9/11/16

Ο Πάνος Χικ άρχισε το γλείψιμο

Αμερικανόπαιδο. Μεν. Αλλά με λάθος συμμαχία. Δια αυτό έσπευσε να γλείψει αυτόν που νομίζει ότι θα τον φέρει σε «επαφή» με το κέντρο της νέας Εξουσίας.
Οι «Έλληνες» που έχει στο «πλάι του» ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι όμως ακριβώς «Έλληνες».
Ο Τζώρτζ Παπαδόπουλος, σύμβουλος για θέματα εξωτερικής πολιτικής, γεννήθηκε στο Σικάγο από γονείς που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο University College London, κατέχει διευθυντική θέση σε εταιρεία στο Λονδίνο που ειδικεύεται σε ζητήματα ενεργειακής πολιτικής, και η επαγγελματική του δράση επικεντρώθηκε στη συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στην Ενέργεια. Μην περιμένετε πολλά.

Ο συμπατριώτης μας συγκεντρωσιάρχης του Τραμπ, ο Τζώρτζ Τζιτζίκος από τη Φλώριδα, είναι ένα καλό ερωτηματικό για το πόσο κοντά θα βρεθεί στην εξουσία και πόσο θα μπορέσει να την επηρεάσει.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής Reinhold Richard Priebus o υιός της Δήμητρας που μιλάει και ελληνικά και έχει κάνει μπάνια ως παιδί στο Σαρωνικό, είναι το καλύτερο βύσμα για την ώρα.
Μέχρι το Γενάρη θα εμφανιστούν και άλλοι. Υπομονή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν εχασε ευκαιρια, σαν την κλανια πεταχτηκε πρωτος πρωτος. χαχα

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι ελληνοαμερικανοί που αναφέρεις, έχουν ξεχάσει πλέον τα ελληνικά τους... Και οι εδώ έχουν ξεχάσει την ύπαρξή τους... Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται...

eucharist tassilli είπε...

στη πρωτη του ομιλια ο Τραμπ... φωναξε αυτον τον Πριεμπους.... πανω κ διπλα του,μαλιστα τον εβαλε κ να μιλησει.... βρειτε το αναλογο βιντεο.