6/4/14

Η Εθνική αυτογνωσία και η Προπαγάνδα

Η δύναμη της Στοάς του Λονδίνου και της Συναγωγής

(Kρατάει χρόνια αυτή η κολώνια)

του Σπύρου Χατζάρα

Φέτος συμπληρώνω 14 χρόνια αγώνα για την Εθνική αυτογνωσία και την αποκάλυψη των ψευδών της Στοάς του Λονδίνου και της Συναγωγής για την Παλιγγενεσία και την Ανάσταση του Γένους των Ελλήνων.
Πίστευα και πιστεύω στη δύναμη της Αληθείας και του Φωτός αλλά η δύναμη της Στοάς του Λονδίνου και της Συναγωγής και των τέκνων τους, βρίσκεται στην «δύναμη της συνηθείας» στον «νόμο της αδράνειας» και στην «αυταπάτη της Γνώσης».
Με αυτά τα όπλα, οι λίγοι μασόνοι της μητέρας του Λονδίνου και οι λιγότεροι ιουδαίοι, κρατάνε σε «πνευματική Ομηρεία», τους «Πολλούς». 

  Αποκάλυψα την αλήθεια και ξεμπρόστιασα τους ψεύτες και τους πλαστογράφους με στοιχεία και με εικόνες. Με τα χρώματα της σημαίας του Ρήγα και του Υψηλάντη. Αποκάλυψα τον ψευδομάρτυρα της Στοάς Ξάνθο, και τον Μινχάουζεν Φιλήμονα. Απέδειξα πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αρχηγός της Επανάστασης ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας, ότι την επανάσταση την οργάνωσαν οι εθνικιστές Φιλογενείς, οι Φίλοι του Γένους, και ότι ουδέποτε ιδρύθηκε από τον Σκουφά και τον Ξάνθο το 1814 στην Οδησσό , η «Φιλική Εταιρεία». Απέδειξα και την υπεξαίρεση εγγράφων. Την κλοπή των χειρογράφων του Αναγνωστόπουλου. Τη υπεξαίρεση κρίσιμων εγγράφων ακόμα και από το Μουσείο της Βιέννης.

Και όμως, συνηθισμένοι από το κουτόχορτό που τους τάισαν μαζί με τι γάλα της μάνας τους οι περισσότεροι με ρωτούν, γιατί βρίζω τον «άγιο Μακρυγιάννη».

Κάποιος γαμπρός του Μπενρουμπί στο παρελθόν τους ζωγράφισε τον μπράβο των άγγλων ως πρότυπο του «τοκογλύφου Έλληνα» και πιστεύουν ακόμα την «εθνική» προπαγάνδα της Στοάς του Λονδίνου. (και της ΕΔΑ).

Την ημέρα της Εθνικής Επετείου γέμισε το διαδίκτυο από τις μπούρδες του βαλτού γαμπρού του Μπενρουμπί. Βαλτοί (κατ επάγγελμα) και «δωρεάν επικριτές», (ήτοι τζάμπα εθνικιστές) έκαναν το καθήκον τους. Εμένα, για την «Επανάσταση των Φιλογενών» με διάβασαν 2000 αναγνώστες. Και έχω καταφέρει να πουλήσω 1600 αντίτυπα του βιβλίου μου.

Αυτό θα πει «δύναμη της συνηθείας» , «νόμος της αδράνειας» και «αυταπάτη της Γνώσης».

Τον γαμπρό του Μπενρουμπί τον αμφισβητούν πολλοί αλλά τον προηγούμενο γαμπρό του Μπενρουμπί που τους έσκασε το παραμύθι για τον«άγιο Μακρυγιάννη» και τη «Φιλική Εταιρεία», του Ξάνθου, τον πιστεύουν όλοι. Έτσι είναι η προπαγάνδα. (Δυστυχώς)

ΥΓ. Με ρώτησε ένας «καχύποτος». Που το πας ρε Χατζάρα; Και απάντησα. Τους Άλλους , (της μητέρας Στοάς του Λονδίνου και της Βιβλικής Εταιρείας της συναγωγής ), που σε παραμύθιασαν και σε παραμυθιάζουν 200 χρόνια τους ρώτησες ποτέ; Ρώτησες ποτέ  που το πάνε  οι ελληνικές κυβερνήσεις,  και γιατί καμία , κανένα κόμμα, (αριστερό η δεξιό), και κανένας πολιτικός, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ποτέ να ανοίξουν οι Άγγλοι τον απόρρητο φάκελο Καποδίστρια;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/?p=79187

Ανώνυμος είπε...

Δώσε πόνο στον Οβριό.
Τίποτα δεν πάει χαμένο.


Κωνσταντίνος Κομνηνός