8/11/16

Η διαχρονικότητα της Ξένης Κατοχής και των ρουφιάνων πρακτόρων τους

Μαγγίνες διοικούν σήμερα, αλλα Καραϊσκάκηδες δεν υπάρχουν

Tο φταίξιμο είναι αποκλειστικά των Φιλογενων. Στάθηκαν ανίκανοι να συνειδητοποιήσουν την επιμέρους ταξική παράμετρο του όλου επιχειρήματος της επαναστάσεως.
Η πολιτική τους γύμνια φάνηκε με την αναποτελεσματικότητα τους να διασώσουν τον Οικονομου, και έφθασε σε σημείο γελοιότητος όταν στην συνέλευση του Άστρους πυροβολούσαν τα χαρτια που γράφανε εκποίηση και υποθήκευση εθνικής γης, αντί να πυροβολήσουν τα καθάρματα που το είχαν εισηγηθεί .
Το οτι οι Φιλογενεις πάθανε πανωλεθρία στον επακολουθήσαντα εσωτερικό αγώνα ήταν φυσικό επακόλουθο της ιδεολογικοπολιτικής τους ανεπαρκείας.
Η περίπτωση Τατση Μαγγινα/Καραισκακη μετά την μάχη στην Αράχοβα ειναι χαρακτηριστική.

Δυστυχώς αυτήν την ανεπάρκεια πληρώνει έκτοτε το μερος του ελληνισμού, που κακή τη τυχη εγκλωβίστηκε στο Κράτος που δημιούργησαν οι ρουφιανοι και οι πράκτορες τους, αφού ως γνωστόν «money talks» .
Πέντε χρεωκοπίες, και πάνω από 20 εμφύλιοι και πολεμικές εμπλοκές, όλα και όλες υπέρ των συμφερόντων που αντιπροσώπευαν ο κάθε Πάλμερστον, Ντισραέλι, Τσώρτσιλ, και εσχάτως οι πέραν του ατλαντικού.

Οταν εισαι Φιλογενης και δίνεις το θησαυροφυλάκιο σου σε εναν «Σαλλα», την στιγμή που γνωριζεις οτι έναν αιωνα πριν κάποιος «Σαλλας», πρόδωσε και παράδωσε με το αζημίωτο το Παλαμίδι στον Τοπαλ Οσμαν πασσα, ειναι μοιραίο επακόλουθο, μετά απο -εαν οχι έναν- αλλα δυο αιώνες καποιος αλλος «Σαλλας» να σε παραδώσει στην ολοκληρωτική καταστροφη.
Δυστυχώς η ιστορια δεν διδάσκει.
Τα σεβη μου.
Φώτης Κ.

Υ.Γ. Μαγγινες διοικουν σημερα, αλλα Καραϊσκάκηδες δεν υπαρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...