11/11/16

Οι κομμουνιστές της Νεας Υόρκης

Επαγγελματίες διαδηλωτές, υποκινούμενοι από τα media, παριστάνουν τον λαό. Η αντεπανάσταση βγήκε στους δρόμους με σπόνσορα τον Σόρος
Η τεχνολογία των πλακάτ δείχνει τους επαγγελματίες. 4η Διεθνής. Τρότσκι.
Αντί-ΦΑ, απελάστε το Ρατσισμό, ανταρΣια και δεν συμμαζεύεται. Και από πίσω ο φιλάνθρωπος ιουδαίος της Ανοιχτής Κοιωνίας ο Σορος που χρηματοδοτεί τη σκηνογραφία την οποία προβάλει ως είδη ο μηχανισμός των ελεγχόμενων ΜΜΕ, σε όλο τον κόσμο.
Μέχρι και τα εδώ υπο-πρακτορεία ΣΚΑΑΑΑΙΙΙΙ, ΑΛΕΦ, ΑΝΤ2, μας ενημερώνουν για τις «διαδηλώσεις» των κομμουνιστών της Νεας Υόρκης. Μέχρι και για τις βρωμοπούσυ μας «ενημέρωσαν». Οι καλλιτέχνιδες του κω…. Οι δημοσιογράφοι του κω…. Και η ενημέρωση του κω…….

Ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος είπε ότι «επαγγελματίες διαδηλωτές, υποκινούμενοι από τα media, διαδηλώνουν εναντίον μου».

Οργανωτής των διαδηλώσεων η τροτσκιστική MoveOn.org που χρηματοδοτείται από το «Ιδρυμα» OpenSociety, από το 1998. Η MoveOn.org οργανώνει διαδηλώσεις «για να εκδηλώσουν οι αμερικανοί εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στον «μισογυνισμό, τον ρατσισμό, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία». Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα αντεπαναστατικό κίνημα των «εβραϊκών ιδεών» από τους κομμουνιστές της Νέας Υόρκης που επιτίθενται στο λαϊκό επαναστατικό Κίνημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Αμέσως με την εκλογή του νέου προέδρου της Αμερικής βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν, τα εντεταλμένα πρόβατα απο τους υποβολείς τους, λέγοντας πως δεν είναι ο δικός τους πρόεδρος. Δεν βγήκαν στους δρόμους μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα αγανακτισμένοι έστω απο την πολιτική του .... Βγήκαν γιατί δεν δέχτηκαν το αποτέλεσμα. Δεν δέχτηκαν δηλαδή την έννοια της δημοκρατίας την έννοια της απόφασης του λαού. Υπάρχει πιό τρανό παράδειγμα απο αυτό που να μας υποδεικνύει πέρα πάσης αμφιβολίας για το ποιοί είναι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΑΚΡΑΙΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ....????

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...