2/11/16

Ο (ενήλικος) Κόσμος στις ΗΠΑ δεν μασάει στο τηλε- μασάζ.

Πριν την Κάλπη αλλαγές στη στάση των αμερικανικών ΜΜΕ. Τώρα βλέπουν μάχη ψήφο-ψήφο και όχι άνετη νίκη της Χίτλερι

Ο Τραμπ προηγείται καθαρά σε διψήφιο ποσοστό μεταξύ των ενηλίκων αμερικανών, ενώ η Χίτλερι είναι η υποψήφια της χαζής νεολαίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ΜΜΕ, του οργανωμένου φεμινισμού, των μαύρων και των ισπανόφωνων.
Ο Τραμπ προηγείται σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις σε 28 πολιτείες που του δίνουν 265 αντιπροσώπους-εκλέκτορες: (Αιόβα 6, Αϊντάχο 4 , Αλαμπάμα 9, Αλάσκα 3, Αριζόνα 11, Αρκάνσας 6 , Γεωργία 16, Γιούτα 6, Γουαϊόμινγκ 3 , Δυτική Βιρτζίνια 5, Ινδιάνα 11, Κάνσας 6, Κεντάκι 8, Λουιζιάνα 8, Μισισίπι 6 , Μιζούρι 10, Μοντάνα 3, Νεβάδα 6, Νεμπράσκα 5, Βόρεια Καρολίνα 15, Βόρεια Ντακότα 3, Οκλαχόμα 7, Οχάιο 18, Νότια Καρολίνα 9 ,Νότια Ντακότα 3, Τεννεσί 11, Τέξας 38 , Φλόριντα 29).

Σύμφωνα και με τη δημοσκόπηση ABC/Ουάσιγκτον Ποστ , o Τραμπ κερδίζει καθαρά στην Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο, και τη Φλόριντα.
Άλλες δημοσκοπήσεις, που εστιάζουν τη μάχη στην Πενσυλβανία και το Κολοράντο όπου η Χίτλερι εμφανίζεται να προηγείται του Τραμπ με 1% 45%-44%, αλλά ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να πει ποιος θα κερδίσει τους 20 εκλέκτορες της Πενσυλβάνια και του 9 του Κολοράντο που θα βγάλουν τον πρόεδρο.

Το κανάλι ABC που συνεταιρισμό με την Ουάσιγκτον Ποστ , έκαναν «δημοσκοπήσεις» που έδειχναν το «ρεύμα» της Χίτλερι, τώρα ένα βήμα πριν την κάλπη διαπίστωσαν ότι ο Τράμπ προηγείται με 1% , 46%-45% και ότι ο ενθουσιασμός γα τη «Νίκη» στο στρατόπεδο της Κλίντον εξανεμίζεται.
Η δημοσκόπηση ABC/Ουάσιγκτον Ποστ στους Τζόνσον και Στάιν, δίνει 5%.

Η δημοσκόπηση της IBD/TIPP (Investor's Business Daily/TechnoMetrica Market Intelligence), που διαρκώς κατέγραφε το ρεύμα της Χίτλερι, χθες έδωσε Χίτλερι 44.6%, Τραμπ 43.7%, Τζόνσον 4.2%, Στάιν 2.1%, Άλλον 1.3% και «αναποφάσιστοι» 4.0%. 

Το βαρόμετρο των LA Times, με δείγμα 2500 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων που πάντα έδινε ένα οριακό προβάδισμα του Τραμπ, χθες κατέγραψε ότι ο Τραμπ είναι μπροστά 6%, ενώ η δημοσκόπηση της «Rasmussen» κατέγραψε ισοπαλία Τραμπ και Κλίντον στο 44% αλλά με 7% στους εναλλακτικούς υποψηφίους Τζόνσον και Στάιν, και 6% αναποφάσιστους.
Η «Rasmussen» ειδικότερα βρήκε ότι μεταξύ του 88% των ψηφοφόρων που δήλωσαν απόλυτα βέβαιοι για την ψήφο τους η Κλίντον και ο Τραμπ έχουν από 48%, ο Τζόνσον 3% και η Στάιν 1%. Στο άλλο 12%, που το σκέπτεται ακόμα, δεν έχει αποφασίσει και που αμφιβάλλει ο Τραμπ και η Κλίντον εμφανίζονται ισόπαλοι ενώ μέχρι τώρα η Χίτλερι είχε το προβάδισμα πράγμα που δείχνει ότι «χάνει τους αναποφάσιστους προς τον Τραμπ και τους άλλους υποψηφίους».

Και ο ιουδαίος εκλογολόγος Άλαν Λίχτμαν που με το σύστημά του προβλέπει με απόλυτη επιτυχία το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ από το 1984, ανακοίνωσε ότι «βλέπει» νίκη Τραμπ στις 8 Νοεμβρίου, «αφήνοντας ανοιχτό ένα μικρό ενδεχόμενο να διαψευστεί για πρώτη φορά», λόγω της φύσης των συγκεκριμένων εκλογών.

Να εξηγηθούμε. Η νίκη του Τράμπ δεν θα κάνει τον κόσμο καλύτερο, ούτε θα ανατρέψει την Ανοιχτή Κοινωνία. Θα σταματήσει όμως την πορεία των «ΑΘΕΑΤΩΝ» προς τον πόλεμο και θα αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα στον «αμερικανικό Κόσμο». Και για εμάς τους εν Ελλάδι θα υπάρχει η προοπτική αν απαλλαγούμε από τους Κούλι(μπαλί) και Τσιπρά της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Η αλλαγή βάρδιας στα Κεντρικά θα έχει επιπτώσεις Ντόμινο στην περιφέρεια και θα επιφέρει Αλλαγές. Και κυρίως θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις νίκης της κας Λεπέν στην Γαλλία. Από τη νίκη της Μαρίν θα εξαρτηθούν οι αλλαγές και οι νέοι συσχετισμοί στην Ευρώπη, από τους οποίους μπορεί να ελπίζουμε και στην «Ψωροκώσταινα». Οπότε η Νίκη του Τράμπ, θα είναι απλά το πρώτο βήμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο μην παιρνεις και ορκο για τον Τραμπ.
Εννοω αυτο που γραφεις τελευραια οτι ...."Θα σταματήσει όμως την πορεία των «ΑΘΕΑΤΩΝ» προς τον πόλεμο και θα αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα στον «αμερικανικό Κόσμο»
Κι αυτος ενα οικονομικο δημιουργημα των σκυλων ειναι.
Ας θυμηθουμε τι ελεγε ο Μπους ο μπεκρης πριν τις εκλογες και τι εκανε η επετρψε να κανουν στις ΗΠΑ αλλοι κατα την διαρκεια της προεδριας του.


Πατρικιος

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...