9/11/16

Η Δημοκρατία ενίκησε και στις ΗΠΑ

Όταν βλέπεις τους ρουφιάνους να κλαίνε, πρέπει να φωνάζεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου.
Δημοκρατία! Ο λαός Νίκησε! Θάνατος στη φασιστική παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάτω η Χούντα των Αγορών. Κάτω οι φασίστες της Ανοιχτής Κοινωνίας. Μπρέξιτ και Τραμπ είναι επανάσταση των Πολλών ενάντια στη ΑΘΕΑΤΗ Χούντα, και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Λευτεριά στο λαό!
Η νεοναζί εβραία Δωροθέα, ζήτησε από τον Ντόναλντ, «να σεβαστεί τη δημοκρατία, την ελευθερία, το σεβασμό του κράτους δικαίου, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, το χρώμα του δέρματός τους, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές τους απόψεις».
Έβαλε μπροστα δηλαδή την φασιστική ατζέντα ατζέντα της νεοναζιστικής Ανοιχτής Κοινωνίας. Μόνο τις μεταρρυθμίσεις ξέχασε.
Το πακέτο της Δωροθεας το σέβεται πάντως η (αμερικανογερμανική) Κοινοπραξία Τσιπρά – Panos χίκ.

-Η Δημοκρατία και η Ελευθερία θα νικήσουν και στην Αυστρία και στην Γαλλία και στην Ελλάδα.
-Οι ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ θα μπουν στο χρονοντούλαπο. -Ο λαός θα πάρει ξανά την εξουσία από τους τοκογλύφους και τους υπαλλήλους τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά, όσο ανεβαίνει ο εθνικισμός και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, οι ελληνόφωνοι νοτιοβαλκάνιοι θα έχουν πιστεί από τα κανάλια ότι είναι οι τελευταίοι μαχητές του καλού και θα δεις "ανεξήγητα" να παίρνει ο Σύριζας ένα ωραίο 36-40%, ούτε καν Κούλη Χρυσό ο οποίος θα έχει ταυτιστεί με τον Τραμπ από τα κανάλια για να γίνει πόλωση και συσπείρωση.

Ανώνυμος είπε...

μηπως αντι να παιρνη ο Τσιριζας 35%-800% παρουν ολοι τον πουλο?
γιατι σε αυτο κτιριο που λεγεται βουλη ολοι τσιριζουν κανενας δεν το βουλωνει,και η πρωτη και καλυτερη τσιριδα ειναι ο Αδωνης ο μεγαλος τρελιακας με την διαπεραστικη φωνη

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

O ανώνυμος 08:30:00 μ.μ. εξέφρασε το πιο δυσάρεστο σενάριο-ενδεχόμενο για την Ελλάδα.
Είναι όμως πραγματικά, ο Ελληνικός λαός αριστεροποιημένος στην πλειοψηφία του, όσο νομίζουμε; Μήπως περισσότερο υποκρίνεται στην καθημερινότητά του περί αυτού, γιατί έχει τον φόβο της ταμπέλας του φασίστα και ρατσιστή που του φόρτωσε η προδότρα μεταπολίτευση (τα τελευταία 7 χρόνια και με την βοήθεια της ΧΑ);
Πάντως, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ξεμείναμε από κάτι αντίστοιχο του Τραμπ στην Ελλάδα. Εάν δεν αμφανιστεί σύντομα, τί αλέξης τί τέρης, τον είπιαμε!

Ανώνυμος είπε...

Με τη βοηθεια της ΧΑ;;; Ενω πριν με τον Κωλοτουμπα,πιο πριν με τον Τσεκουρατο,ακομη πιο πριν με την ΕΠΕΝ κτλ δεν φοβοντουσαν μην τους πουν...φασιστες;;; Το συστημα στην ελλαδα φιλε μου ειναι στέρεα εδραιωμενο 40 χρονια τωρα,οποιος ειναι εναντιον του,θα ειναι φασιστας,ρατσιστης,ναζιστης και ολα τα ιστης,πως λοιπον θα εμφανιστει Τραμπ στη χωρα,με ποιο θαρρος θα εκτεθει στη δημοσια διαπομπευση και σε ποιον...λαο;αυτον που τρεμει μην χαρακτηριστει "ξενοφοβικος";Οι ελληνες δεν ειναι αμερικανοι και οι τελευταιοι αποδειχτηκε οτι δεν ειναι...αμερικανακια !

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπα Σπυρο μην χρησιμοποιεις τετοια ορολογια, προκαλεις ιδεολογικη συγχυση στα χρυσα αυγα!!

Ανώνυμος είπε...

@Πέμ Νοε 10, 03:42:00 μ.μ.

Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...