8/4/14

Που πας καημένε Καραμήτσο!

Η επιθυμία του αφεντικού είναι διαταγή
και η ανάγκη του ρουφιάνου του επιταγή...


Να που ο φιλόξενος και ειρηνικός λαός των λωτοφάγων σκέπτεται ακριβώς όπως θέλει το αφεντικό.
Το απέδειξε και η δημοσκόπηση της GPO.
Το 52,4%, θα ψηφίσει στις ευρωεκλογές με γνώμονα την «πολιτική σταθερότητα», της οποίας εγγυητές είναι ο Συνταγματολόγος και ο φον Αντωνάκης, ο Mr Booblas, o μίστερ με το διυλιστήριο, και το κεντρικό Συμβούλιο, ενώ το 54,4% απαντά, «όχι», μαζί με τις αγορές , στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε πρόωρες εθνικές εκλογές, ενώ το 72,9% των πολιτών επιθυμεί να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.

Το 35,5% , έχει θετική άποψη για τον υπάλληλο των αφεντικών που αγωνίζεται για μια «Δίκαιη Ευρώπη». (Στ. Θεοδωράκης), και το 8,8% θα ψήφιζε το «φρέσκο» κόμμα των εκδοτών και τις ιδέες του. (το ΠΟΤΑΜΙ), ενώ το.22,1% επιμένει με ΝΔ και το 5,5% με την ΕΛΙΑ, και το 42,7% θεωρεί ότι καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ο Αντ. Σαμαράς.

Παράλληλα το 60,8% συμφωνεί με την τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ ότι «ακροδεξιοί θύλακες στον κυβερνητικό μηχανισμό υπονομεύουν κυβερνητική πολιτική», το 82,1% δηλώνει ότι επιθυμεί «να αποχωρήσει ο Γ. Παπανδρέου από την πολιτική ζωή της χώρας», το 57% διαφωνεί με την πρόταση να παραιτηθεί η κυβέρνηση για τις παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη , και το 48,6% δεν συμφωνεί με την παραίτηση των Δένδια και Αθανασίου.

  Όλα καλά επομένως. Ουδεμία ανησυχία. Οι «φρόνιμοι», σκέπτονται καθώς πρέπει, φρόνιμα, και θα ψηφίσουν σταθερότητα με περισσότερη  δίκαιη Ευρώπη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Ελα ρε Σπύρο που παίρνεις στα σοβαρά αυτές τις δημοσκοπήσεις! Ακόμα κι ο Λεβέντης τους έχει καταλάβει και έλεγε μέσα στην τρέλα του και μερικά σωστά. Οι πιο φτωχοί που θα τους μαυρίζανε σίγουρα έχουν κομμένο τηλέφωνο (κάπου 400.000) και οι 9 στους 10 τους το κλείνουν και δεν απαντούν.
Από το υπόλοιπο 10% (που κι εκεί κάποιοι κρύβονται γιατί φοβούνται τη χούντα) οι περισσότεροι δεν γουστάρουν κυρ-Σταύρο, Αθανασίου, Δένδια και σταθερότητα Σαμαρά.
Μόνο ο άχρηστος Γιωργάκης κατάφερε ακόμα και σ αυτή τη δημοσκόπηση να πατώσει. Τεράστιο ταλέντο.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

κε Χατζαρα
Θα ηθελα να επαναπροσδιορισεις το "Κεντρικο Συμβουλιο" σε Κεντρικο αλητικο Συμβουλιο. Νομιζω οτι αυτο τους ταιριαζει καλυτερα.
Βεβαια δολοφονοι των Λαων ειναι οι ανθρωποι αλλα μεχρι να εξαφανιστουν απο προσωπου γης το "αλητικο" τους παει γαντι


Κερκυραιος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