25/11/16

Τα Λαϊκά Κινήματα

Οι συνωμότες του παρασκηνίου, που πάντα ήσαν μειοψηφία, φοβούνται τα πλειοψηφικά λαϊκά κινήματα, που δίνουν απαντήσεις στις λαϊκές ανάγκες.

Το φασιστικό κίνημα στην Ιταλία   και το Εθνικοσοσιαλιστικό στην Γερμανία του μεσοπολέμου, όπως και ο Περονισμός στην Αργεντινή  ήσαν τέτοια πλειοψηφικά λαϊκιστικά κινήματα.
Ένα τέτοιο πολυσυλλεκτικό Λαϊκό Κίνημα έφερε τον Τραμπ στο Άσπρο Σπίτι και ένα άλλο ανάλογο στηρίζει τον Βλαδίμηρο.

Τα λαϊκιστικά κινήματα είναι ρεύματα ιδεών που αντιστοιχούνται με τις πραγματικές   ανάγκες του λαού και αναπτύσσονται γύρω από έναν ηγέτη.

Χωρίς   Καουντίγιο, λαϊκίστικό κίνημα δεν γίνεται.  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς Σπύρο....οι ελλαδίτες ψηφοφόροι θα πέθαιναν για τον κομμουνισμό και την αριστερά, καλύτερα μιαν ώρα με κομμουνισμό παρά 40 χρόνια με εθνικισμό !!!!!

ΖΗΤΩΣΑΝ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ
ΖΗΤΩ Ο ΜΑΡΞ
ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΟΤΣΚΥ ΚΑΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ
ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ (ενισχυμένο αριστερό μείγμα με ΙΣΛΑΜ)
ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΊΑ

Ανώνυμος είπε...

Δέν υπάρχει το επίπεδο και το iq . Αν υπήρχε δεν θα είχαν γίνει τόσοι πολλοί μαρξιστές. Και που στην Ελλάδα που δόξα το θεό έχει τόσους αρχαίους σοφούς και φιλόσοφους τους μοναδικούς στην υδρόγειο. Παρόλα αυτά έγιναν τροτσκιστές και σταλινικοί και φιλότουρκοι. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά .(εδώ ακόμα λιβανίζουν και προσκυνάνε εγκληματίες που έσφαξαν αιχμαλώτους - Φλωράκης).

Ανώνυμος είπε...

Λαικό κίνημα είναι ένα κίνημα όταν ο ηγέτης ταυτίζεται με τον λαό. Όταν ο ηγέτης εξαπατά τον λαό και τον χειραγωγεί για ίδιον όφελος, τότε είναι απλά δημαγωγός...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, το γνώριζες εσύ ότι ο στρατηγός Στέφανος Σαράφης ήταν μασόνος; Αυτό λέει ένα άρθρο που δημοσίευσε η Στοά:

http://www.grandlodge.gr/st-asklipios--yp-ar-159-an-athinon-n-29.html

Βέβαια η Στοά προσθέτει και αφαιρεί ονόματα από τα κιτάπια της κατά το συμφέρον της... Πρόσφατα αφαίρεσε κάποια ονόματα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τις προσεχείς πολιτικές εξελίξεις...

Ανώνυμος είπε...

