24/11/16

Τα γεγονότα της 11/24 Νοεμβρίου

Το δολάριο 30 δραχμές. Εκτελέστηκε ο Οσβαλντ. Η κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από το ΝΑΤΟ

Το πλήρες χρονολόγιο των γεγονότων της11/24 Νοεμβρίου θα το βρείτε εδώ http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2016/11/1124-30-su-24.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα,
Κι εσύ τον δολοφόνο του Όσβαλντ τον γράφεις Τζάκ Ρούμπυ; Το πραγματικό του όνομα ήταν Jacob Leonard Rubenstein, ορθόδοξος Εβραίος το θρήσκευμα και σε ένα βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο, "δίνει" ως δολοφόνο του Κένεντυ τον αντιπρόεδρο Τζόνσον, ο οποίος ήταν κρυφο-Εβραίος:

https://m.youtube.com/watch?v=Yv3o9vx3VNM

http://www.jfkmurdersolved.com/ruby.htm

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα τα έμαθες τα νέα; Το Ισραήλ είχε πολλές δασικές πυρκαγιές και ποιόν λες πήρε τηλέφωνο ο Μπίμπι να ζητήσει βοήθεια; Τον φίλο του τον Βλαδίμηρο. Και ο Βλαδίμηρος του υποσχέθηκε του Μπίμπι ότι θα του στείλει όσα πυροσβεστικά αεροσκάφη χρειάζεται:

http://en.kremlin.ru/events/president/news/53320

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Μια εβδομαδα μετα την Νυχτα των Κρυσταλλων...17/11/1938

Η ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που υπεγραφη στις
17 Νοεμβριου

περιοριζε την προσβαση της Γερμανιας σε πηγες πρωτων υλων,και εμποδιζε το εξαγωγικο της εμποριο σε μια εποχη που η γερμανικη οικονομια βρισκοταν σε κρισιμη καμπή (κυριως λογω των υπερογκων δαπανων των αμυντικων εξοπλισμων).
Η συμφωνια ουσιαστικα διευκολυνε την εισαγωγη αμερικανικων προϊοντων στην Μ.Βρετανια εναντι των γερμανικων,ενω οι ΗΠΑ αρνουντο να παραχωρησουν στη Γερμανια την ρητρα του "μαλλον ευνομουμένου κρατους",με την δικαιολογια οτι η χωρα αυτη εφηρμοζε "εμπορικες πρακτικες διακρισης" !
Οι γερμανοι πλεον ειχαν αποκλεισθει απο τις δυο μεγαλυτερες αγορες,γεγονος που καθιστουσε δυσκολη,αν οχι αδυνατη την προμηθεια ξενου συναλλαγματος,αναγκαιου για πληρωμη των απαραιτητων εισαγωγων,κυριως στον τομεα των πετρελαιοειδων.

Το Βερολινο θεωρησε τη νεα συμφωνια σαν μια συμπαιγνία των δυο συνεταιρων για να πετυχουν την κυκλωση του...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ...

ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΘΕΑΤΟΥΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ
ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΜΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ
ΕΧΩΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΤΗΡΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΘΥΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΑΙΩΝΕΣ,ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
Ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΤΟΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ,ΑΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ
ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΜΕΛΕΤΑΕΙ
ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Το Εβραϊκό Ζήτημα φανερά τον απασχολούσε, καθώς είχε ασχοληθεί με αυτό στο τέλος και για αρκετή ώρα, στην αξιοσημείωτη αυτή συζήτηση. Θαύμαζε τη λύση του Μέγα Φρειδερίκου: , συνέχισε ο Χίτλερ, οι . Χαρακτήριζε τους Εβραίους γεννημένους καταστροφείς, ανίκανους για ηγέτες. Δεν είχαν ούτε πολιτισμό,ούτε Τέχνες, ούτε δική τους αρχιτεκτονική, που αποτελεί . , είπε Ο Χίτλερ, .
ΕΙΝΑΙ 21-12-1922 ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ... ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΙΡΒΙΝΓΚ (Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ). ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΟ-ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.
ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΗΨΗ.