4/11/16

Συγκλονιστικό: Το ΚΚΕ ως «πρακτορείο» της Ιντέλιτζεντ Σέρβις

Ο Μπάλφουρ και οι χαφιέδες Πλουμπίδης και Σιάντος.
Οι κόκκινοι πράκτορες των άγγλων και η αντεθνική τους αντιπολίτευση. Το ΚΚΕ, ο χαφιές Αρης και ο χαφιές Πλουμπίδης ήσαν, « His Master(Mπάλφουρ) Voice».
Scripta manent ! Η ταύτιση της αγγλικής προπαγάνδας με το ΕΑΜ/SOE/KKE είναι 100%. Ο Ζαχαριάδης είχε απόλυτο δίκιο που τους αποκαλούσε χαφιέδες και πράκτορες. Διαβάστε εδώ http://hatzaras.blogspot.gr/2016/11/blog-post.html

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ

ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



TA ΕΛΛAΔIKA ΠΟΛΙTIKA KOMMATA EINAI ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ - ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ

(ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΤΟΥΣ ΥΛΗ.)

ΙΣΛΑΜΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΑΣΤ ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ 45ΡΙΑ-ΛΑΓΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ.





ΧΘΕΣ


http://www.trt.net.tr/greek/balkania-kupros/2016/11/03/tselik-den-apotelei-apeile-gia-ten-ellenike-tautoteta-e-anegerse-tzamiou-sten-athena-602959

Τσελίκ : « Δεν αποτελεί απειλή για την ελληνική ταυτότητα η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα»

Ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων αξιολόγησε τις επαφές που είχε στην Αθήνα σε σύσκεψη τύπου που διοργάνωσε


03.11.2016




Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι είναι φυσικό να υπάρχει και τζαμί όπως συναγωγή σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.



Ο κος Τσελίκ διοργάνωσε σύσκεψη τύπου στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, για να αξιολογήσει τις επαφές του και αφού υπενθύμισε την ρατσιστική επίθεση εναντίον του χώρου όπου θα κατασκευαστεί το τέμενος, είπε:



« Είναι φυσικό να υπάρχει και τζαμί, όπως εκκλησία και συναγωγή σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Είναι υπό ανέγερση το τζαμί στην Αθήνα αλλά χτες οι ρατσιστές κατέλαβαν τον χώρο όπου θα ανεγερθεί. Η ανέγερση τζαμιού δεν πρέπει να τυγχάνει θέμα εκμετάλλευσης για τους ρατσιστές. Δεν είναι κάτι που αποτελεί απειλή για την ελληνική ταυτότητα η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα».



Ο κος Τσελίκ ανέφερε επίσης ότι πρέπει να είναι σεβαστές οι τουρκικές ονομασίες και τα δίγλωσσα σχολεία στην Ελλάδα.



Ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, αναφερόμενος στο θέμα των μεταναστών είπε ότι όλο το φορτίο επωμίζονται η Τουρκία και Ελλάδα και ότι επικρατεί εφησυχασμός στην Ευρώπη, καλώντας όλες τις πλευρές να αναλαμβάνουν τις οικονομικές και ανθρωπιστικές ευθύνες τους.



Κληθείς να απαντήσει τέλος σε ερώτηση αναφορικά με το Κυπριακό είπε «Φαίνεται σαν να υπάρχει νέο πνεύμα, ενθαρρύνουμε αυτό».



Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ


ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΦΕΛΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ



ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ -ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ; ΕΙΚΟΝΕΣ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ;


ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑ....

ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!


http://www.makeleio.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CF%81%CE%B5-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF/

Ανώνυμος είπε...

{Νέες προκλήσεις από τον Έντι Ράμα για τη Χειμάρρα και την Ακρόπολη}


04/11/2016


Ολομέτωπη επίθεση στον ελληνικής καταγωγής βουλευτή Βαγγέλη Ντούλε εξαπέλυσε την Πέμπτη στο αλβανικό κοινοβούλιο ο Πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.

