της συναγωγής, και της Goldman Sachs, ο «ακροδεξιός» φον Αντωνάκης, που χαρίζει και το FYR. MACEDONIA στα Σκόπια, για το καλό του ΝΑΤΟ, είναι στόχος των πάντοτε κακών και ανθελλήνων αμερικανών και του πασόκου Αβάπτιστου, που συνεργάζονται με τον «ανεύθυνο» Αlexis Texas και τη Χρυσή Αυγή, ενάντια στην «Πατριωτική Συμμαχία» του αντισυνταγματικού τόξου, των Σαχλαμαρά-Συνταγματολόγου-Βορίδη, που μας έβγαλε από τον «τάφο’ και θα φέρει τους φιλάνθρωπους της εβραϊκής Super Pharm για να μας δίνει «φθηνά φάρμακα», (και τα ληγμένα σε προσφορές ημέρας) και κάρτες με μπόνους και «προνόμια» για να πάρουμε μερίδιο από την «ανάπτυξις».
Το δε χειρότερο είναι ότι οι αμερικανοί που δεν χωνεύουν τον Ταγίπ, τον σπρώχνουν να μας την «πέσει», αλλά (ευτυχώς) τον συγκρατεί για την ώρα η κοινή ευρωπαϊκή πολιτική και η βαρόνη.

ΥΓ. Ρε παιδιά είπαμε. Ο λα(γ)ός δεν έχει κουκούτσι μυαλό. Ούτε κόκκο σινάπεως. Αλλά με τέτοιες μπούρδες ούτε ο Γιαννάκης Μega δεν θα σας πιστέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...