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ
Πολλες φορες εχουμε ακουσει για τον "κινδυνο να γινει η Ελλας Βαϊμαρη", ωσάν το " δημοκρατικο",απαλο,βελουδινο αυτο καθεστως,πιαστηκε εξ απήνης απο την ανοδο των "ναζι" στην εξουσια,οποτε "δεν πρεπει να ξανασυμβει,θωρακιστε τη δημοκρατια",αλλα παντα με " δημοκρατικες διαδικασιες"κτλ.ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ,ΒΡΩΜΙΚΑ,ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ που γνωρισε ποτε δυτικοευρωπαϊκο κρατος(με εξαιρεση το ελλαδικο κρατιδιο,που ειναι κορυφαιο ειδικα απο το 74 και μετα).
26/2/1924:Ο αρχηγος του NSDAP Αδολφος Χιτλερ δικαζεται με την κατηγορια της"εσχατης προδοσιας"για το Κινημα της Μπυραριας.Καταδικαζεται σε 1 ετος φυλακη.(Οι κομμουνιστες ηγετες των εξεγερσεων στη Σαξωνια,Θουριγγια,Ρουρ,Αμβουργο που εγιναν την ιδια εποχη,καταδικαστηκαν 6 μηνες!Το NSDA και η εφημεριδα του "Λαϊκος Παρατηρητης" τεθηκαν εκτος νομου.Οχι ομως το γερμανικο ΚΚ,ουτε τα εντυπα του!!!).
27/2/1925:Ο Χιτλερ μια ημερα μετα την αποφυλακιση του,ομιλει προς τους οπαδους του στο Μοναχο.Την επομενη,η Βαυαρικη κυβερνηση του απαγορευει να ομιλησει παλι δημοσια,απαγορευση που θα κρατησει 2 ετη!!!(ακολουθησαν και τα αλλα γερμανικα κρατιδια...)
1927:Ο Στρατος απαγορευει την την στρατολογια εθνικοσοσιαλιστων στην εξ 100.000 ανδρων Ραϊχσβερ καθως και στην χρησιμοποιηση τους ως ιδιωτες στην εφορεία υλικου πολεμου και στις αποθηκες εφοδιων.
1927:Το NSDA νομιμοποιηται,καθως το Καθεστως πιστευει οτι η εκλογικη του επιρροη ειναι μηδαμινη(παντα η επιφαση της...νομιμοτητας!)
20/5/1928:Εκλογες.NSDAP 810.000 ψηφοι,12 εδρες,επι συνολου 31.000.000 ψηφοφορων και 493 εδρων-ειναι το εννατο και μικροτερο κομμα στο κοινοβουλιο(SPD 9.000.000 ψηφοι,153 εδρες,ΚΚΓ 3.265.000 54 εδρες!!)
1928-1930:Συγκρουσεις μεταξυ εθνικοσοσιαλιστων και κομμουνιστων για την κυριαρχια του "πεζοδρομιου".Δολοφονια του Χορστ Βεσσελ απο μαρξιστες
14/9/1930:Εκλογες.Το NSDAP παιρνει 6.409.600 ψηφους,107 εδρες,γινεται το 2ο κομμα(ΚΚΓ 4.592.000,77 εδρες).Το αποτελεσμα σοκαρει το Καθεστως,οσο και το εξωτερικο,οπου πολιτικοι και δημοσογραφοι αισθανονται " ανησυχια" και "αποτροπιασμο". Πρωτευουσες και πρεσβειες παρακινουν τους Καθεστωτικους να "λαβουν αυστηρα μετρα εναντιον του "χιτλερισμου".Ξεκιναει η εκστρατεια του "συνταγματικου τοξου" κατα του "φασισμου"...
1930,Σεπτεμβριος:Το Καθεστως χτυπαει:Συλλαμβανονται και καταδικαζονται 3 αξιωματικοι," διοτι εις τις τσεπες των ανεβρεθησαν φυλλαδια προπαγανδιζοντα ναζιστικα δογματα..."
