9/11/16

Ο Τραμπ σε ρόλο Περόν

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εξουδετέρωσε όλους «υποψηφίους» του κατεστημένου, και σάρωσε τη διαπλοκή και το κατεστημένο αλλά και τα «όπλα» τους. (Κοινωνικά δίκτυα, Κανάλια και δημοσκόπους).
Ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι τώρα πραγματικά πολύ ισχυρός απέναντι στη «διαπλοκή» και το πολιτικό-τραπεζικό κατεστημένο και είναι ο πρώτος πρόεδρος μετά τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Τζων Κέννεντυ, που μπορεί να ισχυριστεί το , «η ισχύς μου η αγάπη του λαού».
Ο Τράμπ μίλησε ήδη για ένα λαϊκό Κίνημα που τον στήριξε. Ο Περονισμός αναστήθηκε στις ΗΠΑ.
Η σκηνογραφία της Συναγωγής, της Στοάς, της Ανοιχτής Κοινωνίας, του Τσάι Πάρτι των αδελφών Κοχ, του κόμματος του Πολέμου και της Ρωσοφοβίας, κατέρρευσε μπροστά στην Κάλπη. Μπροστά στον Κυρίαρχο λαό, που ανέκτησε την κυριαρχία του και έστειλε τους χειραγωγούς στο διάολο, μαζί και τα σενάρια για «τη σεξιστική και εθνικιστική ρητορική» του Τραμπ.
Παρά τις προσπάθειες αποδόμησης της καμπάνιας του από όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ των ΗΠΑ, το λαϊκό Κίνημα του Τραμπ κατάφερε να φτάσει στην Νίκη.
Η νίκη του Τραμπ οφείλεται στην άρνηση του τηλεθεατή να εκτελέσει τις οδηγίες των χειραγωγών.
Η επανάσταση κατά των ρουφιάνων είχε ηδη φανεί από το δημοψήφισμα στην Βρετανία και τις προεδρικές εκλογές στην Αυστρία. Στού κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Συντριπτική ήταν και η αποτυχία των απατεώνων δημοσκόπων.
Οι εταιρίες που δεν «υπηρετούσαν» οδηγίες προέβλεπαν τη Νίκη του Τραμπ. Με βάση αυτές άλλωστε και εγώ προέβλεπα την πιθανότητα Νίκης.Μόνο για τη Νεβάδα έκανα λάθος.
Το αποτέλεσμα σε παναμερικανικό επίπεδο ήταν πράγματι οριακό όπως το έβλεπαν οι επαγγελματικές δημοσκοπήσεις .
57,948,438 ψήφους ο Τραμπ (47.8%), 57,373,655 η 47.4% η Χίτλερι. Αλλά αυτό έχει πολύ λίγη σημασία. Ο Τραμπ έβγαλε 289 εκλέκτορες. Κέρδισε και στην Πενσυλβάνια με 48.8% (2,911,986 ψήφους). Η Χίτλερι έμεινε στο 47.7% (2,844,084).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...