Ο Ράμα επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ. Τον κατηγόρησε ότι μεταφέρει ψευδή εικόνα στην ελληνική κυβέρνηση και αμαυρώνει την εικόνα της χώρας του. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν έμεινε αναπάντητο με τον Ντούλε να του δίνει πληρωμένη απάντηση υποστηρίζοντας ότι «δεν υπάρχει πιο μαύρη κυβέρνηση από την δική του τα τελευταία 25 χρόνια».

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Για ακόμα μία φορά επιδόθηκε σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα. Είπε ξανά ότι η ανάρτησή του για την Ακρόπολη που σώθηκε από τους Αλβανούς, ήταν απολύτως ορθή.

Εν συνεχεία είπε ότι το γεγονός πως τον 17ο αιώνα στην Αθήνα ζούσε αλβανικός πληθυσμός δεν την καθιστά αλβανική πόλη, όπως και σήμερα το γεγονός ότι ζούνε Έλληνες στην Χειμάρρα δεν την καθιστά ελληνική.

Από κει και πέρα, ο Αλβανός Πρωθυπουργός αμφισβήτησε άμεσα την μακραίωνη παρουσία Ελλήνων στην Χειμάρρα. Και υποστήριξε, μάλιστα, ότι πρόκειται για κατοίκους που εγκαταστάθηκαν μετά το 1940, πεινασμένοι από την Ελλάδα με την Αλβανία τότε να τους δίνει ψωμί.

«Για τις δύο χώρες θα πρέπει να υπάρξουν λύσεις που να στηρίζονται στο διεθνές δίκαιο και κανόνες», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο Ράμα και πρόσθεσε: « Πρώτον, θα θέλαμε να καταργηθεί το βασιλικό Διάταγμα για το εμπόλεμο ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία. Δεν είναι ένα κατάλοιπο, είναι μια πράξη που έχει συνέπειες για τους Αλβανούς πολίτες. Εάν θέλετε να μην τους πούμε Τσάμηδες, δεν τους λέμε, εάν θέλετε να μην πούμε ΄΄τσάμικο΄΄, δεν το λέμε, αυτό όμως δεν παύει να είναι αλβανικό εθνικό ζήτημα, είναι ζήτημα της Αλβανίας, των Αλβανών. Τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα επί της περιουσίας, είναι εκείνο που ονομάζεται τσάμικο».

http://www.enikos.gr/international/418298,Nees-proklhseis-apo-ton-Enti-Rama-gia-th-Xeimarra-kai-thn-Akropolh.html

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, αν όπως λες το ΚΚΕ ήταν πρακτορείο της Ιντέλιτζενς Σέρβις, κάτι Έλληνες πολιτικοί, ονόματα δεν λέμε, σαν αυτόν πχ που είπε στον Σκόμπυ "στρατηγέ μου, αυτός είναι ο στρατός σας", τι είναι αυτοί; Η επίσημη αντιπροσωπεία;

Ανώνυμος είπε...

σπυρο κανε σε παρακαλω μια σοβαροτατη ερωτηση προς πανο καμενο καταρχην και προς ολους τους δεξιουληδες εν συνεχεια.

ρωτησε τον καμενο (το κωλοχαρτο του τσιπρα) τι γευση εχουν τα σκατα απο το κωλο του αλεξη,οταν τα γλυφει καθε φορα που χεζει...
επισης τα σκατα των αριστερων αναρχοκομουνιστων ειναι πιο απαλα πιο γευστικα και πιο προοδευτικα πο των ΜΗ αριστερων?????????
αχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

αρχιδια δηλαδη οργανωσεις,εμπαινε ο καθε κοπανος να κανει κατι ως ιδεολογος και ξαφνικα ανακαλυπτε οτι ειχε μπλεξει σε πρακτορειο χαφιεδων κατασκοπων και λοιπων αλλων χριστιανοπαιδων του κατηχητικου,μη χεσω δηλαδη τοτε ετσι ειναι μπουρδελο ολα.

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικό: Λαθρομετανάστης από το Μπαγκλαντές βίασε 11χρονη λαθρομεταναστρια απο Αλβανια !

σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στα Πετράλωνα


http://www.thepressroom.gr/ellada/apokleistiko-metanastis-apo-mpagklantes-viase-11hroni

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΗ ΣΤΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΑ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ



ΨΩΛΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΛΑΘΡΟΣΥΝΟΥΣΙΑ



Με σύνθημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, Θέλουμε τους πρόσφυγες σε όλα τα σχολεία" μαθητές στα Χανιά στέλνουν τη δική τους απάντηση σε όσους έχουν εναντιωθεί στην εγγραφή προσφυγόπουλων στα σχολεία.


http://flashnews.gr/post/290553/mathhtes-twn-xaniwn-diadhlwnoyn-yper-twn-prosfygwn-sta-sxoleia-fwto-binteo

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ -ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟΠΑΤΟΣ - ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ-ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΒΑΒΡΒΑΡΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΙΡΑΤΕΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ Η ΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ



19χρονος Ρουμάνος ληστοσυμμοριτης ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΩΝ ΤΟΥ απηγαγε 16χρονη αλβανεζα μαθήτρια


Ρουμάνος, που διαμένει στο χωριό Γραμμένη, έκλεψε μία νεαρή Αλβανίδα από την οικογένειά της, που διαμένει στο χωριό Καστρί. Τελικά η κοπέλα σύμφωνα με το lamiareport.gr επέστρεψε στο σπίτι της και ο πατέρας της την έστειλε πίσω στην Αλβανία, φοβούμενος ότι θα έμπλεκε πάλι με τον Ρουμάνο, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή για την παραβατική του συμπεριφορά, αφου έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές.


Το απόγευμα της Τρίτης (25/10) ο νεαρός Ρουμάνος όταν έμαθε ότι ο πατέρας έστειλε την κόρη του στην Αλβανία, πήρε μαζί του δυο Βούλγαρους και έναν ακόμη άγνωστο άνδρα, πήγαν στο σπίτι της οικογένειας της κοπέλας και το έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ εξύβρισαν και απείλησαν τον 45χρονο πατέρα της.

Όταν έφυγαν ο πατέρας τους καταδίωξε με το αυτοκίνητο μαζί με κάποιους άλλους, αλλά τελικά τους έχασε. Ο Ρουμάνος με τους Βούλγαρους πήγαν στην Γραμμένη, πήραν ένα μεγάλο μαχαίρι και αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Καστρί για να βρουν τον πατέρα της κοπέλας και να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους. Στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, κι ενώ κινούταν με το μηχανάκι στον επαρχιακό δρόμο από Γραμμένη προς Καστρί τράκαραν με μηχανή στην οποία επέβαινε ένας Έλληνας, που τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο Ρουμάνος το έσκασε από το σημείο του τροχαίου για να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Την ίδια ώρα ο 45χρονος Αλβανός, πατέρας της κοπέλας, είχε πάει στο Α.Τ. Μακρακώμης για να καταθέσει μήνυση εναντίον τους, για όσα είχαν προηγηθεί. Έτσι συνελήφθησαν οι δυο Βούλγαροι, ηλικίας 19 και 17 ετών, ενώ αναζητείται ο Ρουμάνος και ο τέταρτος της παρέας που ακόμα τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά. Όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα το μηχανάκι που εγκατέλειψε στο σημείο του τροχαίου ο Ρουμάνος είχε κλαπεί πρόσφατα από τη Λαμία.



http://www.koolnews.gr/ellada/153770-fthiotida-empisteytiko-syllipseis-trohaio-kai-apagogi-gia-enan-erota

http://www.kontranews.gr/KOINONIA/254543-19chronos-Roymanos-klephteke-me-anelike-ste-PHthiotida

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος του άρθρου σου έπρεπε να είναι "το ΚΚΕ ως αποδιοπομπαίος τράγος για πάσα νόσο και μαλακία της εθνικοφρόνου παρατάξεως"...

Ανώνυμος είπε...

Στους 100 κομμουνιστές,
οι 40 είναι αγύρτες,
οι 59 αφελείς
και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος.

[Βλαντίμιρ Ίλιτς Ουλιάνοβ-Λένιν]

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...