1930-33:Αναστολες εκδοσης(με διάφορες προφασεις)των εφημεριδων του NSDAP,Λ.Παρατηρητης και Η Επιθεση(27 συνολο,εβδομαδιαιες!) Προστιμα σε δημοσιογραφους συνολικου ποσου 187.000 μαρκων.,Πολιτες,μελη του NSDAP καταδικαζονται απο δικαστηρια μετα απο μηνυσεις εβραιων,γιατι τους αποκαλουσαν...εβραιους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καθεστωτικος τυπος επι το εργον
Νοεμβριος 1931:Δημοσιογραφικες αποστολες στην Αυστρια για να ανακαλυψουν "κατι" απο το παρελθον του Χιτλερ.Οι εφημεριδες ειναι οι Φόσσισε Τσάϊτουνγκ(εβραιοι,οικογενεια Ουλστάϊν),Μπερλινερ Τάγκεμπλατ(εβραιος,ο Χανς Λακμαν-Μόσε),Φρανκφουρτερ Τσάϊτουνγκ(επισεις εβραιοι ιδιοκτητες).Βρισκουν οτι ο πατερας Χιτλερ μεχρι 35 ετων ειχε το επιθετο Σιλγκρουμπερ και η μητερα του ηταν "Τσεχα"!Ο "δημοκρατικος"τυπος ξεκιναει εκστρατεια(χαϊλ Σιλγκρουμπερ κτλ).Ανεπιτυχως.Συνεντευξη τυπου του Χιτλερ περι των μυθευματων και ψευδολογιων σχετικα με τους γονεις του.
1932 Μαρτιος:Προεδρικες εκλογες:ο Χιτλερ υποψηφιος.Στο Ραϊχσταχ,ο Γκαιμπελς αποκαλει τον Χιντενμπουργκ "υποψηφιο του κομματος των λιποτακτων"και..
αποβαλλεται απο την αιθουσα της βουλης(τι να θυμιζει αραγε;).Ο Χιτλερ χανει,αλλα παιρνει 13.500.000 ψηφους!
Απριλιος:το Καθεστως σε πανικο:το υπουργικο συμβουλιο αποφασιζει την αμεση διαλυση των Ταγματων Εφοδου,αλλα...μονο τα του Χιτλερ!!Οχι των σοσιαλ(η)στων(δηλαδη οχι τα...δικα τους-Ραϊχσμπανερ),ουτε των μαρξιστων(Κοκκινο Μετωπο).
Ιουνιος-Ιουλιος.η απαγορευση των S.A αιρεται:αγριες συμπλοκες με τους μαρξιστες(με τους οποιους συχνα ενωνονται οι σοσιαλδημοκρατικοι τραμπουκοι).Πολιτικη βια:461 μαχες εκ παραταξεως,82 νεκροι,400 σοβαρα τραυματιες.η αστυνομια συλλαμβανει μονο εθν/σοσιαλιστες!10/7 Αμβουργο,προαστιο Αλτονα:πορεια εθνικιστων υπο "αστυνομικη συνοδεια" δεχεται επιθεση απο μαρξιστες.Αγρια συμπλοκη,19 νεκροι 285,τραυματιες...Συγκληση πολιτικων αρχηγων στο Προεδρικο Μεγαρο,(πλην του Χιτλερ)απαιτουν να βγει το NSDAP εκτος νομου(οχι καιτο ΚΚΓ),φωναζουν τους αρχηγους Αστυνομιας και Στρατου,ρωτουν αν μπορει να διατηρησουν την ταξη σε περιπτωση συλληψεως του Χιτλερ,αυτοι λενε οχι υπο τον φοβο εμφυλιου πολεμου...
Η εισαγγελια της Εσσης προχωραει σε συλληψεις μελων του NSDAP κτλ κτλ
Ο Χιτλερ κανει προεκλογικη εκστρατεια με 2 εφημεριδες,οι υπολοιπες 3607(!!!) τον υβριζουν(αλητης,προδοτης,δολοφονος,δειλος κτλ γνωστα)το ρδ/φωνο(που ηταν κρατικο)δεν του δινει χρονο ουτε δευτερολεπτο,Αλλα Κερδιζει...
Απειροελαχιστο δειγμα της "Δημοκρατικης Βαϊμαρης"...

Ανώνυμος είπε...

Ο ερωτών με χροιά φωνής μπολσεβίκου ομοφυλόφιλου αριστεριστή το πρώτο που ρωτάει είναι η 'φοβικότητα' .

https://youtu.be/bXlRRTUAH7g

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ IQ

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...