9/4/14

Ζητωωωω!

Εδώ τα καλά επιτόκια……

Θριαμβευτική έξοδος της Κοινοπραξίας Ευρω-συντηρητικών ευρω-προοδευτικών Ελλάδας στις αγορές . Οι επενδυτές προσφέρουν πριν ανοίξει στο Λονδίνο το βιβλίο προσφορών, 16 δισ. για τα 2,5 που ζήτησαν .

Πανηγυρίζουν γιατί μας έσωσαν και γιατί βγήκαν επιτέλους στις «αγορές» , και θα δανειστούν 2,5-3δις μόνο με 5% και κάτι, την ώρα που άλλοι δανείζονται με 0,7%. Τα επιτόκια του Λονδίνου είναι τόσο κάτω, που μόνο στην Ουκρανία βρίσκεις 15% αλλά σε τοπικό νόμισμα.

Οι «Κυβερνητικές πηγές» του «οικονομικού Επιτελείου» λένε ότι το όφελος από την έξοδο στις αγορές θα είναι 200 εκατ. ευρώ το χρόνο, γιατί τα 3 δις από τρίμηνα γραμμάτια θα γίνουν πενταετές ομόλογο. Το τρίμηνο επιτόκιο του Λονδίνου είναι 0,18%, οπότε βρέστε πόσο πλήρωναν οι διασώστες στις φιλάνθρωπες τράπεζες τα έντοκα γραμμάτια, και πόσο πήγε το μαλλί από το 2009 μέχρι σήμερα. Λεφτά υπάρχουν! Για τις τράπεζες. 

ΥΓ.  Όπου ακούς πολλά κεράσια…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι